Dodaj do ulubionych

ekipa remontowa

IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 10:00
poszukuję ekipy remontowej panele płytki ściany itd jeśli ktoś ktoś ma namiary na kogoś kompetentnego będę wdzięczna za informację
Obserwuj wątek
    • Gość: oooo Re: ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 10:58
      zadzwoń pod 606977385, robili u mnie było ok
    • Gość: Q Re: ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 19:09
      polecam, robli mi remon t kuchni przed świetami 785076139
      • Gość: k Re: ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 23:08
        795451145 szybki termin
    • Gość: Natalia.b2b Re: sprawdzona ekipa remontowa Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.07.13, 12:23
      Wiem że kilka osób pytało o dobrą ekipę.
      Mam akurat przyjemność remontować dom i znajomy polecił mi ekipę że naprawdę nie można złego słowa powiedzieć.
      Solidni,doradzają stosują nowatorskie metody o których Warszawscy fachowcy nawet nie słyszeli, a materiały również wcale nie droższe, a dużo lepsze. Mają praktykę i to widać. Dzisiaj jak był facet z energetyki to aż zdjęcia robił tego jak jest ocieplone moje poddasze. Każdej rzeczy ,najdrobniejszej pierdoły pilnują, poprawiają po elektrykach, którzy niestety schrzanili robotę . Mąż zachwycony bo nie musi wiele wymyślać , szef tej ekipy Radek wszystko tłumaczy i doradza ,ma dużo ciekawych pomysłów. Trochę się rozpisałam,ale po dzisiejszych pochwałach tego gościa z REJONU ENERGETYCZNEGO postanowiłam ich pochwalić bo naprawdę są tego warci ,nie często spotyka się taki profesjonalizm, nie mówiąc już o punktualności i zaangażowaniu w pracę. Nie zawsze nadążamy z zakupem czy zamawianiem potrzebnych rzeczy bo myślimy że coś jeszcze potrwa ,a to już jest zrobione.
      Dla chętnych tel do firmy remontowej 882 772 715
    • dobra.ekipa Re: ekipa remontowa 09.08.13, 09:02
      Zapraszamy do skorzystania z usług Dobrej Ekipy. Zajmujemy się remontami, wykończeniami domów i mieszkań oraz montażem drzwi i okien.

Nasi fachowcy:
      - mają doświadczenie ;
      - nie piją i nie palą ;
      - wyjątkowo dbają o czystość (w tym swoją) ;

Umów się na bezpłatną rozmowę z przedstawicielem, który myśli w kategoriach profesjonalnej obsługi klienta, a nie "jakoś to będzie, będzie Pan zadowolony".

Zapraszamy! Dobra Ekipa!
      nr tel. 0535 435 085
      e-mail: remonty.dobraekipa@gmail.com
      • Gość: aniaaaa_87 Re: ekipa remontowa IP: 195.128.229.* 08.10.13, 11:24
        Polecam ekipę remontową, która wykonywała remont u mnie i moich znajomych. Wszyscy są zachwyceni. Tel do ekipy 669 900 757
    • Gość: Totek Re: ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.13, 16:12
      Podpinam się pod temat również poszukuje ekipy remontowej do prac na balkonie to jest: pomalowanie, wyrównanie ścian oraz wyprofilowanie daszku.Kogo polecacie lub kto się chce podjąć, proszę o namiary tu na forum lub informacje na @ ewciamblondi@wp.pl
      • Gość: ralf Re: ekipa remontowa IP: *.class145.petrotel.pl 13.02.14, 22:36
        Podrzucam temat. Mam do wyremontowania mieszkanie 50 m2. Gładź, pomalowanie, ułożenie paneli podłogowych, wymiana drzwi i okien. Niestety wszyscy do tej pory (2 ekipy) okazali się niepoważnymi ludźmi. Pierwsza to powinna się leczyć (AA), drudzy to naciągacze i partacze. Nic w dwa tygodnie nie zrobili, próbowali oszukać mnie na tańszych materiałach (kupiłem droższe, używali swoich, tańszych).
        • Gość: rybka Re: ekipa remontowa IP: *.elartnet.pl 13.02.14, 22:47
          Trzeba było pilnować ekipy,umowę podpisać a nie na czarno...............wyszło,jak wyszło!!!
          • Gość: ralf Re: ekipa remontowa IP: *.class145.petrotel.pl 14.02.14, 12:57
            Umowa była podpisana, dlatego udało mi się wyegzekwować stracone pieniądze. Niestety czasu nikt nie zwróci. Nie wiem czy jeszcze w dzisiejszych czasach ktokolwiek z głową zatrudnia na czarno, ryzykując utratę pieniędzy tylko dlatego, że nie chce mieć droższej usługi o te 23%.
    • Gość: eureka Re: ekipa remontowa IP: *.elartnet.pl 13.02.14, 22:43
      STARY temat jak SUKIENNICE............................reklama,którą się klinicznie brzydzę!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka