Dodaj do ulubionych

Odnaleziony pies

IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 00:09
Witam serdecznie,w bieżącym internetowym wydaniu TC odnalazłam artykuł o schronisku w Pawłowie,i odnalazłam na zdjęciach swojego pieska,niestety pod zdjęciem adnotacja ADOPTOWANY,co zrobić w takiej sytuacji,dodam,że córka od razu poznała psiaka.Długo go szukaliśmy bez skutku,byliśmy w schronisku i wtedy go tam nie było,
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Re: Odnaleziony pies IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 08:27
      Co zrobić?bo nikt nie odbiera w schronisku...
      • Gość: Sylwia Re: Odnaleziony pies IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 10:08
        W końcu się dodzwoniłam,,,ale niestety nie ma do poniedziałku osoby która zajmuje się ewidencją psów,dowiedziałam się tylko od pracownika ,że psiak został adoptowany około wrzesnia bo przypomina sobie takiego pieska dlatego zwracam się z apelem DO OSOBY KTÓRA ADOPTOWAŁA W SCHRONISKU W PAWAŁOWIE KILERA-RATLERKA MAŚĆ CIEMNA o kontakt pod numerem tel.530569970 NA PSIAKA CZEKA MAŁA WŁAŚCICIELKA
    • Gość: ... Re: Odnaleziony pies IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 10:45
      podbijam...mi w ten sposób też ktoś oddał psiaka...mam nadzieję,że się odnajdzie...
    • Gość: ala Re: Odnaleziony pies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.11, 14:53
      Szkoda, że wcześniej tam nie pojechałyście sprawdzić, czy go tam nie ma. Teraz pies ma nową rodzinę. Dla niego to też stres tak ciągle zmieniać otoczenie. Może w Pawłowie czeka na Was inny przyjaciel na czterech łapkach....
      • Gość: haha Re: Odnaleziony pies IP: *.xdsl.centertel.pl 03.12.11, 16:24
        pies po odnalezieniu musi swoje odczekać w schronisku na wypadek gdyby znalzał się własciciel,co masz zrobic w tej sytuacji???
        RABAN
        Tez mam pińczera i pamiętam Twój wątek ,jeśli wtedy byłaś i szukałaś psa a nie było go ,tzn ze oni popełnili błąd i pospieszyli się z adopcją.
        W schronisku mają dane kto i kiedy go zabrał,wez zdjęcie i jedz tam-najlepiej z jakąś mordziatą osobą bo kierownik uwaza się za kogoś kto pozjadał wszytkie rozumy świata.
      • Gość: Sylwia Re: Odnaleziony pies IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 19:06
        byliśmy tam i psiaka nie było..po roku szukania dałam sobie na spokój...ale wczoraj przypadkiem trafiłam na zdjęcie....psiak na 99 % jest mój...najgorsze ,że córka strasznie to przeżywa..PSIAK albo komuś uciekł albo ktoś go oddał bo nie wierzę ,że dał sobie radę sam przez prawie dwa lata,zastanawia mnie dlaczego umieszcza się zdjęcia psiaków które już ktoś adoptował,a w czasie gdy przebywał w schronisku takiego zdjęcia nie było...APELUJĘ O ODZEW CZEKA NAGRODA ZA PRZEKAZANIE PSIAKA PSIAK MA DWIE CECHY CHARAKTERYSTYCZNE KTÓRE ZNAM PROSZĘ O POMOC!!!
        • Gość: goska Re: Odnaleziony pies IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 19:39
          Sylwia -zdjęcia psów do adopcji zamieszcza TC od kilku miesięcy w ramach super akcji Zwierzak szuka domu. Potem pewnie wrzuca na stronę i z czasem dodaje czy znalazły dom czy nadal szukają. I może najpierw sprawdź czy to na pewno Twój pies - bo na zdjęciach wszystkie psy w typie wyglądają podobnie. A czipowanie psów jest w Ciechanowie za darmo i to znacznie przyspiesza powrót zagubionych zwierząt do domu.
          • Gość: Sylwia Re: Odnaleziony pies IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 20:32
            Właśnie dlatego poszukuję osoby która psiaka adoptowała,po to aby sprawdzić czy to Kiler...poza tym pies ma 2 charakterystyczne cechy,których nie widać na pierwszy rzut oka....
    • Gość: Sylwia Re: Odnaleziony pies IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 19:35
      kiler2.psy.elk.pl link do strony ze zdjęciami Kilerka gdy był jeszcze malutki PROSZĘ WSZYSTKICH O POMOC
      • Gość: Sylwia Re: Odnaleziony pies IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 22:36
        CZEKA NAGRODA PIENIĘŻNA
    • Gość: Sylwia Re: Odnaleziony pies IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 12:39
      ?!?
      • Gość: Evvula Re: Odnaleziony pies IP: *.cnow.pl 04.12.11, 14:13
        Podbijam bo chodzi o moją małą sąsiadkę i jej obrońcę ;)
        • Gość: Sylwia Re: Odnaleziony pies IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 15:46
          Dziękujemy,a w szczególności Zuzia
          • Gość: xxx Re: Odnaleziony pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 18:31
            Podbijam , wiem co to znaczy gdy opuści Cię pies..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka