xxo 01.05.08, 21:46 MPK ma na celu "uwalic" caly pomysl i dlatego tak sie zachowuje. Jestem pelen najgorszych przeczuc jesli chodzi o realizacje przez MPK calej idei komunikacji nocnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Abc Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: 89.174.23.* 01.05.08, 22:59 N 2 II Aleja - Wyczerpy - Rząsawa. A po co w tej relacji slowo "Wyczerpy"? Przeciez one są tylko przystankiem na trasie "dwojki", a nie petlą jak Rzasawy? Gdzie tu logika...Panie Haładyj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 23:10 Mylisz sie, sa petla ;) Autobusy wracajac z wyczerpy (zawracaja tam) zamiast jechac w strone miasta (aleji) skrecaja w polowie drogi na Rzasawe. Odpowiedz Link Zgłoś
dinkflurple Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę 01.05.08, 23:58 Ulgowych pewnie nie będzie? Jak to wygląda na dziś w tramwajach? Nie ma chyba podziału na tańsze ulgowe i normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
kszyszek Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę 02.05.08, 00:13 Bez stresu :P Są ulgowe. Normalne 4,40zł, a ulgowe 2,20. BTW... mam pytanie. Może ktoś mi na nie odpowie. Koło mnie (przystanek Skwer Sokołów) będzie przebiegać trasa linii N3 - w jedną stronę, do II Alei. Czy wsiadając u mnie na przystanku będę mógł dojechać na przykład do ulicy Wręczyckiej? Jest to tzw. linia okólna, więc moim zdaniem powinienem mieć taką możliwość. Jeśli jednak będę miał tylko dojazd do II Alei na jednym bilecie, to będzie to bezsensowne. Jeśli ktoś zna odpowiedź na to pytanie, to proszę o odpisanie na mój post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagner Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 01:50 no ciekawe czy musialbys drugi bilet kupic, czy pozwola zostac w autobusie i jechac dalej na tym samym? Za to fajnie masz jadac z miasta do domu - wycieczka krajoznawcza 38 minut :) a pieszo masz 10-15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.ghnet.pl 02.05.08, 16:31 I inne pytanie - zgodnie z dokumentacją przetargową w II alei N1 po przyjeździe z Dźbowa przekształca się w N2 do Rząsawy i odwrotnie. Czy na czas zmiany będą wypraszać? No i oczywiście drugi bilet? Zresztą nie będzie im się chciało w tych M11 tablic zmieniać, więc będą wozić tylko przednie - jak w tramwajach. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę 02.05.08, 00:49 Kurna Olek Ludzie!!! Jest "N" ? Jest. To go szanujcie, korzystajac:)))))) Miłych przygód Nocna Częstochowo;) Storima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) tomek... IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.08, 02:13 co za malkontenctwo, zadnego pozytywnego myślenia, czy wy w życiu prywatnym także jestescie tacy zgorzkniali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zackiewicz Re: tomek... IP: *.profiline.pl 02.05.08, 14:30 A czy ciebie zawsze zadowala byle g.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.range86-150.btcentralplus.com 02.05.08, 07:47 Zastanawia mnie tylko ten brak marketingu dotyczacego N-ek. Zeby tylko sie nei skonczylo tak, ze MPK po parumieisacach powie, ze im sie to nie oplaca i zamkna te linie. Ciesze sei ze cos sie zmienia w Czewie. Choc juz tam nie maeszkam to milo slyszec ze Czewa rozwija sie w dobtymkierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depreściak Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.08, 09:58 Jestem przekonany, że tak ma zamiar postąpić MPK - po kilku tygodniach zacznie się lament jak to mało ludzi jeździ nocnymi autobusami i linie zostaną zlikwidowane. Ciekawe czy Biesy odwołały się od unieważnienia przetargu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacy Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 08:00 Najpierw wszyscy krzyczą że nie ma, że powinna być, że to i owo. Teraz niezadowoleni bo jest, bo nie pasuje rozkład, bo tu nie jedzie, a tam za długo. LUDZIE !!!! Czy Wam to nigdy się nie dogodzi ! ? ! ? Nie korzystajcie, nie jeżdżcie, zlikwidują i problem rozwiązany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 08:45 Miasto na to stac ? Dziury w drogach ze wstyd .Nie ma pieniedzy na naprawe sa na nocna komunikacje niepotrzebna wiekszosci mieszkancow.Marnotrawstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awert Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.08, 09:53 A mnie są kible pod jasną góra niepotrzebne jak i większości obywateli! Marnotrawstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.icis.pcz.pl 02.05.08, 17:42 Spora czesc czestochowian preferuje zalatwiac sie w krzakach - tak jest rzeczywiscie taniej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awert Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.08, 11:24 Toalety w parku są potrzebne pielgrzymom a nie częstochowianom więc płacić za nie powinien klasztor. Dla obywateli wystarczy postawić małe kabiny(nie żaden toi-toi tylko coś estetycznego) z automatem wrzutowym na monety w kilku(kilkunastu) punktach miasta. Tak z ciekawostek kilka lat temu widziałem(bodajże we Francji) toaletę z prysznicem w centrum miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek do awert Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 11:52 W Londynie, szczególnie w uczęszczanych miejscach, zainstalowano toalety dla "nocnych marków", które na noc "wyłażą" z chodników /toalety oczywiście/ by za dnia schować się pod estetyczną pokrywą. Nawet w nocy nikt nie musi lać w bramie lub w krzakach. A tu przejdziesz całe Aleje i nawet w parku tego nie zrobisz, bo nocą zamknięty. To prawdziwa hańba naszego miasta, równoważna brakowi papieru toaletowego i sznurka do snopowiązałek za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.icis.pcz.pl 03.05.08, 13:30 Sprobuj znalezc publiczna toalete w innych polskich miastach. W Warszawie, Poznaniu, Krakowie itd. Trzeba korzystac z toalet w lokalach. Odpowiedz Link Zgłoś
johny5678 jechał ktoś ? 04.05.08, 21:25 Jechał ktoś takim nocnym autobusem czy sami teoretycy ? Dużo ludzi ? To nie jest forum o toaletach tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.icis.pcz.pl 03.05.08, 11:54 Park nalezy do miasta i korzysta z niego bardzo wielu Czestochowian, szczegolnie po ostatniej renowacji, gdy park zasadniczo zmienil oblicze i Czestochowianie coraz chetniej go odwiedzaja. Chociaz czesc z nich wciaz woli korzystac z krzakow - sam widzialem ostatnio. Higiena zawsze w Polsce byla traktowana po macoszemu i wielu zatrzymalo sie na etapie slawojki, ktora w swoim czasie byla dobrym pomyslem, ale to bylo kilkadziesiat lat temu. Od tego czasu swiat jednak poszedl do przodu. Takie prowizorki jak kabiny sa tylko rozsadnikiem brudu - zreszta zeby kabina zapewniala jaka taka higiene musi miec porzadne podlaczenie do wszelkich instalacji, w tym kanalizacyjnych, i ktos musi stale dbac o jej czystosc. Na Zachodzie sami ludzie potarfia zachowac higiene, u nas potzrebny jest staly nadzor. Taka jest rzeczywistosc. Wystarczy zreszta porownac toalety w pociagach - u nas i w krajach nieco bardziej cywilizowanych. Wypadamy tragicznie przy takich porownaniach. P.S. U nas tez w wielu miejscach sa juz toalety z prysznicem, tylko rzadko ludzie z nich korzystaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 20:00 gdzie te toalety z prysznicem bo jezdze duzo po Polsce i jeszcze nie widzialem? chyba ze u znajomych w mieszkaniu widziales, to zwracam honor:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vpis Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 10:19 a kto narzeka ze rozklad nie pasuje, to nie jedzie a tam za dlugo, bo nie zauwazylem? nie lamentuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 08:54 Tyle ludzi w weekendy przyjeżdża do Olsztyna.Może MPK dogadało by sprawę z wladzami Olsztyna? Odpowiedz Link Zgłoś
prychol Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę 02.05.08, 12:22 Studiuję i mieszkam obecnie w Łodzi. Tutaj autobusy nocne są zawsze obłożone, przynajmniej miejsca siedzące są zwykle zajęte, a jeżdżą one każdej nocy, nie tylko w weekendy. Tylko nocnymi można jeździć na zwykłych biletach miesięcznych, co zachęca do powrotów nimi z pracy i wieczornych imprez w centrum. Widzę, że Częstochowa kopiuje system łódzki, czyli wszystkie autobusy zjeżdżają się w jednym miejscu o tej samej porze. Myślę, że autobusy nocne to dobry pomysł, który może się w Częstochowie sprawdzić, trzeba tylko podejść do niego normalnie, jako do potencjalnej korzyści, a nie stosując taktykę obrażonego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hemik Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 14:20 W nocy się śpi a nie jeździ autobusami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.profiline.pl 02.05.08, 14:32 Hahaha, chyba przydalo by cie sie troche rozrywki :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 15:22 w nocy jezdzi sie taksowkami.Tam kazdy za siebie placi.Dlaczego cale miasto ma placic za autobusy?Dla kilkunastu osob.Zgadzam sie to marnotrastwo wspolnych pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskarlanger Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.08, 16:49 Gość portalu: czestochowianin napisał(a): > w nocy jezdzi sie taksowkami. Dlatego że Ty tak twierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 09:06 tak Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę 02.05.08, 17:19 Komunikacja nocna w Częstochowie to totalny idiotyzm debilizm i głupota oraz całkowite marnotrawienie publicznego grosza. Dlaczego fundować dla bywalców knajp i dyskotek przejazdy nocne? Jeśli kogoś stać na knajpy po nocy to powinno go być stać na zapłacenie za taxi. Dlatego cieszę się, iż w końcu to MPK a nie BIESY (prywatna firma) zdecydowało się jednak uczestniczyć w tym cyrku komunikacją nocną zwanym, jako przewoźnik, bo MPK będzie wiedziało Kidy powiedzieć STOP ten cyrk niema racji bytu. A jestem przekonany, iż będzie to funkcjonowało najdalej do wakacji. Noc jest do spania ewentualnie od pracy a nie od szaleństw po knajpach. Poważne osoby stać na TAXI a gó..arnia dyskotekowo knajpowo imprezowa, jeśli jej nie stać na powrót) notabene tak naprawdę to i tak z reguły dyskoteki kończą się w okolicach 5 rano to normalna komunikacja już funkcjonuje. A jak ktoś ma chęć wyjść wcześniej niech płaci za taksówkę. Za 400 tyś, które ma kosztować impreza pod nazwą bezpłatny transport dla skacowanego i pijanego towarzystwa można by naprawdę sporo zwojować innych może lepszych rzeczy z pożytkiem dla wszystkich Częstochowian a nie tylko grupy rozrywkowo dyskotekowo knajpowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.icis.pcz.pl 02.05.08, 17:27 W nocy powinno sie spac i w Czestochowa po 22 powinien byc zakazany wszelki ruch - najlepiej wprowadzic godzine policyjna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Do BB IP: 89.174.23.* 02.05.08, 17:57 To Ty sie myslisz... N2 ma trasę z II Aleji do Rząsaw, a nie do Wyczerp. Wyczerpy, sa tylko przystankiem na tej trasie: Rząsawy - II Al. i spowrotem II Al. - Rząsawy. To, ze autobus bedzie musial kawalek zawrocic na trasie, nie ma nic do rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 Re: Do BB 02.05.08, 18:09 ABC, ma rację. To Rząsawy są petlą, na ktorej następuje zmiana kierunku kursu. To tam bedzie odbywac sie postoj, a nie na osiedlu Wyczerpy. N2 jadąc z Rzasaw do Alej skreca po Wyczerpiaków, anastepnie jadac z centrum, wyrzuca ich na poczatku i dopiero jedzie na petle w Rzasawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XKX2 Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.opera-mini.net 02.05.08, 18:28 Ja nie twierdze iz koniecznie trzeba w nocy spac ja twierdze iz tak czyni wiekszosc. A ci co chca szalec w nocy powinni albo miec kase na taksowke albo czekac do rana albo siedziec w domu. Trudno przy pustej kasie fundowac malej grupce przejazd do domu kiedy potrzeb multum i to sto razy wiekszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.gprs.plus.pl 02.05.08, 18:38 Ciekawe czy kanary będą jeździć bo wątpie żeby ochroniarz sprawdzał bilety chyba że kanary sie będą bały to będzie można na gape jeździć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.icis.pcz.pl 02.05.08, 18:40 Miasto powinno zyc - rowniez w godzinach wieczornych i nawet nocnych. To taka inwestycja w ludzi, ta nocna komunikacja, szczegolnie mlodych. Bez ludzi, szczegolnie mlodych, zadne inne wydatki nie maja sensu na dluzsza mete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek do xkx2 Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 21:32 Masz absolutną rację Towarzyszu bolszewiku...., noc jest do spania lub do roboty.Ta z piątku na poniedziałek również,a może nawet szczególnie. Przekazy historyczne mówią, że właśnie takiej nocy towarzysz Lenin zrewidował Marksa i Engelsa, wymyślając komunizm i światową rewolucję.Nie poszedł do knajpy ani do kasyna, nie skorzystał z nocnej dorożki w Piotrogrodzie, bo nie poszedł na bal w operze ani do burdla./Syfilisem zaraził się drogą kropelkową na konspiracyjnym zebraniu w Poroninie/ Pracował ciężko cały tydzień, nie wyluzował, nie odstresował się... Ty to masz fajnie - seriale w TV do rana, piwko donosi żona, w filharmonii i teatrze nie bywasz, kluby kojarzą Ci się tylko z "klubowymi" i z monstrualnym nosem Twojego kierownika. Chwalić Boga, że nie urodziłeś się kiedyś w Uljanowsku, dwóch takich naraz- mogło by się udać. A tak, spokojnie kończę i lecę do pubu- MPK CZUWA nikt nie zgasi światła, nie zwinie asfaltu, nie zastrzeli mnie za złamanie godziny policyjnej... a taksówką i tak muszę wrócić, bo nie jestem w zasięgu dobrego pomysłu Jacka K. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj862 Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę 03.05.08, 08:52 Ręce opadają szkoda pieniędzy? bilet kosztuje 4,40 więc miasto nie doklada do tego interesu Nocne autobusy nie przeszkadzają tym którzy w nocy chcą spać Więc dobrej nocy A demokratycznym panstwie niecgh każdy w nocy robi co chce Ja sie chce bawić W dzien pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 09:09 Kto skorzystał z "MPK by night" niech opisze pierwsze wrażenia, szczególnie tym różnym miłośnikom ciszy nocnej, prohibicji, gaszenia światła, wyłączania telefonów i innych atrakcji "opiekuńczej władzy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaK Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.interbild.net 03.05.08, 10:07 Sam nie wierze ze zniżam sie do twojego poziomu ... ale idiota jestęś... brak mi słoż na taka pustote i kretynizm .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 11:01 Zapomniałeś wziąć leki!!! Zrób to natychmiast, najlepiej podwójną porcję. Odpowiedz Link Zgłoś
head-cancer Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę 03.05.08, 14:36 xkx2 napisał: > Komunikacja nocna w Częstochowie to totalny idiotyzm debilizm i > głupota oraz całkowite marnotrawienie publicznego grosza. Dlaczego > fundować dla bywalców knajp i dyskotek przejazdy nocne? Amen! W naszym świętym mieście w nocy to się spać powinno, ewentualnie modlić na kolanach, jako Ty czynisz. >Jeśli kogoś stać na knajpy po nocy to powinno go być stać na zapłacenie za taxi. Kolega to po kraju jeździł? Czy najdalej to do Konopisk? > A jak ktoś ma chęć wyjść wcześniej niech płaci za taksówkę. Za 400 tyś, które ma kosztować impreza pod nazwą bezpłatny transport dla > skacowanego i pijanego towarzystwa można by naprawdę sporo zwojować > innych może lepszych rzeczy z pożytkiem dla wszystkich Częstochowian > a nie tylko grupy rozrywkowo dyskotekowo knajpowej. Dokładnie, następny kościół za to wybudować, taki jak na Botanicznej za PZU... trzykondygnacyjny, pomimo że w promieniu 600 metrów są już dwa inne. PS. Normalni zdrowi ludzie po tygodniu pracy lub nauki wydają pieniądze, bawią się, tańczą, piją i uprawiają seks. A Tobie g..no do tego zramolały leszczu. Chcesz siedzieć w domu chodząc spać z kurami to proszę bardzo. Ale innym czasu nie organizuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galik Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 12:50 Trochę złamało mi system... ochroniarze w tramwaju nocnym. Szkoda trochę tych pań po 50tce... Gorzej jak w takim nocnym naprawdę zacznie się coś dziać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.realestate.net.pl 03.05.08, 13:04 To prawda! Dwie starsze panie na ochronie wg. MPK! Jechałam i oczy przecierałam! Jak to mozliwe? Miasto i MPK znowu nas oszukały! Kto mi zagwarantuje bezpieczeństwo? No napewno nie te panie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czopek Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: 89.174.23.* 03.05.08, 14:20 To nie Ty potrzebujesz ochrony. To ochrona w tramwajach nocnych potrzebuje ochrony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 18:33 Ale bajzel, mam nadzieje ze kierowca bedzie wpuzczal hel do autobusu, co by mniej benzyny zuzywal wozac powietrze Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Toalety uliczne 03.05.08, 13:07 Paryska firma Decaux wprowadzila zautomatyzowane uliczne toalety. Taoleta sama przechodzi przez cykl dokladnego czyszczenia po kazdym uzytkowniku. W 1997 roku zainstalowano je w San Francisco. http://images.google.com/imgres?imgurl=http://farm1.static.flickr.com/205/498845914_419f68716f.jpg%3Fv%3D0&imgrefurl=www.flickr.com/photos/16592795%40N00/498845914/&h=374&w=500&sz=174&hl=en&start=2&um=1&tbnid=iQnm5sa7sDIYdM:&tbnh=97&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3D%2522Paris%2Btoilette%26um%3D1%26hl%3Den http://images.google.com/imgres?imgurl=http://farm1.static.flickr.com/62/221716686_dcfe3d180b.jpg%3Fv%3D0&imgrefurl=http://www.flickr.com/photos/hatran/221716686/in/set-72157594451870704/&h=375&w=500&sz=137&hl=en&start=3&um=1&tbnid=__g0cb6qzPu4yM:&tbnh=98&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3D%2522San%2BFrancisco%2Btoilet%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DG Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Toalety uliczne 03.05.08, 13:10 images.google.com/images?um=1&hl=en&q=%22Paris+toilette www.flickr.com/photos/hatran/221716686/in/set-72157594451870704/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Płakać się chce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:30 Dwie starsze panie, które zapewne bardziej sie boja nas ludzi niż ktokolwiek mógłby się bać ich. Pod koniec wycieczki "Uprasza się o opuszczenie pojazdu" i w ogóle śmiech na sali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 21:30 wy i wasze madrosci!! i tak zle i tak nie dobrze...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 02:16 taxi,taxi autobusy beeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stradom47 Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: 212.87.244.* 05.05.08, 08:37 No niestety pomysł nie jest do końca wypalony. Poza brakiem reklam informujących o nocnej komunikacji jest problem z ich trasami dla mnie teoretycznie jest najlepsza trasa nr 3,która objeżdża całe miasto-to żaden problem spać w autobusach, a do mnie jeszcze jest i tak kawał drogi...Tylko ręce załamać i w przeciwieństwie do wielu Ja korzystam z tej komunikacji bo pracuje w knajpie,a moja dzielnica to w ogóle zapomniana jest bo tylko 1 autobus jeździ słynna wiecznie spóźniająca sie 17! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.ghnet.pl 05.05.08, 11:14 Spójrz optymistycznie: Jeśli jeździ spóźniona, to znaczy, że rozkład jest tak ułożony, że jak się trafi chamski kierowca, to i tak nie da rady uciec przed czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snowie Premiera autobusów nocnych z piątku na sobotę IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 23:12 Pod tym adresem znajdziecie relację z pierwszych kursów autobusów nocnych: ckmkm.inds.pl/forum/viewtopic.php?t=178&postdays=0&postorder=asc&start=40 Odpowiedz Link Zgłoś