Dodaj do ulubionych

Tarocistka

IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 12:28
Poszukuję dobrej tarocistki w Ciechanowie lub okolicach, wiem że jest jedna Pani w Płońsku która stawia tarota, ma ktoś może kontakt, jakieś opinie??
Proszę tylko o POWAŻNE odpowiedzi na mój wątek. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: stawiaczka Re: Tarocistka IP: 212.160.172.* 11.01.11, 18:31
      to grzech jak jestes katoliczka, a w ciechanowie byla wrozbiarnia na szczurzynku. Panie stawialy wszystko pionowo tam....
      • Gość: . Re: Tarocistka IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 19:04
        Ja wróżę, ale z kart klasycznych
        • Gość: hahahaha Re: Tarocistka IP: *.xdsl.centertel.pl 11.01.11, 20:37
          wróżę Ci makowiec na spodzie z masy bezowej ale bez maku
          • Gość: net Re: Tarocistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 21:39
            a czy to problem wpisac w google slowo..tarocistka i znalesc??ja juz znalazlem jakas w Działdowie..
            • Gość: gość Re: Tarocistka IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 13:50
              znaleść może nie trudno ale znaleźć to troszkę ciężko w google...
    • Gość: aga Re: Tarocistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 22:25
      Pani z Płońska zna się na tym co robi i do niej trzeba się umawiać w Ciechanowie podobno jest jakiś pan na Aleksandrówce, ale nie znam opinii na jego temat.Ja byłam jeszcze u pani Ani w Ciechanowie podobnie mówiła co ta pani z Płońska, jednak wydaję mi się, że tamta ma większe doświadczenie. Polecam, godzina kosztowała 80zł, ale jakie przeżycie!!!
      • Gość: Agata Re: Tarocistka IP: *.tktelekom.pl 13.01.11, 23:13
        Aga czy mogłabyś przesłać numer do tej Pani z Płońska? Jeżeli nie chcesz tutaj podawać to przyślij na maila agakl@op.pl. Będę wdzięczna :)
        • Gość: haha do namiętnie grzebiącej w google IP: *.xdsl.centertel.pl 14.01.11, 10:55
          tamta znowu ma jazdę z google...ja się pytam dziewczyno po co Ty tu siedzisz???
          przeciez wszystkiego mozesz sobie poszukać w necie sama a nie truć nam swoje mądrości
          • Gość: Wolontariusz Re: do namiętnie grzebiącej w google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 22:10
            Nie macie na co pieniędzy wydawać ? tylko tak wyrzucać w błoto za to,że jakaś babina pobajeruje Was przez godzinę czasu przy jakiś kartkach. Lepiej pójść do artystyka na jakieś koncerty.
    • Gość: df Re: Tarocistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 17:49
      Nie zastanawiało Cię to, że jeśli postawi Ci tarota i przepowie los (np. śmierć ;-)), to gdy weźmie karty za 3 min i postawi tarota od nowa to wyciągnie zupełnie inne karty, i zamiast śmierci będzie np. wygrana w lotto? Polecam filmy z Derrenem Brownem na youtubie...
      pzdr.
      • Gość: mmm Re: Tarocistka IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.11, 21:49
        Byłam u Pani w Płońsku 2 razy. Wszystko co mi powiedziała jest prawdą. Ma na imię Danusia i możną ją zobaczyć w telewizji - program ITV czy coś takiego.Kobieta zna się na rzeczy. Pół godziny 50 zł. Ma dużo chętnych,dlatego trzeba się wcześniej umawiać. Polecam.
        • Gość: Tosia Re: Tarocistka IP: 213.199.253.* 17.01.11, 20:24
          Również polecam tą panią jest rewelacyjna! Na prawdę zna się na rzeczy Właściwie nic jej nie mówiłam o sobie, a ona patrząc w karty znała moją sytuację... No w jednej kwestii się pomyliła, ale tylko w jednej, reszta się sprawdziła. Ona nie mówi o złych rzeczach, śmierci itp, ale przewidziała chorobę i operację mojego taty, oraz fakt, że on nie wyciągnie z tego żadnych, mądrych wniosków:) Jest bardzo oblegana, z tego co wiem przyjmuje również w Warszawie i cały kalendarz ma zawalony...
    • Gość: df Re: Tarocistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 22:08
      Poczytajcie o "zimnym odczycie" to nie boli, nie bądźcie naiwni, nie wierzcie w te brednie.
      • Gość: uff Re: Tarocistka IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 20:55
        Podobno jest jakas dobra w Golotczyznie. Niestety nie mam namiarow, ale tam ja wszyscy znaja.
    • robert.norwegia Re: Tarocistka 22.03.23, 14:37
      Od wielu lat korzystam telefonicznie z usług Pani Agnieszki. Po tak długim czasie z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że sprawdziło się wszystko, co powiedziała.
      Kobieta Anioł o wielkim sercu, empatii oraz ogromnej wiedzy z zakresu duchowości i energii.
      Psycholog z powołania.
      Daje rady, narzędzia i wspiera w najtrudniejszych momentach.
      Każda rozmowa z nią dodaje skrzydeł.
      Emanuje pozytywną energią.
      Jej rozkłady kart to głęboka i mądra rozmowa, z której człowiek wynosi wiedzę o całym swoim życiu.
      Wyciągnęła mnie z ciężkiej depresji, gdzie myślałem że już nic nie ma sensu. Pomogła w sprawach zawodowych i zdrowia.
      Pani Agnieszka tel 500 273 383
      Uwaga na oszustów podszywających się pod nią! Jest dostępna tylko pod tym numerem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka