Dodaj do ulubionych

potrzebny mi elektryk do samochodu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 18:51
potrzebny mi elektryk do samochodu
do nissana primera p 11
coś się dzieje z centralnym zamkiem
możne ktoś ma kogoś do polecenia ?
i dobrego ?
i taniego
Obserwuj wątek
    • Gość: cc Re: potrzebny mi elektryk do samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 19:16
      p. Gałązka na Kolbego
      • Gość: ... Re: potrzebny mi elektryk do samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 20:50
        siadl sterownik centrala zapewne za parenascie zl z alledrogo, typowe w nissanie
    • Gość: luki Re: potrzebny mi elektryk do samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 09:02
      polecam PatMar Auto na sienkiewicz tanio i dobrze
      • Gość: Devid Re: potrzebny mi elektryk do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 14:06
        a możne jeszcze podacie mi numery :)
        bo ciążku mam znaleźć
    • Gość: ja Re: potrzebny mi elektryk do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 15:09
      Moje doświadczenia z awariami elektryki w samochodzie:
      1) p.Gałązka - najchętniej wymieniłby wszystko na nowe bez szukania przyczyny awarii, zresztą według tego Pana samochody w pewnym wieku nie mogą być sprawne w 100%, koszty dość wysokie a części nieoryginalne
      2) PatMar - kilka dni dłubania, zwodzenia, efekt żaden oprócz do dziś jeszcze odnajdywanych jakiś dziwnych "połączeń kabelkowych", które generowały następne usterki, bo obieg napięcia nie był prawidłowy, jedna wielka porażka chociaż fakt, że tania
      3)p.Bekisz - cierpliwość, fachowość, znalazł przyczyny awarii i naprawił, wymiana uszkodzonych elementów po telefonicznej konsultacji z właścicielem auta, cena przystępna,
      To tyle, decyzję podejmij sam.

• Gość: asia78 Re: potrzebny mi elektryk do samochodu IP: *.146.183.28.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.04.11, 15:32
        p.Gałązkę odradzam wymienił by wszystko , mój samochód trzymał 3 dni niby naprawił wróciłam do domu i wracałam z powrotem z reklamacją , ja polecam zakład na ul.Zagumiennej niedrogo i solidnie
        • Gość: Devid Re: potrzebny mi elektryk do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 19:05
          hmm a gdzie pan bekisz naprawia samochody ?
          • Gość: VAG Re: potrzebny mi elektryk do samochodu IP: *.tktelekom.pl 03.04.11, 22:22
            napisz na vagciech@gmail.com
            robię dużo rzeczy w samochodach niemieckich więc chetnie zobacze co mu jest.
          • Gość: ja Re: potrzebny mi elektryk do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 10:07
            Pan Bekisz ma zakład na Zagumiennej.
            • Gość: k. Re: potrzebny mi elektryk do samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 13:03
              w ciechanowie mało dobrych fachowcó jest...
        • Gość: zdfa Re: potrzebny mi elektryk do samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.11, 21:47
          Gałązkę to od razu sobie daruj, podpinam się pod powyższymi postami wymieniłby by najlepiej wszystko na nowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka