Dodaj do ulubionych

Cedrób-praca

IP: *.cnow.pl 26.06.12, 08:58
Orientujecie się czy do cedrobu przyjmują do pracy mężczyzn?Jakie warunki i wynagrodzenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Cedrób-praca IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.12, 10:02
      Na ubojni przy wieszaniu kurczakow 2300-2400 do reki.
      • Gość: Gość Re: Cedrób-praca IP: *.tktelekom.pl 26.06.12, 16:11
        A kobiety przyjmuja i jakie zarobki ja słyszałam że tylko na umowę zlecenie to pewno i zarobki małe?
        • Gość: cedrob Re: Cedrób-praca IP: *.centertel.pl 26.06.12, 21:37
          Na ubojni przy wieszaniu kurczakow 2300-2400 do reki.
          Skąd masz takie dane? No chyba, że podana przez ciebie kwota jest pensją za dwa miesiące. Człowieku magazynier z nadgodzinami taką wypłatę zarabia u nas cedrobie. Na ubojni najniższ krajowa. Robota wyjątkowo wredna w smrodzie nieziemskim do tego zapie...że w dupę się nie podrapiesz.
          • Gość: gość Re: Cedrób-praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.12, 09:20
            A może w ochronie cedrobu?
          • Gość: gosc Re: Cedrób-praca IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 11:03
            Mam znajomego, pokazywal mi kwitek z wyplata. Nie za dwa miesiace tylko razem z premia 1100 zl.
          • Gość: ania Re: Cedrób-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 10:51
            Wiecie ze praca w cedrób tylko jak masz wtyki dostaniesz bo jak sie idzie do kadr to te panie co tam siedza odrazu sie pytaja czy pan umówiony lub od kogo.a wiec jak sie niezna nikogo to pracy niema nie rozumiem poco takie panie z kadr tam pracują. także prace w tym zakładzie tylko dla znajomych trzeba tym sie zając.
    • Gość: Gość Re: Cedrób-praca IP: *.tktelekom.pl 27.06.12, 14:23
      Ja słyszałam że tam płaca najniższą krajową i trzeba się jeszcze nacharować żeby to dostać a te 2500 to marzenie , jak wszędzie.
      • Gość: gosc Re: Cedrób-praca IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 14:41
        Sugerujesz ze ja klamie ? znajomy wiesza kurczaki na akord, a te 2400 to za jakies 200 godzin.
        • Gość: mirek Re: Cedrób-praca IP: *.cnow.pl 28.06.12, 08:26
          Czy w ogóle tam przyjmują czy warto składać tam papiery?
          • Gość: gosc Re: Cedrób-praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.12, 14:59
            Złóż do ochrony-super kierownik,super atmosfera !!!!!!!!!!!
            • Gość: ochroniarz Re: Cedrób-praca IP: *.centertel.pl 28.06.12, 22:34
              I 4.20 na godz. dostaniesz. Cieciuwy teraz to robota dla chcących dorobić a nie zarobić. Sam chodzę co trzecia nocka na dorobek do normalnego etatu. Jednak w spokojne miejce gdzie noc jest noc. W cedrobie niestety cieć się nie prześpi minuty.
              • Gość: 111 Re: Cedrób-praca IP: *.cnow.pl 12.09.12, 15:20
                I jak tam z tą pracą.Są jakieś przyjęcia oprócz tych po znajomości?
                • Gość: ... Re: Cedrób-praca IP: 213.199.253.* 12.09.12, 23:31
                  Rusz się do sekretariatu i się dopytaj albo zadzwoń.
    • Gość: 111 Re: Cedrób-praca IP: *.cnow.pl 13.09.12, 08:31
      Właśnie dzwoniłem i Pani w kadrach powiedziała że na razie nie ma żadnych przyjęć,a z tego co słyszę to są tam przyjmowani ludzie.Dlatego pytam się tam pracujących czy można się do cedrobu dostać bez protekcji bo oni są najbardziej zorientowani czy ktoś się zwalnia ,czy przychodzą nowe osoby.
      • Gość: .... Re: Cedrób-praca IP: *.204.41.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.09.12, 08:55
        Narazie nie ma przyjęć póki Ujazdówek nie ruszy, a to jeszcze ok. miesiąca potrwa. Nieraz umieszczają oferty pracy na swojej stronie www.cedrob.com.pl/oferta-pracy
    • Gość: nn Re: Cedrób-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 19:57
      Cedrob nie Cedrób głąbie ! Ciechanowskie Zakłady Drobiarskie ! A nie Dróbiarskie ! Co miałeś z j. polskiego w szkole?
      • Gość: t Re: Cedrób-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.12, 21:22
        Nie Ciechanowskie Zakłady Drobiarskie tylko CEROB S.A. Pouczasz a sam nie masz pojęcia!!!
    • Gość: xxx Re: Cedrób-praca IP: *.dynamic.mm.pl 13.09.12, 20:48
      Zatrudniłem się na początek dostałem 17 zł brutto na godzinę.Jestem automatykiem elektrykiem.Myślę że w miarę praca fajna ciekawa na trzy zmiany jak na razie ale to się zmieni na lepsze jak ruszy nowy zakład.Liczę też że i kasa będzie lepsza ale jak na razie lepsze to niż nic.Soboty i niedziele płacą 100% stawki plus premia uznaniowa.No i super zupki w przerwie obiadowej :) Pytajcie się i składajćie cv bo miejsc jest jeszcze dużo miejsc.
      • Gość: !!! Re: Cedrób-praca IP: *.play-internet.pl 13.09.12, 22:59
        Dokładnie,składać CV i wyjścia są dwa-przyjmą albo nie 50/50!!!Niekoniecznie trzeba być znajomkiem,około miesiąca temu przyjęli kilku młodych.
        • Gość: ja Re: Cedrób-praca IP: *.cnow.pl 12.10.12, 09:13
          Ile można tam zarobić pracując na produkcji?
          • Gość: gosc Re: Cedrób-praca IP: *.205.54.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.10.12, 10:46
            Ok. 2 tys zł do ręki, ale tam jest akord i zależy czy pracujesz czy się obijasz...
            • Gość: alex Re: Cedrób-praca IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.12, 19:31
              mało wiesz.. jak większy akord to mniejsza premia..jak mniejszy akord większa premia..wiec wychodzi na jedno bo max masz zarobić 2 tys i nie więcej. najgorsze jest poniżanie ludzi na produkcji i traktowanie ich jak śmieci. wyzwiska i chamstwo ze strony przełożonych na porządku dziennym. straszenie że zwolnią pomimo tego, że praca w weekendy nie jest obowiązkowa.
              • Gość: bolo Re: Cedrób-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 09:22
                O kolega alex ma racje. Przełożeni to ch...e. Ale takiego to po robocie w ciemnej ulicy w mordę i dyla. Ja tak zrobię.
    • Gość: cziczi Re: Cedrób-praca IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 09:39
      Orientujecie sie ile Cedrob ma zatrudnic ludzi w Ujazdowku (razem z biurowcem) ?
      • Gość: ... Re: Cedrób-praca IP: *.matcom.com.pl 23.10.12, 09:57
        Do biurowca nie przyjmują, wszystkich z biura z Ciechanowa przenoszą na biurowiec do Ujazdówka.
        • Gość: cziczi Re: Cedrób-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 17:23
          Ale ile osób ma zatrudnić ta inwestycja ? 1000 ? 3000 ? Przybędzie miejsc pracy czy po prostu wszystkich przeniosą z Ciechanowa ?
          • Gość: ... Re: Cedrób-praca IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 18:00
            Mojego kolegę przyjęto do pracy w Cedrobie, i sprawa wygląda tak Umowa zlecenie-podobno na początek,pózniej się okaże co i jak tak naprawdę, 1100zł na rękę plus akord,przyjęto bardzo dużo osób bo dziś robili sobie w Eskulapie ,,badania".Przyjęty został na Ciechanów ,ale gdy tylko ruszy Ujazdówek to zapowiedzieli ,że przeniosą go tam.Całej załogi z Ciechanowa tam nie przeniosą,tylko część starej kadry i całą nowo przyjętą.
            • Gość: ... Re: Cedrób-praca IP: *.cdma.centertel.pl 28.10.12, 12:48
              Słyszałam,że pierwsza ofiara Ujazdówka o mało nie straciła ręki
              • Gość: marek Re: Cedrób-praca IP: *.cnow.pl 19.11.12, 22:03
                a jak pracuje się w Skarżynku jak praca,płaca i atmosfera w zakładzie?
                • Gość: Bolek Re: Cedrób-praca IP: *.matcom.com.pl 19.11.12, 22:44
                  Byłem na rozmowie o pracę w Cedrobie. Zaproponowali mi pracę na patroszeniu na ubojni. Płaca: 1200-1400 do ręki w zależności od miesiąca, praca na 3 zmiany. Tyle samo w Tp można teraz zarobić, gdzie nie ma smrodu flaków i nie ma pracy na 3 zmiany.
                  • Gość: ..... Re: Cedrób-praca IP: *.play-internet.pl 19.11.12, 23:47
                    Tak ,tak tylko te 1200 to zarobisz 3-4 razy w roku,reszta to 800zł max.
                  • Gość: xxx Re: Cedrób-praca IP: *.116.234.249.lapy234.tnp.pl 20.11.12, 01:12
                    Ale w TP to nie to samo :) tutaj wspierasz polski kapitał,bądz patriotą nie idiotą...
                    • Gość: WCI Re: Cedrób-praca IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 09:42
                      polski kapitał? śmieszne.. Wspierasz ale polskich dorobkiewiczów, którzy stworzyli "idealny obóz pracy". Swiątek, piątek czy niedziela nikogo to nie obchodzi. Dzień po dniu stajesz "białym czarnuchem", którego nikt nie szanuje. Najgorszemu wrogowi nie życzyłbym takiej pracy..zresztą to nie praca..to wyzysk!!!!!!
                      • Gość: X Re: Cedrób-praca IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.12, 10:31
                        NO TO IDŹ DO TP I PO TEMACIE
                        NAJLEPIEJ SIEDZIEĆ W DOMU I WYPISYWAĆ NA FORUM - PRACA DO CIEBIE SAMA NIE PRZYJDZIE
                        • Gość: do X Re: Cedrób-praca IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.12, 09:09
                          śmieszny jesteś człowieku.. pisanie na forum nie oznacza braku zajęcia i siedzenia w domu. nie mierz wszystkich swoja miara naganiaczu TP !!!!!
                      • Gość: gg Re: Cedrób-praca IP: 213.199.253.* 23.11.12, 09:36

Wiesz nie znasz podstawowych pojec typu oboz pracy Dni wolnych w obozach pracy nie dostawales a tu masz tyle ile ci sie nalezy Poza tym ciekawe madralo jak to by bylo jak bys mial sklepy pozamykane sobota i niedziela Przeciez to tez obozy pracy Ciesz sie ze masz prace bo nigdy nie wiadomo kto za cwaniactwo posadzi cie na mine
                        • Gość: xxx Re: Cedrób-praca IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.12, 09:50
                          Kierowniczku z tepsy, bo ci internet wylacza jak bedziesz za duzo gadal. Ty moze masz ile ci sie nalezy, ale nie ludzie na umowie tymczasowej.
                      • Gość: Ochroniarz Re: Cedrób-praca Do WCI IP: *.cnow.pl 07.12.12, 11:15
                        Masz rację-"Obóz Pracy".Przyjąłem się tam do "ochrony"-wytrzymałem tylko (aż?)dobę.Chodząc po zakładzie i patrząc na ludzi tam pracujących(nic fizycznie nie robiąc),już miałem dosyć.Przypomniały mi się opowiadania(wspomnienia)dziadka którego Niemcy wywieźli do"KL Dachau".Warunki że ......nóż się otwiera,zapieprz,bluzgi tzw kierowniczków i innych "piesków",na ubojni oczy ludziom wyłażą z przemęczenia i smrodu.Co do zupek:akurat był barszcz(podobno) ukraiński-kartofel na 4,burak na 6+woda,zero tłuszczu i smaku,do tego "pasztet"chyba ze zwrotów ze sklepów,bo był dwuwarstwowy-sinobrązowy-brrrrrrrr.....Zabrałem książeczkę zdrowia następnego dnia,i podziękowałem-do obozu sam ,nigdy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka