Dodaj do ulubionych

rzecznik praw konsumenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 00:17
gdzie znajduje sie w ciechanowie rzecznik praw konsumenta? i jest odplatny czy
nie? prosze o szybka odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: yy? Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 00:31
      Powiatowy Rzecznik Konsumentów - Ciechanów
      ul. 17 Stycznia 7
      06-400 Ciechanów
      tel: (23) 672-54-15, 673-25-80
      fax: (23) 672-29-45
      e-mail: rzecznik.konsumentow@ciechanow.powiat.pl

Wujek Google 5 sekund.
      • Gość: Tutejszy Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 09:50
        Od siebie dodam, niekompetentny urzędnik do spraw niepotrzebnych, totumfacki
        dotychczasowego starosty z partii stanowisk lukratywnych. Nie ma co się
        spodziewać jakichkolwiek fajerwerków intelektualnych czy praktycznej pomocy ze
        strony tego urzędnika.
        • Gość: yy? Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 14:53
          Twoje fajerwerki intelektualne w 100% zaspokajają nasze potrzeby :D.
          • Gość: sylwia Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.tktelekom.pl 18.08.10, 16:16
            a ja miałam problemy w 2 sklepach i pan rzecznik mi pomógł. Wielki pozytyw polecam
            • Gość: xyz Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 11:34
              a cos mu sie placi?
              • Gość: :/ Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 12:36
                raczej nie, w tv mówili że rzecznik to pomoc darmowa.
                • Gość: sylwia Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.tktelekom.pl 19.08.10, 14:11
                  nic się nie płaci pomoc jest darmowa
                  • Gość: paula Re: rzecznik praw konsumenta IP: 94.254.193.* 19.08.10, 14:41
                    jesli chodzi ci o inspekcje handolwa znajduje sie w starostwie sama
                    korzystalam z ich pomocy jak nie uznano mi reklamacji w jednym z
                    Ciechanowskich sklepow z obuwiem , powiem tak warto nic sie nie placi .
                    Nic sie nie traci mozna tylko zyskac.
                    • Gość: ewa Re: rzecznik praw konsumenta IP: 213.199.253.* 20.08.10, 11:30
                      Witam. Podzielcie się swoimi problemami i ich rozwiązaniem oczywiście:)
                      • Gość: % Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.cdma.centertel.pl 21.08.10, 06:40
                        Niestety, jeśli chodzi o rzecznika nie mam dobrego zdania.Próbowałem
                        załatwić sprawę z jedną z firm z południa Polski, która wykonywała mi
                        usługę tu w Ciechanowie.Pan obstukany w przepisach ale nie potrafi
                        rozmawiać z ludźmi.Bał się zadzwonić do tejże firmy.A gdy nalegałem
                        to skorzystał z mojego telefonu.Najlepiej by było dla niego, żebym
                        zrezygnował z roszczeń, miałby spokojną głowę.Szef firmy w rozmowie
                        (o której mowa) prawdopodobnie podniósł głos na
                        "naszego"rzecznika.Widziałem jak człowiek czerwienieje i kładzie uszy
                        po sobie.To jest rzecznik???Przepraszam od czego?Facet mocny od
                        reklamacji damskich bucików....Niestety mi nie pomógł, nie polecam.
    • Gość: pa da ka Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 20:43
      Czy nabywca jaj wiejskich z gminy Sońsk może zgłosić się do
      rzecznika praw konsumenta?
      • Gość: sobieradek Re: rzecznik praw konsumenta IP: 213.199.253.* 23.08.10, 18:48
        Niestety również miałem okazję bardzo rozczarować się działaniami
        ciechanowskiego rzecznika praw konsumentów. Nie uzyskałem żadnej pomocy,
        odniosłem wrażenie, że niezbyt orientuje się on w swojej roli. Pomoc uzyskałem
        dopiero od radcy prawnego - 50 zł opłaty, ale zapewniam, że było warto. Czas
        poświęcony rzecznikowi - stracony...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka