Gość: tadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.11, 11:16 www.ciechanowonline.pl/news/view/3608.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.centertel.pl 05.12.11, 11:19 zginął prawdopodobnie kierowca karetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogórek Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.cnow.pl 05.12.11, 11:48 i teraz pytam się - na co było likwidować kilka etatów kierowców ? Ile szpital zaoszczędził? Śmieszne parę groszy w porównaniu do obrotów całego szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.205.8.133.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.11, 12:14 ...to właśnie był etatowy kierowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.205.122.176.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.11, 13:04 Ty ogórek a co ma do wypadku zwolnienie kierowców? Ten co zginął był kierowcą z Makowa. A w Ciechanowie kierowcy kiedyś to tylko paliwko z baków karetek ciągneli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 19:09 Jak taki jesteś pewny co do tego paliwa to pewnie nie raz od nich kupowałeś,a teraz skomlesz na CB oszczędności kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziałem !! Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 11:56 Ale to strasznie wygląda. No to rodzina ma teraz Święta :( !! Nie raz jechał by nam pomóc a teraz pomóc mu nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twix Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.205.73.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.11, 13:10 Widziałem ten wypadek... masakra. Szkoda tylko tych ludzi - ratowników - którzy za tak małe pieniądze narażają życie żeby nam pomagać. Wielki szacunek Panowie ratownicy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 12:23 To chyba najbardziej niebezpieczne miejsce na 60 z Ciechanowa do Gołymina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILO Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 12:48 są bardziej niebezpieczne odcinki tej drogi zapewniam cię !! mi wydaje się ze ktoś mu wymusił pierwszeństwo i po prostu musiał się ratować tracąc najprawdopodobniej panowanie nad pojazdem. Na TVN kontak24 jest już opis zdarzenia mówią coś o sanitariuszu który walczy o życie!! link do kontakt24: kontakt24.tvn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promil Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: 79.162.108.* 07.12.11, 17:08 Podobno kierowca był pijany miał 1,5 promila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 11:30 Ale głupi jesteś!!! Urwał im się wahacz w samochodzie! Chyba się z debilem na mózgi zamieniłeś!!! Wstydź się za takie głupie opinie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 16:31 Wieczny odpoczynek.. . Zdrowia dla ratownika. Czytając głupie dyskusje w komentarzach na tvn krew mi się gotuje. A to bez pasów jeżdżą, a to nadużywają sygnałów. Jeśli jedzie karetka zjeżdżam na pobocze i zatrzymuję się lub zjeżdżam na inny pas żeby zwolnić miejsce do przejazdu. Można się zastanawiać kto i po co jedzie ale można też mieć kolegium i ludzkie życie na sumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.11, 18:06 wiele razy zapewne ratował życie a teraz jemu nikt nie zdążył...wielkie podziękowania dla ratowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cue Re: Wypadek karetki -Wróblewo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.11, 13:14 razem z nimi robię ratownika medycznego i nie mogę w to uwierzyć. . . jeszcze niedawno z kierowca zartowalismy a teraz pojade na jego pogrzeb:( Odpowiedz Link Zgłoś