Gość: pain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 07:52 Ale mnie łeb po tych 2 dniach ostrego melanżu...;-( Może ktoś zna dobry sposób na kaca,plaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piter Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:14 Do roboty cieżkiej cie pogonic ty trutniu !!!!!!!!!!!!!!! Nie trza było chleć i żreć jak świnia toby dziś i bania nie bolala !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uytr Re: Może ktoś zna? IP: *.tktelekom.pl 24.06.11, 08:34 PIS-OWCE na forum cię zaraz wyleczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:41 Racja - pisuary sprawia ze bedziesz trzeźwy jak niemowlak, niech tylko wstana rano w tym swoim bezrobociu i beznadziei i zaczna trollowac na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: Może ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:44 Na kaca, najlepsze jest powietrze z pompki od materaca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poniedziałek Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 11:03 Człowieku czym jest Twój kac w poruwnaniu z moim - muj to megagigant, kac wszystkich kaców, powinni zlikwodować raz na zawsze te dlugie weekendy,przez nie tylko picie,żarcie i zaliczanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saigon Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 14:32 Naucz się najpierw ortografii a nikogo nie interesuje Twój kac, obżarstwo czy zaliczanie (nie napisałeś jeszcze kogo lub czego,hahaha). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 12:16 mnie też boli GŁOWA ale chociaż dobrze nie przez B a nie przez P napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Aleksy Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 01:41 Woda z sokiem z cytryny, miodem, wit. B. Rano mnie to czeka po dzisiejszej degustacji Ciechana :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 11:57 Strzelcie sobie po baranku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mardok Re: Może ktoś zna? IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.11, 22:19 dobre na kaca jest powietrze z pompki od materaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelciech Re: Może ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 14:24 Czym się trułeś, tym się lecz :) Odpowiedz Link Zgłoś