Dodaj do ulubionych

Może ktoś zna?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 07:52
Ale mnie łeb po tych 2 dniach ostrego melanżu...;-( Może ktoś zna dobry sposób na kaca,plaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......................
Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:14
      Do roboty cieżkiej cie pogonic ty trutniu !!!!!!!!!!!!!!! Nie trza było chleć i żreć jak świnia toby dziś i bania nie bolala !!!!!!!!!!
      • Gość: uytr Re: Może ktoś zna? IP: *.tktelekom.pl 24.06.11, 08:34
        PIS-OWCE na forum cię zaraz wyleczą.
        • Gość: gość Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:41
          Racja - pisuary sprawia ze bedziesz trzeźwy jak niemowlak, niech tylko wstana rano w tym swoim bezrobociu i beznadziei i zaczna trollowac na forum.
    • Gość: wujek dobra rada Re: Może ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:44
      Na kaca, najlepsze jest powietrze z pompki od materaca!!!
      • Gość: poniedziałek Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 11:03
        Człowieku czym jest Twój kac w poruwnaniu z moim - muj to megagigant, kac wszystkich kaców, powinni zlikwodować raz na zawsze te dlugie weekendy,przez nie tylko picie,żarcie i zaliczanie.
        • Gość: saigon Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 14:32
          Naucz się najpierw ortografii a nikogo nie interesuje Twój kac, obżarstwo czy zaliczanie (nie napisałeś jeszcze kogo lub czego,hahaha).
          • Gość: Laura Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 12:16
            mnie też boli GŁOWA ale chociaż dobrze nie przez B a nie przez P napisałeś
            • Gość: z Aleksy Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 01:41
              Woda z sokiem z cytryny, miodem, wit. B. Rano mnie to czeka po dzisiejszej degustacji Ciechana :D
              • Gość:   Re: Może ktoś zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 11:57
                Strzelcie sobie po baranku.
                • Gość: mardok Re: Może ktoś zna? IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.11, 22:19
                  dobre na kaca jest powietrze z pompki od materaca
                  • Gość: pawelciech Re: Może ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 14:24
                    Czym się trułeś, tym się lecz :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka