Dodaj do ulubionych

Złożenie roweru

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 07:45
Witam
Kupiłem rower w sklepie internetowym i przyjechał niezłożony. Czy wie ktoś
gdzie w Ciechanowie składają rowery i ile taka przyjemność kosztuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Felek Re: Złożenie roweru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 08:35
      Dowiedz się na ul. Sikorskiego .Z tyłu sklepu "Renata" jest gość co naprawia
      rowery może Ci to wykona. Drugi to kiedyś był gość na Kwiatowej . Jadąc od ul.
      Gąseckiej to po prawej stronie miał uprawnienia gwarancyjne ale czy jest jeszcze
      to nie wiem?
      • Gość: Agnieszka Re: Złożenie roweru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 08:39
        nie z tyłu tylko w szczycie zaraz obok foto. "Alicja". Sympatyczny pan, który
        drogi nie jest, a dobry fachowiec od rowerów, polecam:)
        • Gość: początkujący_rower Re: Złożenie roweru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 09:02
          A macie może jakiś telefon do tego kolesia co jest obok renaty?
          • Gość: wiem Re: Złożenie roweru IP: *.centertel.pl 02.07.10, 18:07
            telefonu stacjonarnego nie ma, ale otwarte ma od pn do pt od 10 do 16
          • Gość: Agnieszka Re: Złożenie roweru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 18:18
            wiem, że nazywa się Zbigniew Bober, ale chyba w ciechu nie mieszka więc musisz
            poszukać w okolicach w ksiązce tel.
            • lisekhydro1 Re: Złożenie roweru 04.07.10, 09:45
              a bo to wielki problem złożyc rower??toc ma dwa koła,kierownice itd..nic sie nie
              zmienia od lat jedynie dodatki są ..i naprawde nie trzeba wiele kluczy
              ,podstawowy zestaw rowerowy nie zajmuje wiecej jak pudełko po butach a zawsze
              sie przydaje ..żadnej filozofii nie widzę,jak cos to pisz na pw lub majla .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka