Dodaj do ulubionych

Przychodnia Eskulap

IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 21:33
Co sądzicie o specjalistach przyjmujących w przychodni Eskulap, bo chcę się tam zapisać na wizytę. Chodzi mi przede wszystkim o dermatologów i kardiologów. Oczywiście mam na myśli gabinety prywatne.
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: Przychodnia Eskulap IP: *.180.57.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 23:01
      dermatolog jest super. młoda Pani doktor na prawdę zna się na rzeczy i do tego bardzo miła :)
      • Gość: Sylwia Re: Przychodnia Eskulap IP: *.play-internet.pl 20.10.11, 23:19
        A jak się nazywa?mam córkę z podejrzeniem ATOPOWEGO ZAPALENIA SKÓRY i poszukuję dobrego dermatologa,dodam ,że dziecko ma 2 lata,jaki jest koszt wizyty?
        • Gość: ... Re: Przychodnia Eskulap IP: *.205.73.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 23:26
          ... no koszt wizyty nie jest mały... od nas bierze 400 zł brutto za wizytę... no i szatniarka bierze 35 zł... też brutto, ale dobrze pilnuje futra!! to nie jest drogo.......
          • Gość: Blady Re: Przychodnia Eskulap IP: *.play-internet.pl 20.10.11, 23:41
            NO COMENT....głupich nie trzeba siać -sami się rodzą....
            • Gość: . Re: Przychodnia Eskulap IP: *.205.73.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 23:46
              chyda no coments....... głupku.....
              • Gość: viktor Re: Przychodnia Eskulap IP: *.205.73.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 23:52
                generalnie to nie przepadam za eskulapem, wole poloklinike, lup ostatecznie witamed lup ostatecznie medikus, ale oczywiście co kto woli..
              • Gość: gość Re: Przychodnia Eskulap IP: *.play-internet.pl 21.10.11, 00:12
                DROGI GIMNAZJALISTO bez komentarza ,,,,NO COMENT,,,,,,,,bez komentarzy NO COMENTS!!!
                • Gość: ..... Re: Przychodnia Eskulap IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.11, 08:02
                  Trzymajmy się tematu.
        • Gość: z Re: Przychodnia Eskulap IP: *.180.60.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.10.11, 14:57
          dermatolog to Katarzyna Siwko. Byłam również z dzieckiem i jest świetna.ceny wizyty nie znam bo mam abonament w luxmedzie i nie płaciłam.
          • Gość: luxmed Re: Przychodnia Eskulap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 21:32
            ojej jak jestes w luxmedzie tez placisz tylko co miesiac firmie lux med za piekiet.
      • Gość: . Re: Przychodnia Eskulap IP: *.play-internet.pl 21.10.11, 15:02
        Eskulap to porażka.Płacisz kupę hajsu za kilka minut wizyty a czekasz pół dnia,mimo wcześniej umówionej godziny(ostatnio zostałam przyjęta z 3godzinnym poślizgiem).W dodatku lekarze często wyglądają na zmęczonych po całym dniu pracy stąd też nie poświęcają się do końca pacjentom.Ostatnio byłam też u ortopedy a on powiedział,,głupi jestem,ale nie wiem co pani jest,ale widzę,że jest problem''-ponad stówkę oczywiście zapłaciłam za usłyszenie tego zdania :))
      • Gość: dermatolog Re: Przychodnia Eskulap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 21:35
        tak tak to dobry lekarz mi pomaga na skórę głowy a moje dziecko wyszło z gronkowca jakiego złapało w basenie odkrytym w cechanowie. Grąkowiec byłstraszny w leczeniu.
        • Gość: liliann Re: Przychodnia Eskulap IP: *.tktelekom.pl 23.10.11, 20:17
          polecam pania dermatolog Katarzynę Siwko! prawdziwy lekarz! za wizyte placilam 100zł .
    • Gość: ela Re: Przychodnia Eskulap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 22:10
      Zgadzam się, że ta przychodnia to porażka, nie mówię o lekarzach ale o organizacji pracy, Jak można umawiać ludzi na konkretną godzinę wiedząc, że to nie odpowiada rzeczywistości. Ja zrezygnowałam widząc kłębiący się tłum, kilka godzin czekania. To jest brak szacunku dla ludzi. Poszli na ilość nie na jakość.
      • Gość: wanda Re: Przychodnia Eskulap IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.11, 22:26
        a Pani pielegniarka w zabiegowym to chyba sie z choinki urwala, bo na pewno nie powinna tam pracowac! 0 kompetencji. krwi pobrac prawidlowo nie umie, juz nie mowiac o wykonaniu EKG u dzieci, to ja kompletnie przerasta! A kazdej matce mowi, ze dziecko jest niespokojne i nie moze wykonac badania. Jak takie osoby, ktore nie maja bladego pojecia a dzieciach i ich zachowaniu moga byc dopuszczone do pracy na takim stanowisku?!
      • Gość: Pacjentka Re: Przychodnia Eskulap IP: *.play-internet.pl 23.10.11, 23:16
        Skoro tak to zapraszam do Medicusa,albo Polikliniki ,tam jest dopiero koszmarna obsługa.Rejestratorki są bogu ducha winne ,że lekarz spózni się....takiemu bałaganowi winni są często sami pacjenci,którzy zapisani na godzinę 13,przychodzą na 12 i czekają,przychodzi lekarz na 13 a taki pacjent pcha się od razu...BO JA JUŻ CZEKAM OD GODZINY I BYŁAM PIERWSZA W KOLEJCE
        • Gość: wanda Re: Przychodnia Eskulap IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.11, 11:01
          Co fakt to fakt, ze dużo od pacjentów zależy i często bałagan sami robią ale nie ulega wątpliwości, ze część personelu nie posiada kompetencji do pracy na swoich stanowiskach, Nie od dziś wiadomo, ze lekarz a zwłaszcza pielęgniarka zawsze wie najlepiej...
          • Gość: Monika Re: Przychodnia Eskulap IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.11, 11:44
            Rejestratorka w Poliklinice jest niepoważna. Dermatolog, lek. Czopik przyjmuje od 16 do 18, a rejestratorka rejestruje na te 2 godziny ok. 100 osób, przeciez to fizycznie niemozliwe udzielic porady az tylu osobom w tak krótkim czasie
            • Gość: R Re: Przychodnia Eskulap IP: 213.199.253.* 24.10.11, 14:31
              Skoro czeka się kilka godzin na umówioną wizytę i płaci 100 zł ( świat oszalał a szczególnie ciechanowscy SPECJALIŚCI:) )to idąc na wizytę z nfz też poczekasz kilka godzin ale chociaż nie płacisz za to :) a to, że płacąc zostaniesz lepiej potraktowany lub wyleczony:) to mit
        • Gość: . Re: Przychodnia Eskulap IP: *.play-internet.pl 24.10.11, 18:29
          Do Medicusa chodzę za darmo i mam o 100% lepszą obsługę.
          • Gość: Gość Re: Przychodnia Eskulap IP: *.play-internet.pl 09.01.14, 17:08
            Rentgen czynny tylko 3 dni w tygodniu (pn-śr) w tym w środę tylko do ca. 14.
            Usg, echo serca, odległe terminy.
            Co się dzieje z prywatną opieką medyczną w Ciechanowie w 2014 r.?
            • Gość: mimi Re: Przychodnia Eskulap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 21:57
              a podobno ludzie nie mają kasy... w Eskulapie jeszcze nie jest najgorzej... niestety, ja też płacę i płaczę :(
              • Gość: KLient Re: Przychodnia Eskulap IP: *.play-internet.pl 10.01.14, 16:25
                Gdzie znajdę w Ciechanowie prywatną przychodnię z dużą ilością lekarzy i dobrą dostępnością usług? Mamy 2014 rok, tj. 10 lat po wejściu do UE.
                • Gość: NNN Re: Przychodnia Eskulap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 10:48
                  Jest jeszcze przychodnia Arnica na Armii Krajowej. Tam też przyjmują lekarze specjaliści prywatnie. Może tam są mniejsze kolejki.
                  • Gość: Klient Re: Przychodnia Eskulap IP: *.play-internet.pl 12.01.14, 02:08
                    Problem leży w tym, że w tych przechodniach lekarze przyjmują (prywatnie) raz w tygodniu po 2 godziny, części istotnych specjalności brak, a dostęp do szybkiej diagnostyki RTG jest bardzo ograniczony czasowo. Ponadto czas oczekiwania na opis jest długi.
                    • Gość: qwerty Re: Przychodnia Eskulap IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 09:48
                      Tak z ciekawości, których specjalności brak? czy chodzi o przyjęcia prywatne? czy na NFZ?. Gdzie najtrudniej dostać się na badania RTG i USG a gdzie najdłużej czeka się na opisy?
                      • Gość: Klient Re: Przychodnia Eskulap IP: *.play-internet.pl 12.01.14, 17:27
                        Pytanie, dlaczego RTG (prywatnie) jest dostępne tylko poń-śr, w tym w środę do około 13. A czw-pt?
                        • Gość: qwerty Re: Przychodnia Eskulap IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 20:16
                          Prywatnie, myślę, że to nie jest problem - można iść gdzie indziej. Gorzej jak ktoś idzie na NFZ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka