Gość: xxx IP: 213.199.253.* 06.05.10, 12:29 Zdarza się tak ze boli ząb a dentysty nie ma lub po prostu boimy się pójść do niego. Jakie znacie sposoby na złagodzenie bólu zęba. Proszę o wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: figa Re: Ból zęba-Domowe sposoby IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.10, 12:37 wsadzic gozdzik ,lekko rozgryzc i tak trzymac,ja tak musialam prztrwac jak mi sie ułamał kawałek zeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: Ból zęba-Domowe sposoby IP: *.chello.pl 06.05.10, 14:27 Ketonal :P a ja znalazłem dentystkę, do której nie boję się chodzić, czasem boli ale to 5% w porównaniu do poprzedniego `lekarza`.A prawdziwie domowych sposobów niestety nie znam ;/ głowa w poduchę i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijak Re: Ból zęba-Domowe sposoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 14:55 o,5 litra wodki jezeli nie pomoze to 1 l wtedy nie ma h... musi przestac bolec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Ból zęba-Domowe sposoby IP: 213.199.253.* 06.05.10, 15:00 Ja słyszałam,że pomaga czosnek!Kładziesz na nadgarstek i to jakoś ma wyciągać podobno przechodzi na dłuższy czas nie potwierdzę bo nie robiłam tak ale szwagier chwali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxy Re: Ból zęba-Domowe sposoby IP: *.chello.pl 06.05.10, 19:20 Naniesc paste do zębów na bolący ząb lub jego resztki...pomaga!! Odpowiedz Link Zgłoś
one.paga Re: Ból zęba-Domowe sposoby 06.05.10, 21:10 Iść pod blok i zaczepić kilku dresów to pomoże, chociaż mogą polecieć i zdrowe ząbki.A tak poważnie to niema nic lepszego od stomatologa bo takie sposoby pomagają ale na krótko.Trzeba przeżwyciężyć strach.Ja też się boję dentysty, ale jak boli to nie ma zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ból zęba-Domowe sposoby IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.10, 18:10 Najlepiej iść do dentysty!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Ból zęba-Domowe sposoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 20:28 Nurofen forte 3 na dobę i nic nie zaboli. Odpowiedz Link Zgłoś