Dodaj do ulubionych

Poradnia urologiczna

03.03.08, 12:49
Bardzo proszę o namiary na prywatnego specjaliste urologa w
Częstochowie. Z góry dzięki za cokolwiek.
Obserwuj wątek
    • moniczar Re: Poradnia urologiczna 03.03.08, 15:35
      Na błesznie w przychodni Novomed prywatnie przyjmuje dr Kwapisz
    • Gość: xp Re: Poradnia urologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 16:15
      Jeśli masz poważny problem to polecam prof. Fryczkowskiego z Zabrza. Ja
      zawiodłem się na częstochowskich urologach.
      • Gość: gosc Re: Poradnia urologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:26
        przyjmuje czestochowie gdzie i kiedy lub zabrze prof.fryczkowski prosze o
        namiary
        • Gość: piter Re: Poradnia urologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:54
          Tel do Zabrza 032 370 22 96, w Częstochowie przyjmuje w św. Łukaszu na
          Zaciszańskiej ale 1 dzień w miesiącu. Wizyta w Częstochowie 150 zł, w Zabrzu 100
          zł. Solidny i przemiły lekarz, polecam serdecznie mi pomógł bardzo:)
          • Gość: nieświęty Re: Poradnia urologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 01:01
            uprasza się Klinike Św. Łukasza o niereklamowanie się na forum...
            są na to inne miejsca
            • moquai Re: Poradnia urologiczna 10.03.08, 11:45
              Witam,
              Dzięki za namiary do Zabrza. Jeśli mój obecny lekarz (prof.Rudzki)
              nie poradzi sobie z problemem skontaktuje się wówczas z profesorem z
              Zabrza.
              • Gość: gggg Re: Poradnia urologiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 21:23
                a czy w Zabrzu ten lekarz nie ma podpisanej umowy z NFZ? oraz chciałam zapytać, czy tam w zabrzu rozbijają kamienie? Może Ktoś z Was miał rozbijane gdzieś i podałby namiary?
                • Gość: Jacek Re: Poradnia urologiczna IP: *.apus-net.pl 11.03.08, 21:55
                  Witaj !

Ja podchodzę do rozbijania już 9-ty raz. Byłem w Jastrzębiu, na Tysiącleciu
                  (kiedy była jeszcze urologia, a ostatnio dwa razy w Polanicy Zdrój. Zdecydowanie
                  polecam tą ostatnią. Zabieg jest bezbolesny, a aparatura nowa. To prywatna
                  firma, ale mają Umowę, trzeba mieć skierowanie od dowolnego urologa i umówić się
                  telefonicznie.

Tyle z własnych doświadczeń

pozdrawiam
                  • Gość: gosc Re: Poradnia urologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 13:46
                    prosze o adres lub tel tej kliniki w polanicy
                    • Gość: Jacek Re: Poradnia urologiczna IP: *.apus-net.pl 12.03.08, 20:33
                      Pod tym adresem masz wszystko:

www.litotrypsja.pl
              • Gość: doświadczony dr Rudzki IP: 195.116.81.* 11.03.08, 21:42
                witam,

Ja na częstochowskich urologach srodze się zawiodłem, leczyłem się
                gdzieś na śląsku. Dr Rudzki natomiast ponoć jest niezłym fachowcem.
                Ode mnie jednak wyciągnął sporo kasy na lasery które nic nie
                pomogły...
    • Gość: xx Re: Poradnia urologiczna IP: *.icis.pcz.pl 12.03.08, 18:52
      Ja polecam dr Lubasa na Zulawskiej - boczna od Jadwigi kolo
      Biedronki. Kompetentny i potrafi wysluchac pacjenta.

• Gość: piter Re: Poradnia urologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 21:18

Prof. Fryczkowski przyjmuje też w Zabrzu na NFZ w poradni przy Szpitalu
        Klinicznym przy ul. 3 maja. Jak jest z dostaniem się,czy są kolejki itp. nie mam
        pojęcia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka