add01 18.12.08, 18:08 według Was która lepsza przy Wojska Polskiego na BP, czy przy rądzie na Warszawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do add01 Re: myjnia bezdotykowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 19:56 Naucz się ortografii a potem zabieraj głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolmo Re: myjnia bezdotykowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.12.08, 21:26 zauwazylem ze myjania przy rondzie dosyc powaznie ostatnio zminimalizowala czas mycia w takiej samej jednostce platniczej. dla przykladu myje zawsze tak samo juz od bardzo dawna i z reguly wystarczalo 7 pln, natomiast ostatnio 10 pln i nie skonczylem. nie zmierzylem czasu wczesniej i teraz wiec moge jedynie domniemac. takze jakosc wykorzystywanych srodkow myjacych wczesniej wydaje mi sie ze byla o wiele lepsza...coz, najwyrazniej wlasciciel zauwazyl ze ma poczesci monopol i zredukowal koszty. zaznaczam, ze post ten nie ma na celu nikogo oceniac i wplywac na czyjakolwiek opinie - ot moje prywatne zdanie. pozdrawiam i zycze wesolych swiat wszystkim myjcym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiehtryw obiektywnie IP: *.chello.pl 21.12.08, 15:52 myjnia bezdotykowa to jak piwo bezalkoholowe, chińskie buty z PCV, itd...itp... - chcesz wyszorować autko jedź na szczoty myłeś się kiedyś pod prysznicem bezdotykowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: obiektywnie IP: *.sfc.pl 21.12.08, 16:11 samochód myłem na wszystkie sposoby i tu muszę stwierdzić, że jestem b. zadowolony z myjki bezdotykowej w odróżnieniu do tradycyjnej szczotkowej bądź ręcznej. Na szczotkową jeżdziłem ale są później widoczne zarysowania na lakierze. Może gdyby szczotki reularnie wymieniano to takich efektów by nie było. Po drugie dużo zależy od koloru auta. Ale chyba najważniejsza jest też cena, a bezdotykowa jest bezkonkurencyjna. Jak u mnie 7 zł. i autko czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: obiektywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 16:26 ale przyznac trzeba ze minuta na warszawskiej chyba najkrotsza z jaka mialem przyjemnosc sie spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myth Re: obiektywnie IP: *.xdsl.centertel.pl 22.12.08, 10:53 a kto Ci powiedzial ze za ta 1PLN masz minute mycia? minuta to byla z rok temu, pozniej przykrecili do 45sek a teraz to nie wiem moze jeszcze skrocili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALFA Re: obiektywnie IP: *.143.lesio.net 21.12.08, 16:56 Dlatego należy w przypadku mocno ubrudzonego pojazdu stosować jedno po drugim. Najpierw na bezdotykówce umyc pojazd wstępnie a potem domyć go na normalnej myjni. Nie ze wszystkim sobie radzi myjnia bezdotykowa a i na normalnej trudno domyć samochód np. po ptaszkach. Odpowiedz Link Zgłoś