mateuszj87 06.03.09, 18:19 Witam. Słyszał może ktoś o nowej pizzerii "Sycylia" w Częstochowie?? Jakiś numer telefonu albo linka do stronki z menu. Piszcie jak coś wiecie na ten temat. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Skończcie już z tymi reklamami jadłodajni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 19:11 Zaraz będą tu zachwyty, jak to tam smacznie i szybko, a pizze dowożą punktualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna_maruda Re: Skończcie już z tymi reklamami jadłodajni 10.03.09, 19:37 nie pasuje Ci? to nie wchodź na takie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daa Re: Pizzeria Sycylia IP: 212.87.241.* 06.03.09, 20:14 Suuper pizze mała jest wielka jak... ma 30 cm średnicy i są pyszne .. wogule bardzo przyjemnie jest i tani bo te małe-duze pizze kosztują ok 18zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Skończcie już z tymi reklamami jadłodajni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 22:28 Może ci się pomyliło, mała ma 50cm i kosztuje 10zł? Odpowiedz Link Zgłoś
princeska1784 Re: Pizzeria Sycylia 07.03.09, 11:38 Nr tel do Sycylii 0343630339, mają pizze na dowóz, ogólnie jedzenie bardzo dobre, miła obsługa i atmosfera, wystrój lokalu też jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlonn Re: Pizzeria Sycylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 14:08 gdzie mieści sie ten lokal??? Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna_maruda Re: Pizzeria Sycylia 10.03.09, 19:38 al. Wojska Polskiego ..za KFC i BP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Pizzeria Sycylia IP: 193.138.241.* 07.03.09, 14:22 Nie radzę tam zachodzić , karaluchy i muchy w pizzy a po lokalu latają myszy , widziałem też kelnera jak oddawał mocz do zlewu , o smaku jedzenia nie będę się wypowiadał bo po tym wszystkim szybko uciekłem z "lokalu" Odpowiedz Link Zgłoś
princeska1784 Re: Pizzeria Sycylia 07.03.09, 14:49 do "smakosz": zastanów się człowieku 2 razy zanim coś napiszesz, takie farmazony to możesz wciskać sobie, nie interesuje Cię temat to po jaką cholerę wypisaujesz takie brednie. Lokal mieści się na al. Wojska Polskiego 85, to jest przy trasie koło stacji BP (jadąc w stronę Katowic), dawny sklep meblowy Długosiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość ???????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.09, 15:25 A ty dlaczego piszesz brednie. Wykup sobie płatna reklamę, a nie śmieć forum podając nr telefonu i adres twojego lokaliku- ŁAMIESZ REGULAMIN tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
princeska1784 Re: ???????????????? 07.03.09, 15:30 Akurat tak się gościu składa, że to nie jest mój lokalik, nawet gdyby był to uwierz, że napewno nie reklamowałabym go tutaj. Także jeżeli chcesz sie na kimś powyżywać to może spojrzyj w lustro i wtedy sobie pogadaj. Jakbyś nie zauważył to ktoś tutaj pytał o nr tel i adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: ???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 15:47 pitu pitu srata tata princeska. rzeczywiscie nie spam a co??? ciekawe kto by tak bezinteresownie rzucał numerami i adresem jak z rekawa..chyba ze ci sie cholernie nudzi w zyciu i nie masz co robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: ???????????????? IP: 193.138.241.* 07.03.09, 16:00 Nie ma co się wnerwiać to forum schodzi na psy , niedługo będą tutaj same autoreklamy jakiś podrzędnych jadłodajni i odpowiedzi w postaci postów opiewających jakie to tam dobre żarcie jest - oczywiście pisane przez tych samych autorów , lub riposty pisane przez konkurencję i zachwalające swoją budę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ???????????????? IP: *.2.11.42.tvksmp.pl 08.03.09, 00:38 Ludzie i po co się tak unosicie, skoro nie lubicie czytać takich rzeczy to je omijajcie a nie niepotrzebie zamieszanie robicie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaiu... Przecież nikt mądry w te reklamy nie wierzy! IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.09, 09:55 I wszystko. Chce ktoś zaistnieć na rynku, nie ma pieniędzy na inny rodzaj reklamy, ma chęć ściągnąć do siebie ludzi, żeby choć jeden raz do niego zajrzeli i wymyślił sobie akcję reklamową na forum. Zachęcił znajomych i wszystko. Pizza może i dobra, ale jeśli właściciel wybiera najtańszą (bezpłatną) formę reklamy, to i w innych dziedzinach pewnie oszczędza. W sumie takie posty bardziej szkodzą, niż zachęcają, każą od początku przyglądać się krytycznie, szukać "dziury w całym". Nachalna i najtańsza reklama staje się najczęściej antyreklamą. Pamiętacie, kiedyś w podobny sposób reklamował swoje usługi personel pewnego, w sumie przeciętnego lokalu z Wieluńskiej. Pomogło im? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna_maruda Re: ???????????????? 10.03.09, 19:42 a Ty nie potrzebnie się czepiasz buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ???????????????? IP: 78.32.224.* 10.03.09, 21:13 Niepotrzebnie pisze się razem, wsiowy mądralo. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna_maruda Re: ???????????????? 10.03.09, 19:41 ja bym była wdzięczna gdybym nie wiedziała gdzie jest fajny lokal a ktoś dał mi adres.. nie czepiać się .. a dwa.. mało kto pisze tutaj o tematach nie związanych choćby trochę z reklamą.. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna_maruda Re: Pizzeria Sycylia 10.03.09, 19:39 230 stopni zabija zarazki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaneska Re: Pizzeria Sycylia IP: *.2.11.42.tvksmp.pl 09.03.09, 08:05 dość dobra pizza i oprócz tego oferują też inne dania, ceny średnie, ale moim zdaniem warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Pizza to nie hamburger IP: 212.87.240.* 09.03.09, 08:16 Osłabia mnie gadka ludzi, którzy idą do pizzeri nażreć się jak wieprze i patrzą jeno na rozmiar placka. Wygląd i smak prawdziwej włoskiej pizzy jest dalece inny od tej zamerykanizowanej. Kto jadł ten wie. W Czętochowie mamy taką pizzerię, w której podaje się placki najbardziej zbliżone do tych oryginalnych robionych przez włoskich mistrzów, (kruche ciasto, oliwa) ale jej popularność ginie pod natłokiem lokali a la dagrasso i innego ścierwa. I wiecie co? I bardzo sie z tego cieszę. O lokalu wie mało osób i dzięki temu jakosć jej produktów wciaż trzyma poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna_maruda Re: Pizza to nie hamburger 10.03.09, 19:44 też znam taki lokal... prowadzi go dwóch włochów ;) Da grasso i te inne nie dorastają jej do pięt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Pizza to nie hamburger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 22:56 Może sobie taką na shellu przyrządzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes1 Re: Pizzeria Sycylia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 15:56 Witam, Lokal jest bardzo przyjemny, ładne wykończenie wnętrz, miła obsługa a co wg mnie najważniejsze bardzo dobre jedzenie :-) I pomijam tu fakt wielkości pizzy gdzie 30 cm pizza jest mega duża i w menu nosi cenę i nazwę małej :-) Ale najważniejsze to to, że jest naprawdę dobra i myślę, że to jest najlepszą reklamą Sycylii - dobre jedzenie!!! Żadna reklama nie działa tak jak smaczne jedzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z przeciwka Re: 034 363 03 39 IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.03.09, 19:35 menu calkiem niezle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Dlaczego łamiesz regulamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 23:58 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo tak. Re: Dlaczego łamiesz regulamin? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.03.09, 22:34 zasady są po to żeby je łamać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Pizzeria Sycylia IP: *.2.11.42.tvksmp.pl 10.03.09, 22:41 jedzonko bardzo dobre, obsługa ok, lokal też fajny, napewno się jeszcze wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość No i zaczęło się... reklamowanie na całego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 23:57 Moderatorzy gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masaja Re: No i zaczęło się... reklamowanie na całego... IP: *.2.11.42.tvksmp.pl 11.03.09, 07:36 ludzie czepiacie się, że ktoś tu łamie regulamin, a czy nie widzicie, że ktoś poprostu pytał o tą pizzerię? sami zaczynacie takie wątki a później czepiacie sie nie wiadomo czego, nie podoba się to nie wchodź, co Ci to człowieku przeszkadza. Rozumu nie macie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: No i zaczęło się... reklamowanie na całego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 09:43 Milena dostaniesz premię za reklamowanie szefa? Niech przyjmie kogoś do rozworzenia pizzy zeby barmanki nie musiały wozić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: No i zaczęło się... reklamowanie na całego... IP: 195.88.28.* 11.03.09, 14:04 przeczytaj sobie o reklamach na necie, nawet w gazecie.pl o niej pisali i potem sie wypowiadaj, skoro nie wiesz jak to dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Pizzeria Sycylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 15:19 A mnie ta pizza nie smakowala. Moze dlatego, ze zamiast ogorka konserwowego (jaki byl podany w menu) dostalam cos co smakowalo jak salatka ogorkowa nazywana szwedzka :) Ciasto w smaku tez nie powalalo na kolana.... Jadalam smaczniejsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Pizzeria Sycylia banał nie firma IP: 188.33.108.* 31.05.09, 21:15 Tragedia firma przyjmują zlecenia bez realizacji, później nie można się dodzwonić, nie polecam w żadnym przypadku, dopadł mnie szok że w tych czasach zdarzają się jeszcze firmy tak prymitywne jak ta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona_21 Sycylia IP: 193.138.241.* 04.06.09, 23:02 a ja wam powiem ze lokal ogólnie ok pizza w miare obsluga tez ok jedyne co mnie drazni to ze zawsze zbiera sie towarzystwo (chyba szefostwo + kelnerki) i palą wszyscy jak najęci, mnie osobiście az tak BARDZO nie drażni ale czasem przychodzą do lokalu całe rodziny z małymi dziećmi i troche kapa wtedy. zresztą jak jest ciepło to chociaż drzwi otworzą ale jak zimno to śmierdzi w całym pomieszczeniu i aż jeść się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka7 Re: Sycylia IP: *.net.stream.pl 07.06.09, 14:26 mnie denerwuje tam kelnerka. Ma ponad 30 lat a chodzi w bluzkach z dekoldami, nachylając się przy czym mówiąc: a może panu/i coś podać? No wielka masakra, ale pizza o.k. Odpowiedz Link Zgłoś