Dodaj do ulubionych

Do moderatorów

IP: *.chello.pl 29.05.10, 22:43
Jaką funkcję pełnicie na forum?
Co to za forum, gdzie jakieś oszołomy do tematu z dniem dziecka wtrącają
politykę, gdzie jakiś nawiedzony obraża non-stop innego uzytkownika.
Może lepiej było by jednak założyć na forum obowiązek rejestracji?
Kolegę z IP internetdsl.tpnet.pl może by w końcu znudziło zakładanie nowych
maili.
Tematy gdzie ktoś łamie regulamin czasami raportowałem i nic z tego nie wynikło...
Jeden Pierwszy.Obywatel vel vip na forum i juz sobie rady nie dajecie:)
Forum Ciechanowa niedługo liczbą postów przegoni Trójmiasto, szkoda ze głównie
za sprawa tematów typu "Koalicja SLD-UP, czy będzie?" , "Apel do towarzyszy z
PO i SLD"...
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Do moderatorów IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.10, 23:07
      no cóż, ani modów ani dyskutantów .
      • Gość: Sebal Re: Do moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 23:15
        Bo nie ma o czym dyskutować. Jiglak prawdę napisał. Nic dodać, nic ująć.
        • Gość: Lenka Re: Do moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 23:49
          Moderatorzy są od tego żeby skasować kiedy ktoś źle napisze o ich ulubionej
          partii i o ich znajomych :D.
          Najwyraźniej osoby które zgłosiły się do moderowania nie mają czasu, chęci
          lub odwagi by moderować forum.
          • Gość: olof Re: Do moderatorów IP: *.cnow.pl 30.05.10, 10:23
            a mnie poraża liczba tekstów o weselnych salach, zespołach, kucharkach; równie
            sporo jest inwigilacji co robić z dziećmi w wieku przedszkolnym - jakby te
            zagadnienia nie wyczerpywały się w 2-3 wątkach i potrzebowały monograficznych
            opracowań
            • Gość: Lenka Re: Do moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 11:06
              Jacy moderatorzy taki poziom i porządek.
              • Gość: Lucyna Re: Do moderatorów IP: *.chello.pl 30.05.10, 13:24
                jacy ciechanowianie, taki poziom forum:-(
    • bruum Re: Do moderatorów 30.05.10, 13:26
      Widzisz Jiglak i tu pojawia się problem. Będąc moderatorem starałem się tępić
      politykę w wątkach jej nie dotyczących i właśnie za to zawsze najwięcej mi się
      obrywało. Spływało to po mnie jak po kaczce bo widocznie mam grubszą skórę od
      obecnych moderatorów, którym niestety zbyt często brakuje po prostu odwagi żeby
      coś wyciąć.
      Drodzy admini więcej odwagi w porządkowaniu!!!
      A co do uwag na temat poziomu wypowiedzi i obarczania za ten poziom adminów -
      czy nie uważacie, że to każdy z piszących odpowiada za poziom swojej wypowiedzi
      i admin nie ma z tym nic wspólnego?
      Piszmy mądrze, na temat a przyjemniej się będzie tu zaglądało.
    • Gość: ? Moderator jest tylko jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 13:36
      Cerem juz nie jest moderatorem. Ostal sie ino blizzardous.
      • Gość: gośc Re: Moderator jest tylko jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 13:40
        tylko bruum wie jak pisać mądrze i z sensem,dlatego przestał byc moderatorem bo nie starczało mu czasu na wypicie piwa ,a tu jeszcze musiał czytac inne głupie teksty

wolny wydech na moderatora
        stowarzyszenie psychart na drugiego moderatora

bruum na prezesa
        • Gość: ? Re: Moderator jest tylko jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 13:45
          Przemus znowu odstawiles tabletki?? To zle.. bardzo zle.
          • Gość: grzesiek k. Re: Moderator jest tylko jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 13:49
            waldemar od rana do wieczora , od poniedzialku do niedzieli tu na forum złapał bakcyla , moze krew trzeba sobie przetoczyć :-)?
            • magik1985 Re: Moderator jest tylko jeden 31.05.10, 02:41
              Widzę, że moderatorzy długo nie wytrzymali... Która to już ekipa? 7?
              • Gość: ? Re: Moderator jest tylko jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 09:02
                Przy Przemku trudno wytrzymac..
    • Gość: c Re: Do moderatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 09:08
      słusznie Jiglaku tylko jakby sprawdzić co ty piszesz o innych może wyszłoby żeś
      hipokryta i obłudnik i fałszywy farbowany lis

sikawkowa latkowa
      grembowicz arogancja władzy
      krubin dzielnica przemysłowa
      inwestycje miejskie
      kęsik

gdzie mozna twoje posty znaleźć pod stu innymi nickami
      • Gość: ? Re: Do moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 09:15
        Przyganial kociol garnkowi.. :)))
        Wez sie Pszemmm ogarnij, co?
        • Gość: ON Re: Do moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:39
          Na GG sobie te prywatne wojenki prowadźcie.
          Od moderatora oczekujemy deklaracji. Albo zdobędzie się na odwagę albo pozwoli
          działać innym!
          • Gość: ? Re: Do moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:52
            Na GG? Ja moglbym. Ale Pszemm musi miec publicznosc!
            Gdyby bylo inaczej nadal by sie produkowal na swoim blogu.. ale tam odzewu bylo
            brak :))
            • Gość: pszeeemmm Re: Do moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:55
              prosze bardzo gg 378 484
              • Gość: ? Re: Do moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:59
                Prawdziwy zaTUSKany vip pszemmmowski nigdy nie pisze z neostrady!
                <rotfl>
                • Gość: pszeeeemmmm Re: Do moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 15:14
                  pszemowski szelmowski powiadasz nie pisze z neostrady, ale jego nr gg znalazlem :-)
                  • Gość: Jiglak Re: Do moderatorów IP: *.chello.pl 31.05.10, 16:57
                    Drogi 'c', z tego co mi wiadomo to w Ciechanowie jest już sporo abonentów z
                    końcówką IP .chello... Do tego dojdą jeszcze osoby, które piszą z innych miast
                    (jak np ja) to dochodzi do tego całkiem spora grupka ludzi. I to nie znaczy, że
                    wszystkie te posty pisze ja...
                    Tak samo ja mogę sie domyślać, kto pisze te bzdurne posty o polityczne, tylko po
                    stylu pisania (ta sama zajadłość i te same fikuśne i niepotrzebne w tym momencie
                    pogrubienia)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka