Dodaj do ulubionych

myjnia bezdotykowa

18.12.08, 18:08
według Was która lepsza przy Wojska Polskiego na BP, czy przy rądzie
na Warszawskiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: do add01 Re: myjnia bezdotykowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 19:56
      Naucz się ortografii a potem zabieraj głos.
      • Gość: kolmo Re: myjnia bezdotykowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.12.08, 21:26
        zauwazylem ze myjania przy rondzie dosyc powaznie ostatnio zminimalizowala czas
        mycia w takiej samej jednostce platniczej. dla przykladu myje zawsze tak samo
        juz od bardzo dawna i z reguly wystarczalo 7 pln, natomiast ostatnio 10 pln i
        nie skonczylem. nie zmierzylem czasu wczesniej i teraz wiec moge jedynie
        domniemac. takze jakosc wykorzystywanych srodkow myjacych wczesniej wydaje mi
        sie ze byla o wiele lepsza...coz, najwyrazniej wlasciciel zauwazyl ze ma
        poczesci monopol i zredukowal koszty. zaznaczam, ze post ten nie ma na celu
        nikogo oceniac i wplywac na czyjakolwiek opinie - ot moje prywatne zdanie.
        pozdrawiam i zycze wesolych swiat wszystkim myjcym :)
        • Gość: obiehtryw obiektywnie IP: *.chello.pl 21.12.08, 15:52
          myjnia bezdotykowa to jak piwo bezalkoholowe, chińskie buty z PCV, itd...itp...
          - chcesz wyszorować autko jedź na szczoty myłeś się kiedyś pod prysznicem
          bezdotykowo?
          • Gość: Kuba Re: obiektywnie IP: *.sfc.pl 21.12.08, 16:11
            samochód myłem na wszystkie sposoby i tu muszę stwierdzić, że jestem b. zadowolony z myjki bezdotykowej w odróżnieniu do tradycyjnej szczotkowej bądź ręcznej. Na szczotkową jeżdziłem ale są później widoczne zarysowania na lakierze. Może gdyby szczotki reularnie wymieniano to takich efektów by nie było. Po drugie dużo zależy od koloru auta. Ale chyba najważniejsza jest też cena, a bezdotykowa jest bezkonkurencyjna. Jak u mnie 7 zł. i autko czyste.
            • Gość: sd Re: obiektywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 16:26
              ale przyznac trzeba ze minuta na warszawskiej chyba najkrotsza z
              jaka mialem przyjemnosc sie spotkac.
              • Gość: myth Re: obiektywnie IP: *.xdsl.centertel.pl 22.12.08, 10:53
                a kto Ci powiedzial ze za ta 1PLN masz minute mycia? minuta to byla z rok temu,
                pozniej przykrecili do 45sek a teraz to nie wiem moze jeszcze skrocili
          • Gość: ALFA Re: obiektywnie IP: *.143.lesio.net 21.12.08, 16:56
            Dlatego należy w przypadku mocno ubrudzonego pojazdu stosować jedno
            po drugim. Najpierw na bezdotykówce umyc pojazd wstępnie a potem
            domyć go na normalnej myjni. Nie ze wszystkim sobie radzi myjnia
            bezdotykowa a i na normalnej trudno domyć samochód np. po ptaszkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka