Gość: wiosna IP: *.localdomain / 213.77.7.* 09.03.04, 13:32 Wiosna idzie! Czas na porządki! Bałwany precz! Z którym bawłanem chcielibyście sie pożegnac na dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondi33 Re: Żegnaj bałwanie! 13.03.04, 17:12 Ja bym się chętnie pożegnała z tymi wszystkimi bałwanami, którzy na tym forum bezpodstawnie szkalują innych... Niektóre wątki istnieją tu tylko po to, żeby komuś nawrzucać, a czy o to chodzi? Forum jest po to, żeby mozna było wypowiadac opinie, a nie obrzucać się błotem. Słowa te kieruję do niejakiej nabassu i innych, którzy stosują podobne praktyki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: Żegnaj bałwanie! IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 19:02 blondi33 jak najbardziej popieram TWOJĄ wypowiedź. Mam nadzieję że w końcu to forum zmieni się. Wymiana opinni to jest to czym tu powinniśmy się zajmować a nie tylko błoto błoto i błoto. POZDRAWIAM BLONDI ORAZ POZOSTAŁYCH Odpowiedz Link Zgłoś
blondi33 Re: Żegnaj bałwanie! 14.03.04, 20:32 Gratulacje Robo - jesteś pierwszym dżentelmentem na tym forum. A może to Ty jesteś tym tajemniczym MENEM z wątku "jak uszczęśliwić kobietę"? Śledzę ten watek z zainteresowaniem... Tam się coś wydarzy... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
maestro22 Re: Żegnaj bałwanie! 23.03.04, 18:44 popieram cię blondi33. Żałuję tylko, że tak mało ludzi to rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Żegnaj bałwanie! IP: *.localdomain / 213.77.7.* 20.03.04, 18:26 UWAGA! WKROCZYŁAM NA DOBRE I ROZPOCZYNAM PORZĄDKI! STRZEŻCIE SIĘ BAWŁANY! NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY! Odpowiedz Link Zgłoś