Dodaj do ulubionych

wakacje w ciechu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 00:05
co można robić w ciechanowie podczas wakacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: wakacje w ciechu IP: 109.243.58.* 30.06.10, 00:14
      Zależy co Cię interesuje.Można pojechać do Opinogóry pozwiedzać Pałac
      Krasińskich.Od 1970 roku w każdą drugą niedzielę miesiąca Warszawskie
      Towarzystwo Muzyczne organizuje koncerty( bilety po 6 zł i ulgowe po 4 zł).
      Później możesz posiedzieć w restauracji ,,Parkowa'' w Opinogórze.
      Polecam.
      • Gość: ... Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 00:21
        www.muzeumromantyzmu.pl/resources/media/kino%20-%20plakat%2013.jpg
        • Gość: Sa Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 12:35
          Bardzo ciekawe propozyjcię dla osób w średnim wieku :) ale nie dla nastolatka
          • Gość: ... Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 15:18
            A co jest ciekawe dla nastolatka?
            Siedzenie z piwem i słuchanie muzy? - Muza z MP3 piwo z Biedronki nie widzę
            problemu :D.
            Czego oczekujecie? Można samemu wsiąść na rower przejechać parę km dla lepszego
            samopoczucia (i wybicia głupot z głowy ;D). Z kąpieliskiem kaszana ale są boiska.
    • Gość: legalnie Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 15:03
      Idź na basen: odkryty lub kryty, do kina, na lody z maszynki Siembor :D,
      posprzątaj w domu :D
      • Gość: jaa Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 15:18
        a pójedziesz ze mną jesli jestes dziewczyna? :)
    • Gość: kkkkk Re: wakacje w ciechu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.10, 16:21
      kiedy my bylismy nastolatkami i nie mielismy co robic, bralismy rowery z samego
      rana tak miej wiecej o 7 , coby słonko tak bardzo nie grzało , i jechalismy w
      "siną dal" - taka dal nasza ulubiona to była trasa na Strzegowo przez Pawłowo -
      za taka małą wioską Pokrytki odbija sie w prawo i sa tam stawy i plaża te stawy
      to nie wiem jakas zwirownias była chyba. woda czysciutka , cisza, spokój , może
      jakiś piknik, siatkówka plazowa... potem powrót przez Czarnocin. czy ktos zna ta
      trase?
      Inna fajna trasa to trasa tam hen za sonsk potem bocznymi drogami siena ojrzen
      dojeżdza . albo na nasierowa, ... mozliwosci jest mnóstwo. tylko ludzie musza
      byc fajni.
      • Gość: kkkk Re: wakacje w ciechu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.10, 16:28
        możesz się jeszcze na jakieś kursy wakacyjne zapisac , o ile sa jakies w
        ciechanowie. mozecie z kumplami rozbic namiot u kogos w ogródku itd... mozesz
        zapisac sie na wolontariat jakis...
    • Gość: Jajcarz Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 17:26
      no bez jaj, mam 20 lat prawie i mam w ogórdku siedzieć w namiocie :p uśmiałem się
      • Gość: Agnieszka Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 22:11
        20 lat ? Co Ty kolegów nie masz? Czy koleżanek? Na spacer idź:) Rowerem gdzieś
        jedź, może wolontariat? :) ja często na Bagry jeżdżę, najlepsze miejsce :)
    • Gość: Niuśka Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 21:46
      Chodzić na pływalnię, do kina, do parku, na deptak -jest nowy extra
      ogródek przy San Marino! Zapowiada się parę imprez, grają w
      Artystycznej i w pubie Fabryczna. Ja sobie np. poleżę na kocyku za
      zamkiem.
    • Gość: lul Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 10:03
      Dziewczynę za rękę i na spacer! ;)
      • Gość: --- Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 10:16
        Albo stopem przez kraj przy okazji kręcisz kino drogi :D. Pielgrzymka do
        Częstochowy to dobry pomysł można się zmagać z samym sobą, sprawdzić się i
        poznać wspaniałych ludzi. A najlepiej to weź się do roboty skoro jesteś taki
        stary, że wstydzisz się w namiocie spać :D.
        • Gość: aa Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 12:20
          a ten odkryty basen funkcjonuje ?
          • Gość: sss Re: wakacje w ciechu IP: *.centertel.pl 02.07.10, 13:02
            to może wypad na siłkę? ja się wybieram w poniedziałek na 9 rano
            • Gość: jaa Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 14:02
              na która siłke?
              • Gość: sss Re: wakacje w ciechu IP: *.centertel.pl 02.07.10, 17:09
                na tę na krytym basenie
                • Gość: jaa Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 17:24
                  ale pewnie Ty jakis koks jestes heh
                  • Gość: sss Re: wakacje w ciechu IP: *.centertel.pl 02.07.10, 17:26
                    właśnie, że nie, ale w wakacje chce pochodzic bo mi się nudzi
                    • Gość: jaa Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 19:02
                      ja nigdy nie chodzilem na siłke :P po za tym w tej mojej nie ma aż tak duzo mocy :d
                      • Gość: Ja Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 12:13
                        daj jakis namiar swoj
                        • Gość: ... Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 12:37
                          W buraki z motyką - zmężniejesz, opalisz się na czekoladę i zarobisz 70 PLN (20
                          dobrych browarków) dennie.
                          • Gość: jaa Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 13:05
                            gdzie jakis namiar. na to
                        • Gość: sss Re: wakacje w ciechu IP: *.centertel.pl 03.07.10, 19:15
                          to kto idzie na siłkę? albo na basen? samemu się nie chce
                          • Gość: jaa Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 19:23
                            daj gg swoje
                          • Gość: o matko... Re: wakacje w ciechu IP: *.tktelekom.pl 03.07.10, 19:23
                            a moze zaproponujecie mu robienie na drutach w parku z kolegami
                          • Gość: sss Re: wakacje w ciechu IP: *.centertel.pl 03.07.10, 20:52
                            napisz maila mark01xy@wp.pl
                            • Gość: Liliana Re: wakacje w ciechu IP: 46.112.95.* 04.07.10, 14:11
                              Jak chcesz to możemy iść razem na spacer :D
                              • Gość: sss Re: wakacje w ciechu IP: 178.56.34.* 04.07.10, 14:13
                                możemy albo na deptak pod parasole :)
                              • Gość: jaa Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 17:38
                                jestem za :)) daj jakiś namiar :P
                                • Gość: Liliana Re: wakacje w ciechu IP: 46.112.162.* 04.07.10, 18:09
                                  Na deptak bardzo chętnie :)
                                  • Gość: sss Re: wakacje w ciechu IP: *.centertel.pl 04.07.10, 18:15
                                    ja byłem pierwszy przed jaa :)
                                    to co idziemy w ttygodniu na spacer? albo na rowery?
                                    • Gość: jaa Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 18:19
                                      chociaż powiedz ile masz latek :))
                                    • Gość: Liliana Re: wakacje w ciechu IP: 46.112.162.* 04.07.10, 18:50
                                      Myślę,że spacer to świetny pomysł.
                                      Jakby co to moje gg: 6149533
                                      • Gość: o matko... Re: wakacje w ciechu IP: *.tktelekom.pl 05.07.10, 12:56
                                        oj, bede rzygał;/
                                        • Gość: Dziki Dzik Re: wakacje w ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 13:03
                                          czemu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka