IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 22:45
Kto wygrał wybory na wójta w Sońsku?
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 10:35
      podobno ma być dogrywka. Wielechowski i Gebert
      • Gość: aaa Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 22:49
        W sońsku i gołotczuźnie Gebert
        • magik1985 Re: Sońsk 22.11.10, 22:57
          Wielechowski 48.17%
          Gebert 36.58%
          Żbikowski 15.25%
          II tura.
          wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/140000/140209.html
        • Gość: była mieszkanka Re: Sońsk IP: *.cnow.pl 23.11.10, 10:21
          Ludzie opamiętajcie się NIE ODDAWAJCIE SWOJEGO GŁOSU NA GEBERTA.Radzę wam to jako była mieszkanka waszej gminy.Teraz mieszkam w gminie Ciechanów. Jarosława Wielechowskiego znam ze szkoły w Gąsocinie do której chodziliśmy. Z tego co widzę kiedy przejeżdżam przez gminę Sońsk to coś się u was dzieje.U nas wójt nie robi nic już przez 16 lat i "mądrzy "mieszkańcy ZA KILKA FLASZE dali mu kolejną szansę , więc u nas kolejne 4 lata nic nie robienia.Nie wiem czy wiecie że nasz wójt Marek Kiwit zatrudnił Geberta 4 lata temu po tym jak przegrał wybory w Sońsku jako specjalistę do pozyskiwania funduszy europejskich.Jak ktoś napisał na tym forum ten pan może pozyskał fundusze na papier toaletowy do gminy.Nasza gmina jest na 210 miejscu jeśli chodzi o pozyskiwanie tych że funduszy to mówi wszystko o panu Gebercie.Ostatnio ten pan pracował jako kierowca byłego radnego naszej gminy, którego Mark Kiwit nie omieszkał zatrudnić, a ten po pijaku stracił prawo jazdy.Więc woziło się tych dwóch nieudaczników po naszej gminie z której Kiwit zrobił przytułek.Dobrze wam radzę każdy aby nie Gebert, choć może powinnam radzić inaczej, bo jak ten pan przegra u was wybory to my Go będziemy utrzymywać przez kolejne 4 lata. ODDAJCIE SWÓJ GŁOS MĄDRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: xxx Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 10:53
            Oj dzieje się, dzieje. Długi rosną i bida asfalty.
            A tak na poważnie to ja nie zauważyłem, żeby cokolwiel dobrego było zrobione na terenie gminy przez ostatnie 4 lata. Oczywiście oprócz tego co zrobił powiat, z którym jeszcz aktualny Wójt jest skonfliktowany.
            • Gość: mieszkaniec Re: Sońsk IP: *.tktelekom.pl 23.11.10, 21:37
              Swięta prawda,nie głosujcie na tego nieudacznika,no może Wielechowski niechaj da mu pracę ale etat kierowcy albo co tam zechce,w gminie Ciechanów to blokada etatu,zero efektów.
              • Gość: wyborca Re: Sońsk IP: *.cnow.pl 23.11.10, 22:19
                Mieszkańcy Sońska jak mogliście w ogóle w 2002 roku wybrać tego papraka Geberta ze średnim wykształceniem na Wójta?Nie róbcie tego po raz kolejny!!!On ma extra robotę w przytułku dla byłych wójtów i radnych na ul.Fabrycznej w Ciechanowie.Nic nie robi a mu płaca,a przepraszam byłbym skłamał-jednak coś robi-wozi takiego fajnego pana któremu niedobra policja zabrała prawo jazdy za gorzałę i "zajmują się"drogami w gminie Ciechanów.W sumie to fajna z nich para nazywają ich- Pat i Pataszon i niech tak zostanie:))) Panie Wielechowski życzę Panu zwycięstwa i sukcesów w pracy na stanowisku Wójt Gminy Sońsk!
                • Gość: gość Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 22:43
                  Zadam tylko jedno pytanie.
                  Co będzie gdy zapadnie wyrok skazujący dla Wielechowskiego za przestępstwo umyślne? Sprawa się toczy, ale trwać 4 lata nie będzie.

• Gość: wyborca Re: Sońsk IP: *.cnow.pl 23.11.10, 22:53
                    No tak,pan Waldemar G.to jest święty,a sprawa masztu w Bieńkach????????????
                    • Gość: gość Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 09:05
                      Sprawa już wyjaśniona w Sądzie Pracy.
                      Ale Wielechowski ma sprawę w Sądzie Karnym za przestępstwo umyślne.
                      Gebert gdyby był karany nie mógłby kandydować.
                      Stawiając na Wielechowskiego stawiamy na niepewność- nowe wybory lub komisarz.
                • Gość: gość Re: Sońsk IP: 87.206.189.* 26.11.10, 18:49
                  na wstępie chcę podkreślić że nie jestem mieszkańcem gminy sońsk i nie znam osobiście żadnego z kandydatów na waszego wójta , niestety czytając niektóre komentarze,mam wrażenie że kampania oszczerstw i pomówień nie robi nic dobrego dla żadnego z nich lepiej przyjść na zebranie któregoś z nich i wygarnąć prosto w oczy co w duszy gra,może ulży i nie trzeba będzie póżniej anonimowo oczerniać ludzi.brudna kampania nie przyniosła pożytku a wręcz odniosła odwrotny skutek pani zmudczyńskiej więc pomyślcie i głosujcie zgodnie ze swoimi przekonaniami.
          • Gość: ktos z sonska Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 19:19
            chyba nie wiesz kobieto co piszesz to sa brednie
            • Gość: gość Re: Sońsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 10:44
              Jeżeli mówisz, że poparcie dla pana Wielechowskiego to bzdura to popatrz na wynik pierwszej tury. Wójt uzyskał 1734 głosy co stanowi 48,18%. Takie są fakty, a z nimi się nie dyskutuje.
              • Gość: Marus Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 11:01
                Mnie na głosowanie nikt nie przywiózł ani nie zapłacił.
                Głosowałem na ŻBIKOWSKIEGO. Na WIELECHOWSKIEGO NA PEWNO NIE ZAGŁOSUJĘ.
                Zrobi tak wiele osób.
                • Gość: marek Re: Sońsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 11:30
                  To Twój pogląd i on jest cenny. Szanuję go. Faktem natomiast jest to, że dowożono wielu ludzi np. z Sarnowej Góry. O zapłacie nie będę się wypowiadać, bo i po co. Jak mam dziś wybrać pomiędzy Gebertem a Wielechowskim to zdecydowanie wolę Wielechowskiego. Ostatnie cztery lata pokazały, że obecny wójt jest przed Gebertem w kwestiach zarządzania i gospodarności o 100 lat do przodu. Geberta można ocenić po pracy w Ciechanowie. Tam go ludzi nie chcą, wzniecają awantury. Dziwię się M. Kiwitowi, że go trzyma. To swoista forma pomocy społecznej. Ciekawi mnie jak Gebert poradziłby sobie na biznesowym rynku pracy. Jego żona jakoś nie potrafi się odnaleźć.
                  • Gość: Gość Dlaczego waldemara Geberta nie ma w pracy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 13:38
                    Pracownik urzędu gminy w ciechanowie Waldemar Gebert jeździ całymi dniami po Sońsku i prowadzi kampanię. Czy jest na urlopie?
    • Gość: ktosik Re: Sońsk IP: *.tktelekom.pl 24.11.10, 10:31
      A ja myślę że Pan Wielechowski ma ogromne poparcie i wygra te wybory czego mu bardzo życzę
      • qwertyuiop53 Re: Sońsk 26.11.10, 13:56
        Ja uważam że mieszkańcy gminy Sońsk wybiorą mądrze i zagłosują na człowieka który ma poukładane w głowie, który nie zmarnował tych ostatnich 4 lat i który ma realne i ambitne plany na kolejną kadencję!!! Mowa oczywiscie o Wielechowskim!! Ja osobiście nie mieszkam w tej gminie ale wiele dobrego słyszałem o tym człowieku, który nosi łeb na karku, wie czego chce i ma pojęcie jak to zrobić! Głosując na Geberta wracacie do marazmu, stagnacji,nic nie robienia, układzików panów typu Pan G.-Pan C.-Pan P. i.t.p. Pan Gebert pokazał już u Kiwita jak można przebimbać 4 lata, gmina w opłakanym stanie!!! Dziwie się że ludzie za to na co Kiwit pozwala Gebertowi i jemu podobnym znowu wybrali go na kolejną kadencję....no ale to już ich sprawa!!! Jednym słowem-wybór słuszny dla gminy Sońsk jest jeden i tym wyborem jest Pan Jarosław!!!!!
        • Gość: ccc Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 14:40
          Jedyne co sensownego napisałeś to tylko to, że mieszkańcy gminy Sońsk wybiorą mądrze i zagłosują na człowieka który ma poukładane w głowie, który nie zmarnował tych ostatnich 4 lat i który ma realne i ambitne plany na kolejną kadencję!!!
          Porównując to co zrobił Waldemar, a to co Jarosław to chyba ślepy powinien zauważyć.
          Waldemar: oczyszczalnia ścieków z przyłączami w Sońsku i Gąsocinie. Hala sportowa w Gąsocinie i boisko wielofunkcyjne w Gąsocinie. Rozbudowa szkoły w Sońsku. Sale komputerowe w każdej szkole. No i 3 mln długu.
          Jarosław: bidaasfalty i 11 mln długu.
          Wybór jest prosty Waldemar
          • Gość: gość Re: Sońsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 15:31
            Ciekawe czy masz duże oczekiwania względem Waldemara. Pewnie etacik lub mały biznesik, którego z Wielechowskim nie da się załatwić. Ciekawe czy J. C. wróci i będzie załatwiał budowlankę. Ja nie mogę powrót kopert. Nie daj Boże.
      • Gość: nieszkaniec Re: Sońsk IP: *.180.196.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.14, 18:13
        ja takze uwazam ze Wielechowski najlepiej nadaje sie na wojta
    • Gość: mieszkaniec Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 18:30
      powiem wam wszystkim, że Wielechowski jest pamiętliwy i mściwy. Gdy się dowie ,że ktoś na niego nie głosował to już nic nie będzie miał tzn. ani drogi, ani kanalizacji ani wywrotki żwiru na drogę. Albo nie zadzieraj z nim albo mniej duże plecy że wyżej h... ja podskoczyć. Mamy jeszcze szansę w głosowaniu. Więc zastanówmy się. Które gorsze zło. Ja stawiam że gorsze zło to Wielechowski.!!!!!!!!!!! Wolę iść do obcego jak do swojego.
    • Gość: Nostradamus Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 00:17
      WIELECHOWSKI wygra te wybory bo jest uczciwy. Z poważaniem.
      • Gość: gość Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 06:01
        Co do tego nikt nie ma wątpliwości. Nawet Knap w referendum, gdzie tak opluwali Wielechowskiego i wszystkich wokół niego nie ośmielił się podważyć uczciwości tego człowieka. Na Geberta nie zagłosuję, bo to cofnięcie się do XIX wieku. Piszecie, że "jakiś" wybór to mniejsze lub większe zło. Moim zdanie W. Gebert to porażka, nie tylko życiowa ale przede wszystkim zawodowa. Wie o tym najlepiej człowiek, który mu pomógł i zbiera za niego baty. Jest to Marek Kiwit Wójt Gminy Ciechanów. Honorowy facet. Tylko ten Gebert wszystko psuje.
        • Gość: m. gm. ciech. Re: Sońsk IP: *.cnow.pl 27.11.10, 16:00
          Kiwit i honor to ty go chyba nie znasz, gdyby miał honor to by nie trzymał tego nieudacznika przez 4 lata.
      • Gość: gość Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 06:05
        Wielechowski przegra te wybory.Mężowie zaufania nie dopuszczą do kolejnych oszustw wyborczych i na nic się zda usłużna rodzinka tego co mu mordę gównami zatkali.
        • Gość: mieszkaniec Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 17:38
          dzisiaj było zebranie w Gąsocinie z Wójtem Wielechowskim i ze Struzikiem. Najlepsze jest to że w trybie natychmiastowym zorganizowali to spotkanie i poganiali mieszkańców do poinformowania siebie o zebraniu żeby tylko być. Panie Wielechowski daj Pan spokój i nie pchaj się do koryta. Chyba już wystarczy. Każda Świn....a by już się najadła. A poza tym szkoda nerwów bo i tak masz Pan je zszargane nerwy.
      • Gość: gosc Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 20:00
        a mozesz dac przyklad jego uczciwosci?powiem Ci tak wstydze sie za niego i za jego rade ,zwlaszcza Pana Sz..... i doktora S.... kupa smiechu
        • Gość: Sońszczak Re: Sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 20:25
          Wybory 5.12, a sprawa w sądzie 7.12.
          I kto tu mówi o uczciwości Wielechowskiego. Ciekawe czy Struzik wie, że popiera Wójta oskarżonego?
          Panie Wielechowski czas na RACHUNEK SUMIENIA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka