Gość: marlena IP: 213.199.253.* 30.11.11, 11:16 A słyszeliście może coś o szkole nauki jazdy "ELKA" ? Instruktorem jest tam z tego co się orientuje p. Kuciński. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł W Re: "ELKA" ciechanów IP: *.play-internet.pl 30.11.11, 15:16 Ja słyszałem o fajnej Elce co teraz w domu z dzieckiem siedzi :)))) a mąż na noc do roboty chodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: den Re: "ELKA" ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 18:55 ja chodziłam tam na kurs i jestem bardzo zadowolona. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: "ELKA" ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.11, 19:00 co to za nagłe ożywienie w temacie "ELEK" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiera 2 Re: "ELKA" ciechanów IP: *.play-internet.pl 30.11.11, 19:58 Suzuki się pokupowało i trzeba się reklamować a najlepiej zapytać się o własną szkółkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: "ELKA" ciechanów IP: *.play-internet.pl 30.11.11, 20:25 Szczerze, to na forum tak jak o innych instruktorach tak i o tym usłyszysz opinie różne i wszelakie ,często od ludzi którzy danego instruktora na oczy nie widziały,dlatego nie wiem czy warto się nimi sugerować,a instruktorzy utrzymują się na rynku od xxx lat więc chyba nie uczą najgorzej,zresztą i młodych też jest dużo ,czyli ktoś się u nich uczy,dlatego najlepiej popytać wśród znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: "ELKA" ciechanów IP: 213.199.253.* 01.12.11, 11:51 Nikt więcej się nie uczył w tej w tej szkole nauki jazdy ? Odpowiedz Link Zgłoś