IP: 89.74.106.* 26.11.10, 12:30
Witam.
Jaka jest praca dla tej firmy ? Dzwoniła dzisiaj do mnie jakaś babka od nich i zaprosiła na rozmowę w poniedziałek.
Miejsce pracy oczywiście Tepsa :D
Jeżeli ktoś miał z nimi do czynienia niech się podzieli swoimi doznaniami :)

Z góry dzięki :D

P.S Nie wiem czy dobrze napisałem nazwę tej firmy, ale może będziecie wiedzieć o co chodzi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ad Re: Adecco TP IP: 213.199.253.* 26.11.10, 13:43
      Firma, może być. Lepsza jest Wadwicz ale adecco też jest ok. Najgorsze jest work service bo spóźniają się z wypłatami i premiami.
    • Gość: pracownik Re: Adecco TP IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 13:49
      Bardzo miło wspominam współprace z Addecco pracowałem u nich jako kierownik sekcji TP, rozmowa kwalifikacyjna była bardzo miła prowadziła ją ze mną pani Elżbieta Mała. Na pewno bedą Cie prosić o zareklamowanie czegoś np da ci długopis i powie "Proszę mi go sprzedać". Także spoko i polecam.
      • Gość: Friboj Re: Adecco TP IP: 89.74.106.* 26.11.10, 15:11
        A czym konkretnie oni się zajmują ? Co sprzedają ? Coś z TP związane, czy jakieś telefony ;>
        • Gość: Opus Re: Adecco TP IP: *.182.0.197.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.11.10, 15:24
          Jesli masz do wyboru inne opcje pracy, to nie polecam, praca w Contact Center to ostatecznosc w Ciechanowie, to juz nie te czasy, ze premii sie mialo wiecej niz podstawy.
        • Gość: gość Re: Adecco TP IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 15:43
          Adecco jest firmą outsourcingową, która zatrudnia ludzi dla różnych firm, w tym momencie w budynku TP jest kilka firm dla któych oni zatrudniają m.in. Orange, TP, nesostrada, PZU, mBank, jakas apteka internetowa. Dlatego zależy gdzie jest nabór jeżeli do TP no to bedziesz sprzedawal plany telefoniczne na neo i orange to jest przedluzanie umów, no mBank to jakieś oferty bankowe.
          • Gość: Friboj Re: Adecco TP IP: 89.74.106.* 26.11.10, 16:28
            Aha, no ok. A jak wyglądają płace, umowa etc ?
            • Gość: :) Re: Adecco TP IP: 213.199.253.* 26.11.10, 16:39
              Teraz dają umowę na zlecenie. 9zł brutto za godzinę. Pół etatu. Np na 5 godzin pracy 25 min przerwy. Na 4 godziny pracy 20 min przerwy itd.
            • Gość: gośc Re: Adecco TP IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 16:41
              no z tym jest tam niezbyt ciekawie, bo umowa przez dłuższy czas jest zlecenie, masz płatne od godziny i to jest chyba 7 zł netto za godzinę plus dodatki od sprzedaży, generalnie jeżeli myślisz o pracy na dłużej to zrezygnuj lepiej z tego :) a jeżli na jakis czas aby się zaczepić to idź.
              • Gość: Friboj Re: Adecco TP IP: 89.74.106.* 26.11.10, 17:07
                Ja wiem, że praca w TP nie jest czymś szczególnym. A jakaś możliwość rozwoju kariery czy coś w tym rodzaju występuje ?
                • Gość: :) Re: Adecco TP IP: 213.199.253.* 26.11.10, 17:21
                  Siedzisz codziennie przy komputerze na słuchawkach. Sami cię nie awansują. Możesz startować w konkursach na kierowników grup ale trzeba jakąś normę sprzedaży mieć.
                  • Gość: Opus Re: Adecco TP IP: *.146.246.4.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.11.10, 17:38
                    Niestety to nie od normy zalezy, ale np. od tego, czy jest sie chrzesniakiem jdnego z kierownikow operacji. Wtajemniczeni wiedza o kim mowie.
                    • Gość: Opus Re: Adecco TP IP: *.146.246.4.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.11.10, 17:39
                      Cale szczescie ma byc centralizacja od nowego roku i skonczy sie kolesiostwo w CC.
                      • Gość: . Re: Adecco TP IP: 46.112.144.* 26.11.10, 20:03
                        Ja pracowałam tam przed studiami,tylko na dwa miesiące.Praca wykańczająca psychicznie,użeranie się z klientami,trochę rywalizacji i walki o jak najwyższą sprzedaż.
                        Podziwiam ludzi,którzy pracują tam na dłużej.
                        Jedyny plus to przesympatyczna kierowniczka,Marta Białowąs.Miałam farta,że do niej trafiłam,bo niektórzy kierownicy byli trochę...specyficzni.
                        • Gość: ....... Re: Adecco TP IP: 46.113.40.* 27.11.10, 12:34
                          co wy chcecie na neo jest spoko jak ktos chce pracowac to bedzie i duło zarobi... Trzeba miec talent do sprzedazy i tyle..............
                          • Gość: ///////// Re: Adecco TP IP: 46.113.40.* 27.11.10, 12:36
                            ja na neo wyciagam miesiecznie godziny + prenia ok 2500zł na czysto nie jest zle
                            • Gość: Friboj Re: Adecco TP IP: 89.74.106.* 27.11.10, 15:15
                              Ile wyciągasz na czysto ? ;>
                              To ciekawe ile Ty masz za godzinę, co sprzedajesz i ile godzin dziennie :)
                              • Gość: Marta Re: Adecco TP IP: *.tktelekom.pl 28.11.10, 13:56
                                ja jestem w Adeccko i jest wszystko ok. Pracuję na utrzymaniu orange i też mam ok.2 tys wyplaty. Godziny plus premia.Więc chwalę sobię ta pracę. Trzeba umieć sprzedawać,a niektórzy się po prostu do tego nie nadają...
                                • Gość: Friboj Re: Adecco TP IP: 89.74.106.* 28.11.10, 17:26
                                  A długo pracujesz ? Jaką masz umowę ? U nich cały czas siedzi się na umowie zlecenie ;> Czy można po np. 3 miesiącach dostać o pracę ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka