Gość: początkujący_rower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 07:45 Witam Kupiłem rower w sklepie internetowym i przyjechał niezłożony. Czy wie ktoś gdzie w Ciechanowie składają rowery i ile taka przyjemność kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Felek Re: Złożenie roweru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 08:35 Dowiedz się na ul. Sikorskiego .Z tyłu sklepu "Renata" jest gość co naprawia rowery może Ci to wykona. Drugi to kiedyś był gość na Kwiatowej . Jadąc od ul. Gąseckiej to po prawej stronie miał uprawnienia gwarancyjne ale czy jest jeszcze to nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Złożenie roweru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 08:39 nie z tyłu tylko w szczycie zaraz obok foto. "Alicja". Sympatyczny pan, który drogi nie jest, a dobry fachowiec od rowerów, polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: początkujący_rower Re: Złożenie roweru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 09:02 A macie może jakiś telefon do tego kolesia co jest obok renaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Złożenie roweru IP: *.centertel.pl 02.07.10, 18:07 telefonu stacjonarnego nie ma, ale otwarte ma od pn do pt od 10 do 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Złożenie roweru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 18:18 wiem, że nazywa się Zbigniew Bober, ale chyba w ciechu nie mieszka więc musisz poszukać w okolicach w ksiązce tel. Odpowiedz Link Zgłoś
lisekhydro1 Re: Złożenie roweru 04.07.10, 09:45 a bo to wielki problem złożyc rower??toc ma dwa koła,kierownice itd..nic sie nie zmienia od lat jedynie dodatki są ..i naprawde nie trzeba wiele kluczy ,podstawowy zestaw rowerowy nie zajmuje wiecej jak pudełko po butach a zawsze sie przydaje ..żadnej filozofii nie widzę,jak cos to pisz na pw lub majla . Odpowiedz Link Zgłoś