Dodaj do ulubionych

co tu robic

IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 16:15
macie jakies pomysly na spedzanie weekndu w naszym miescie? i nie chodzi mi o picie piwa w fabrycznej czy tance w lezakowni. chcialbym gdzies z dziewczyna milo spedzic czas...ale gdzie w tym Ciechu?
Obserwuj wątek
    • Gość: karolek Re: co tu robic IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 19:04
      podbijam watek
      • Gość: Mbbek Re: co tu robic IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.11, 22:42
        miemasz co podbijac w tym miescie. zostala ci warszawska, parki i basen
        • Gość: M. Re: co tu robic IP: *.range86-178.btcentralplus.com 19.10.11, 23:27
          Rzeczywiście, parki..., szczególnie ten przy "WDK-u"...
    • Gość: gamzur Re: co tu robic IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 23:57
      Faktycznie w tym naszym wypiździewie praktycznie nie ma oferty dla młodych ludzi, jedynie zalanie ryja niestety.
      • Gość: znikomy Re: co tu robic IP: *.opera-mini.net 20.10.11, 00:18
        ja bym zainwestował w bilet do np. Płocka.ciutke wieksze miasto i troche wiecej możliwości.
      • Gość: sleepless co tylko chcesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 00:19
        rozumiem, że chciałbyś iść z dziewczyną do filharmonii albo do teatru. wszystkie pozostałe rzeczy masz w ciechu. na spacer i do knajpki można iść w każdym mieście. u nas wybór też niezgorszy. ja w ostatni weekend zabrałem lubą na przejażdżkę rowerową za miasto, puszczaliśmy latawce. po południu wpadliśmy coś przegryźć do san marino i powłóczyliśmy się po deptaku. spotkaliśmy znajomków i wylądowaliśmy u nich na domówce. ryja nie zalałem (no może nieco ...), było super. co wy takie niemoty strugacie, bozia fantazji poskąpiła?
        • Gość: . Re: co tylko chcesz IP: *.play-internet.pl 20.10.11, 11:50
          Możesz zabrać ją na wycieczkę do Opinogóry lub do kina.Może teatr Exodus organizuje jakiś spektakl? Dowiedz się,czemu brak Ci fantazji?
          • Gość: gość Re: co tylko chcesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 17:07
            skąd w naszym mieście tylu nudziarzy i nieudaczników. żeby nie mieć pomysłów na wieczór z dziewczyną, no nie, litości. rusz głową jeden z drugim
            ps. sleepless, fajny pomysł z latawcami, skopiuję :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka