Dodaj do ulubionych

Wypadek karetki -Wróblewo

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.11, 11:16

www.ciechanowonline.pl/news/view/3608.html
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.centertel.pl 05.12.11, 11:19
      zginął prawdopodobnie kierowca karetki
    • Gość: ogórek Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.cnow.pl 05.12.11, 11:48
      i teraz pytam się - na co było likwidować kilka etatów kierowców ? Ile szpital zaoszczędził? Śmieszne parę groszy w porównaniu do obrotów całego szpitala?
      • Gość: ... Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.205.8.133.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.11, 12:14
        ...to właśnie był etatowy kierowca
      • Gość: * Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.205.122.176.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.11, 13:04
        Ty ogórek a co ma do wypadku zwolnienie kierowców? Ten co zginął był kierowcą z Makowa.
        A w Ciechanowie kierowcy kiedyś to tylko paliwko z baków karetek ciągneli...
        • Gość: kierowca Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 19:09
          Jak taki jesteś pewny co do tego paliwa to pewnie nie raz od nich kupowałeś,a teraz skomlesz na CB oszczędności kupię.
    • Gość: widziałem !! Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 11:56
      Ale to strasznie wygląda. No to rodzina ma teraz Święta :( !! Nie raz jechał by nam pomóc a teraz pomóc mu nikt.
      • Gość: twix Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.205.73.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.11, 13:10
        Widziałem ten wypadek... masakra. Szkoda tylko tych ludzi - ratowników - którzy za tak małe pieniądze narażają życie żeby nam pomagać.
        Wielki szacunek Panowie ratownicy!!!!
    • Gość: ed Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 12:23
      To chyba najbardziej niebezpieczne miejsce na 60 z Ciechanowa do Gołymina.
      • Gość: MILO Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 12:48
        są bardziej niebezpieczne odcinki tej drogi zapewniam cię !! mi wydaje się ze ktoś mu wymusił pierwszeństwo i po prostu musiał się ratować tracąc najprawdopodobniej panowanie nad pojazdem. Na TVN kontak24 jest już opis zdarzenia mówią coś o sanitariuszu który walczy o życie!!
        link do kontakt24:

kontakt24.tvn.pl/
        • Gość: promil Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: 79.162.108.* 07.12.11, 17:08
          Podobno kierowca był pijany miał 1,5 promila
          • Gość: Ilona Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 11:30
            Ale głupi jesteś!!! Urwał im się wahacz w samochodzie! Chyba się z debilem na mózgi zamieniłeś!!! Wstydź się za takie głupie opinie!!!
    • Gość:   Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 16:31
      Wieczny odpoczynek.. .
      Zdrowia dla ratownika.
      Czytając głupie dyskusje w komentarzach na tvn krew mi się gotuje. A to bez pasów jeżdżą, a to nadużywają sygnałów. Jeśli jedzie karetka zjeżdżam na pobocze i zatrzymuję się lub zjeżdżam na inny pas żeby zwolnić miejsce do przejazdu. Można się zastanawiać kto i po co jedzie ale można też mieć kolegium i ludzkie życie na sumieniu.
      • Gość: mieszkaniec Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.11, 18:06
        wiele razy zapewne ratował życie a teraz jemu nikt nie zdążył...wielkie podziękowania dla ratowników
    • Gość: cue Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.11, 13:14
      razem z nimi robię ratownika medycznego i nie mogę w to uwierzyć. . . jeszcze niedawno z kierowca zartowalismy a teraz pojade na jego pogrzeb:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka