Gość: moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 00:17 gdzie znajduje sie w ciechanowie rzecznik praw konsumenta? i jest odplatny czy nie? prosze o szybka odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yy? Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 00:31 Powiatowy Rzecznik Konsumentów - Ciechanów ul. 17 Stycznia 7 06-400 Ciechanów tel: (23) 672-54-15, 673-25-80 fax: (23) 672-29-45 e-mail: rzecznik.konsumentow@ciechanow.powiat.pl Wujek Google 5 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 09:50 Od siebie dodam, niekompetentny urzędnik do spraw niepotrzebnych, totumfacki dotychczasowego starosty z partii stanowisk lukratywnych. Nie ma co się spodziewać jakichkolwiek fajerwerków intelektualnych czy praktycznej pomocy ze strony tego urzędnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy? Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 14:53 Twoje fajerwerki intelektualne w 100% zaspokajają nasze potrzeby :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.tktelekom.pl 18.08.10, 16:16 a ja miałam problemy w 2 sklepach i pan rzecznik mi pomógł. Wielki pozytyw polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 11:34 a cos mu sie placi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 12:36 raczej nie, w tv mówili że rzecznik to pomoc darmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.tktelekom.pl 19.08.10, 14:11 nic się nie płaci pomoc jest darmowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: rzecznik praw konsumenta IP: 94.254.193.* 19.08.10, 14:41 jesli chodzi ci o inspekcje handolwa znajduje sie w starostwie sama korzystalam z ich pomocy jak nie uznano mi reklamacji w jednym z Ciechanowskich sklepow z obuwiem , powiem tak warto nic sie nie placi . Nic sie nie traci mozna tylko zyskac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: rzecznik praw konsumenta IP: 213.199.253.* 20.08.10, 11:30 Witam. Podzielcie się swoimi problemami i ich rozwiązaniem oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: % Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.cdma.centertel.pl 21.08.10, 06:40 Niestety, jeśli chodzi o rzecznika nie mam dobrego zdania.Próbowałem załatwić sprawę z jedną z firm z południa Polski, która wykonywała mi usługę tu w Ciechanowie.Pan obstukany w przepisach ale nie potrafi rozmawiać z ludźmi.Bał się zadzwonić do tejże firmy.A gdy nalegałem to skorzystał z mojego telefonu.Najlepiej by było dla niego, żebym zrezygnował z roszczeń, miałby spokojną głowę.Szef firmy w rozmowie (o której mowa) prawdopodobnie podniósł głos na "naszego"rzecznika.Widziałem jak człowiek czerwienieje i kładzie uszy po sobie.To jest rzecznik???Przepraszam od czego?Facet mocny od reklamacji damskich bucików....Niestety mi nie pomógł, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa da ka Re: rzecznik praw konsumenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 20:43 Czy nabywca jaj wiejskich z gminy Sońsk może zgłosić się do rzecznika praw konsumenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobieradek Re: rzecznik praw konsumenta IP: 213.199.253.* 23.08.10, 18:48 Niestety również miałem okazję bardzo rozczarować się działaniami ciechanowskiego rzecznika praw konsumentów. Nie uzyskałem żadnej pomocy, odniosłem wrażenie, że niezbyt orientuje się on w swojej roli. Pomoc uzyskałem dopiero od radcy prawnego - 50 zł opłaty, ale zapewniam, że było warto. Czas poświęcony rzecznikowi - stracony... Odpowiedz Link Zgłoś