moquai 03.03.08, 12:49 Bardzo proszę o namiary na prywatnego specjaliste urologa w Częstochowie. Z góry dzięki za cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniczar Re: Poradnia urologiczna 03.03.08, 15:35 Na błesznie w przychodni Novomed prywatnie przyjmuje dr Kwapisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Poradnia urologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 16:15 Jeśli masz poważny problem to polecam prof. Fryczkowskiego z Zabrza. Ja zawiodłem się na częstochowskich urologach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Poradnia urologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:26 przyjmuje czestochowie gdzie i kiedy lub zabrze prof.fryczkowski prosze o namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Poradnia urologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:54 Tel do Zabrza 032 370 22 96, w Częstochowie przyjmuje w św. Łukaszu na Zaciszańskiej ale 1 dzień w miesiącu. Wizyta w Częstochowie 150 zł, w Zabrzu 100 zł. Solidny i przemiły lekarz, polecam serdecznie mi pomógł bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieświęty Re: Poradnia urologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 01:01 uprasza się Klinike Św. Łukasza o niereklamowanie się na forum... są na to inne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
moquai Re: Poradnia urologiczna 10.03.08, 11:45 Witam, Dzięki za namiary do Zabrza. Jeśli mój obecny lekarz (prof.Rudzki) nie poradzi sobie z problemem skontaktuje się wówczas z profesorem z Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: Poradnia urologiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 21:23 a czy w Zabrzu ten lekarz nie ma podpisanej umowy z NFZ? oraz chciałam zapytać, czy tam w zabrzu rozbijają kamienie? Może Ktoś z Was miał rozbijane gdzieś i podałby namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Poradnia urologiczna IP: *.apus-net.pl 11.03.08, 21:55 Witaj ! Ja podchodzę do rozbijania już 9-ty raz. Byłem w Jastrzębiu, na Tysiącleciu (kiedy była jeszcze urologia, a ostatnio dwa razy w Polanicy Zdrój. Zdecydowanie polecam tą ostatnią. Zabieg jest bezbolesny, a aparatura nowa. To prywatna firma, ale mają Umowę, trzeba mieć skierowanie od dowolnego urologa i umówić się telefonicznie. Tyle z własnych doświadczeń pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Poradnia urologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 13:46 prosze o adres lub tel tej kliniki w polanicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Poradnia urologiczna IP: *.apus-net.pl 12.03.08, 20:33 Pod tym adresem masz wszystko: www.litotrypsja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony dr Rudzki IP: 195.116.81.* 11.03.08, 21:42 witam, Ja na częstochowskich urologach srodze się zawiodłem, leczyłem się gdzieś na śląsku. Dr Rudzki natomiast ponoć jest niezłym fachowcem. Ode mnie jednak wyciągnął sporo kasy na lasery które nic nie pomogły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Poradnia urologiczna IP: *.icis.pcz.pl 12.03.08, 18:52 Ja polecam dr Lubasa na Zulawskiej - boczna od Jadwigi kolo Biedronki. Kompetentny i potrafi wysluchac pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Poradnia urologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 21:18 Prof. Fryczkowski przyjmuje też w Zabrzu na NFZ w poradni przy Szpitalu Klinicznym przy ul. 3 maja. Jak jest z dostaniem się,czy są kolejki itp. nie mam pojęcia... Odpowiedz Link Zgłoś