Dodaj do ulubionych

ortodonta nfz

IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 01:47
Szukam ortodonty dla dziecka pracującego na NFZ
Obserwuj wątek
    • Gość: iwa Re: ortodonta nfz IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 10:50
      Na Małgorzackiej przyjmują dwie panie,Oczkowska i Wielgomas.
      • Gość: gość Re: ortodonta nfz IP: 80.50.127.* 28.03.11, 12:03
        Tylko nie Oczkowska!!!!!!!!!!! Takiej wrednej baby to dawno nie spotkałem. Ludzi ma za śmieci, ciągle jakieś uszczypliwe uwagi do pacjętów, podejście do dzieci na pozionie zero a rezultatów leczenia nie ma żadnych. Strasznie wyniosła, a kultury osobistej więcej ma przedszkolak niż ona. Przydała by się chyba lekcja pokory. Ktoś powinien ją sprowadzić do parteru.
        • Gość: ks Re: ortodonta nfz IP: *.centertel.pl 29.03.11, 13:51
          Dokładnie tego samego doświadczyłem. Jedno spotkanie z tą panią i wystarczy. Teraz jeżdżę z dzieckiem do Centrum Uśmiechu w Mławie.
          • Gość: . Re: ortodonta nfz IP: *.play-internet.pl 29.03.11, 18:08
            Nie rozumiem tych ataków na Panią Oczkowską.
            Oprócz tego,że to świetna specjalistka,wyleczyła mi zęby to jest oddaną swojej pracy,miłą osobą.Każdy ma prawo mieć gorszy dzień.
            • Gość: J. Re: ortodonta nfz IP: *.wapgw.era.pl 30.03.11, 19:09
              Och, widzę że pani Oczkowska ma codziennie gorszy dzień. Każda wizyta u niej to koszmar. Mi ostatnio tak dopiekła, że mało z płaczem nie wyszłam z gabinetu. Byłam tak zażenowana tym co usłyszałam, że nie potrafiłam słowa z siebie wydusić. Wydawałoby się, że taki człowiek powinien coś sobą reprezentować - a tu nic, totalne dno.
              • Gość: .kaśka Re: ortodonta nfz IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 12:54
                Ja też byłam pacjentką pani Oczkowskiej przez parę lat i nie zauważyłam, żeby była niemiłą osobą, a widziałam się z nią regularnie, co parę miesięcy. Co więcej uważam, że jest świetnym specjalistą i zna się na swojej pracy, czego efektem są moje śliczne, prościutkie ząbki, i to jest chyba najważniejsze, że to co robi, robi dobrze, a nie że się nie uśmiecha czy coś tam, do lekarza nie przychodzi się na pogaduchy, a jak ci powie, że masz krzywe zęby, to chyba to wiesz skoro do niej przychodzisz;p
                w każdym razie osobiście bardzo ją polecam:)))
                • Gość: gość Re: ortodonta nfz IP: 80.50.127.* 04.04.11, 19:26
                  No właśnie, nie przychodzi się do niej na pogadanki. Nie jest ani psychologiem ani pedagogiem, tylko stomatologiem. Powinna darować sobie głupie umoralniające wywody w stosunku do pacjętów, tym bardziej małych pacjętów. Do czteroletnich dzieci zwraca się słowami, których znaczenia chyba sama nie zna, tyko dlatego, że nie potrafi sprawić by dziecko z chęcią otworzyło buzię. Może w trakcie prywatnych wizyt zachowuje się inaczej, ale na NFZ to porażka. Wierz mi droga Kasiu, że nie jestem odosobniony w swojej opinii
    • Gość: Ewka Re: ortodonta nfz IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.11, 13:44
      Istnieje w ogóle w Ciechanowie jakaś klinika stomatologiczna z prawdziwego zdarzenia ?
      Czy kazdy tylko tak u siebie w domu ?
      • Gość: . Re: ortodonta nfz IP: *.play-internet.pl 04.04.11, 15:42
        Tak,to jest właśnie klinika pani Oczkowskiej,Amadent na Małgorzackiej.
        • Gość: xoxoxo Re: ortodonta nfz IP: 80.50.127.* 05.04.11, 20:31
          jeśli chodzi o aparat stały to ile założenie tam kosztuje?
          • Gość: xoxoxo Re: ortodonta nfz IP: 80.50.127.* 06.04.11, 16:43
            ?
            • Gość: . Re: ortodonta nfz IP: *.play-internet.pl 06.04.11, 17:05
              To zależy,musisz iść i się dowiedzieć osobiście.
              Ja nosiłam aparat kilka lat temu.Wtedy jeden łuk to było ok.1500zł+wizyty kontrolne 50zł bodajże kosztowały...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka