Dodaj do ulubionych

SEKA-stoisko odziezowe.

25.02.08, 15:14
Stoisko nazywa sie GALUX miesci sie w sece na 1 pietrze.Okropna baba
na stoisku jak mozna pracowac jako sprzedawca i chodzic po sklepach
z jedzeniem i jesc wydaje mi sie ze Seka jest sklepem na wysokim
poziomie ale jak widac takich ludzi ktorzy tak sie zachowuja i
jeszcze pyskuja do klientow to poprostu sie odechciewa robic tam
zakupy!!!Byc moze przeczyta to wlascicielka i zrobi cos z tym!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: do kasia717 Re: SEKA-stoisko odziezowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 16:16
      Na pewno ta okropna baba to nie zatrudniona ekspedientka, a pewnie właścicielka,
      lub jakaś rodzina właścicielki, bo tylko takie osoby po chamsku się odnoszą do
      klienta!. Osoba zatrudniona w sklepie na etat, szczególnie w takim miejscu nie
      może się tak zachowywać bo właściciel sklepu wyrzuciłby ją!!. Ja zawsze reaguję
      na takie zjawiskowe babska bo w końcu to moje pieniądze i dlaczego mam być źle
      obsłużona, a jeśli obsługa zła nie daję zarobić i po sprawie!
    • Gość: asdf Re: SEKA-stoisko odziezowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 16:23
      jak jestes taka cwana to wysiedz 8 godzin bez jedzenia
      • Gość: do kasia717 Re: SEKA-stoisko odziezowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 17:19
        No proszę właściciel sie odezwał und Familia::)), teraz już wiemy z jakim
        "towarem" ludzkim mamy do czynienia, ja tam na pewno nie wydam swoich pieniędzy,
        a chamstwo wcześniej, czy później na bruku wyląduje, nie te czasy nie ten klient!!
    • Gość: stanisław pokłóciłaś się z koleżanką ze stoiska obok? IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.08, 16:42
      Jak się nie podoba to nie rób tam zakupów i nie szkaluj na forum.
      • Gość: jo Re: pokłóciłaś się z koleżanką ze stoiska obok? IP: 212.87.241.* 25.02.08, 17:25
        zamknij sie stasiu
        • Gość: stanisław Re: pokłóciłaś się z koleżanką ze stoiska obok? IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.08, 21:21
          jo ci sie smyku zamkne
          • Gość: bzzza Maskarada IP: 80.48.49.* 25.02.08, 21:31
            A ja trochę z innej beczki :)
            Co się stało z ciucholandem Maskarada na 4-piętrze? Zlikwidowali czy
            przenieśli się gdzieś?
            Dzięki za info.
            • Gość: Maskarada1 Re: Maskarada IP: 212.87.241.* 24.04.08, 13:04
              Maskarada zostala zamknieta i na Dekabrystow i na alejach. Jedynie zostalo
              stoisko w elea. Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka