Dodaj do ulubionych

drukarka canon mp140

IP: *.cdma.centertel.pl 16.02.11, 17:15
witam , mam problem ,oddałam do napełnienia katridze,napełniłam tylko czarny ,poniewarz kolorowy sie juz nie nadawał i musiałam kupic nowy, po włożeniu katridzy do drukarki wyskakuje mi bład e5 ,natomiat dgy chciałam drukowac wyskoczyło ze kolor moze byc źle zainstalowany,pomórzcie prosze
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: drukarka canon mp140 IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.11, 17:45
      dziewczyno, czy ty chodziłaś chociaż do podstawówki?
      co za ortografia.
      • Gość: kasia Re: drukarka canon mp140 IP: *.cdma.centertel.pl 16.02.11, 17:55
        szybko pisałam i nie zwrcałam uwagi na błedy ,a pisac prosze tylko w sprawie pytania , a nie czepiac sie ortografi
        • Gość: Aaoa Re: drukarka canon mp140 IP: *.tktelekom.pl 16.02.11, 19:35
          Ja tez miałam ten sam problem z drukarka canona. Wyskakiwała mi informacja, ze zle tusz sie skonczył, a jak je uzupełniła to znowu ze zle zainstalowane. No i musiałam kupic nowe. Kolor i czarny. łacznie około 140 zł.
    • Gość: aaz Re: drukarka canon mp140 IP: *.tktelekom.pl 16.02.11, 20:23
      Należałoby sprawdzić poprawność zamontowania pojemnika z tuszem, ew. jeśli nie zadziała udać się do sprzedawcy z pojemnikiem i dowodem zakupu- nie rozpoznaje urządzenie- oddać na gwarancję - albo wymienią albo zwrócą pieniądze..... tak jest w normalnych sklepach. Dodam , że każdy pojemnik z tuszem ma gwarancję.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka