Gość: pasazer IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.11, 20:12 Jechałem dzis autobusem dalekobieznym ale kierowca był nie do konca w pozadku bo waliło od niego alkoholem.Jestem ciekaw kto go dopuscił do pracy.Nadmienic musze ze to było rano. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario Re: Pijany kierowca pks IP: *.centertel.pl 04.12.11, 20:25 Pewnie chłopak świętował wczoraj imieniny jakiejś Barbary, bo to raz każdego z nas coś takiego dotyka? Nigdy nie jeździłeś wczorajszy? Jeśli nie to pewnie nie masz prawa jazdy albo masz je zbyt krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protect Re: Pijany kierowca pks IP: *.fabwel-ochrona.com.pl 04.12.11, 20:50 Wybacz ale jeśli imieniny są dla Ciebie usprawiedliwieniem dla jazdy po alkoholu to jesteś wyjątkowo ograniczony. Mam prawo jazdy 9 lat - pracuje jako kierowca i jeśli wiem, że będę jechał następnego dnia to nie sięgam po alkohol. Takich jak ty powinno się eliminować z dróg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Pijany kierowca pks IP: *.centertel.pl 04.12.11, 21:00 mam prawo jazdy ponad 30 lat, setki tyś. km. przejechane po Polsce i całej Europie, najmniejszego wypadku z własnej winy także dzieciaku z 9-cio letnim stązem za kółkiem jeszcze daleko ci do mnie. Dzięki takiemu myśleniu jak twoje pięknie wyglądają stastyki policyjne- zatrzymano pijanego kierowcę......miał 0. 3 promila alkoholu i prowadził rower.....Nie nie preferuję jazdy po pijanemu ale te nasze normy są śmieszne a pisanie, że kierowca autobusu był pijany bo jakiś pasażer wyniuchał alkohol jest nie poważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protect Re: Pijany kierowca pks IP: *.fabwel-ochrona.com.pl 05.12.11, 01:51 Sam jesteś dzieciak ze swoim idiotycznym myśleniem "ża każdemu się może zdażyć". I faktycznie daleko mi do kretyńskiego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Pijany kierowca pks IP: *.xdsl.centertel.pl 04.12.11, 23:32 Czułes alkohol? To po jaka cholerę dałes mu jechać a teraz piszesz jakies wypociny i żale? Jeden telefon kontrola kierowcy i po temacie! Albo on był trzeżwy albo Twoje podejrzenia były prawdziwe a nie jakies trzepanie piany na forum! Zero tolerancji dla "wczorajszych" i wszystkich kretynów wsiadających za kierownice po alkoholu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Pijany kierowca pks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 00:33 popieram. potem tragedia, bo bałwan kogoś zabije. po cholerę dałeś mu prowadzić, jak sam jesteś kierowcą to wiesz, co masz robić w takim przypadku. poleciałby na zbitą twarz z pksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Pijany kierowca pks IP: *.cnow.pl 05.12.11, 11:16 było zadzwonić na 112 i powiedziec, który autobus i gdzie jest i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Pijany kierowca pks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.11, 14:30 To jak kierowca był pijany i nie zareagowałeś tylko z nim pojechałeś to jesteś większy debil niż on!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pijany kierowca pks IP: 79.162.108.* 07.12.11, 17:01 A co kierowca też człowiek i napić się czasem musi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Pijany kierowca pks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 20:18 To jak kierowca był pijany i nie zareagowałeś tylko z nim pojechałeś to jesteś większy debil niż on!!! [2] Odpowiedz Link Zgłoś