iga879 11.01.11, 20:56 szukam dobrego chirurga w Ciechanowie. kogo polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Porada Re: chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 21:07 Zależy jaką część ciała chcesz operować. Są różni do poszczególnych części ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 06:40 dobry chirurg w Ciechanowie??? Opierając się na własnych doświadczeniach obawiam się,że sprawa praktycznie beznadziejna, no może jeden - jeśli chodzi o chirurga tzw. ogólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: chirurg IP: 46.112.229.* 12.01.11, 20:07 a jesli chodzi o usunięcie metalowej płytki z nogi? czy lepiej nie robić tego u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 20:21 U nas takich rzeczy lepiej nie robić. W Warszawie-naszej stolicy jest dużo doświadczonych chirurgów. Odpowiedz Link Zgłoś
fflloo Re: chirurg 13.01.11, 21:34 Dr. Rolewski prywatnie przyjmuje we Wtorki w przychodni Arnika od 16-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhj Re: chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.11, 18:44 Odradzam Rolewskiego . Ma opinie super chirurga od wszystkiego , czyli do niczego . I tak jest w rzeczywistości . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: chirurg IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.11, 21:55 Jedyny chirurg w ciechanowie to dr. Dybowski, przyjmuje w Eskulapie. Najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: chirurg IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.11, 22:04 Proponuje dr Burskiego, albo dr Tretera z Lesnej Góry, heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: chirurg IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.11, 09:15 również odradzam Rolewskiego, a zwłaszcza pójście na wizytę do arniki o godz 23, dla mnie to była przesada, nic dziwnego, że pacjenci nie są zadowoleni ( ja również i muszę ponownie udac się do innego specjalisty), skoro ten lekarz przyjmuje do nocy ( i pewnie od rana w szpitalu pracuje) i widać, że nie jest w formie do pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: chirurg IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.11, 18:03 Zdecydowanie Dybowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: chirurg IP: *.dynamic.mm.pl 28.08.11, 20:26 Gdybym wcześniej przeczytała Wasze krzywdzące opinie, pewnie dziś nie byłabym zadowoloną pacjentką dr Rolewskiego. Zgadzam się, że dr Dybowski jest świetnym specjalistą, ale dr Rolewski jest równie dobry i tylko takie opinie słychać przed jego gabinetem. Polecam. Świetny lekarz, miły człowiek, a ja zamiast brzydkiej blizny mam cieniutką kreseczkę, która nawet nie szpeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.13, 13:14 Dr.Rolewski jest super lekarze, uratował mi życie. Odpowiedz Link Zgłoś
alawysza3 hepatolog 29.04.14, 12:25 Witam szukam lekarza HEPATOLOGA jestem w ciązy i musze skonsultować wyniki.prosze o inf.dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: hepatolog IP: *.cnow.pl 29.04.14, 13:39 dr Dybowski wspaniały chirurg zna się na rzeczy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
alawysza3 Re: hepatolog 01.05.14, 09:42 alawysza3 napisał(a): > Witam szukam lekarza HEPATOLOGA jestem w ciązy i musze skonsultować wyniki. > prosze o inf.dziekuje..w Ciechanowie ,Płońsku,Mławie .Płocku może ktoś da namiary dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś