Dodaj do ulubionych

Festiwal disco polo Ostróda 2012

IP: 213.199.253.* 28.06.12, 17:53
Czy wybiera sie moze ktos 28 lipca do Ostródy na festiwal dico polo
Obserwuj wątek
    • Gość: rafal Re: Festiwal disco polo Ostróda 2012 IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.07.12, 22:23
      Siemanko. Wybieramy się grupą znajomych. Niestety jeszcze nie mogę znaleźć żadnej informacji na temat biletów. Może ktoś wie gdzie można je nabyć? Interesuje mnie raczej sprzedaż internetowa bo nie jestem z mazur.
      • Gość: Daria Re: Festiwal disco polo Ostróda 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 22:35
        Ja jadę na festiwal do Ostródy ale 15 sierpnia;):):)
    • Gość: Rybcia Re: Festiwal disco polo Ostróda 2012 IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.12, 13:29
      Ja z chęcią bym się wybrał, ale niestety nie mam jak ;/. Może w przyszłym roku ;DD
    • Gość: Edek Re: Festiwal disco polo Ostróda 2012 IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 16:09
      Oczywiście zbieramy się ze znajomymi i jedziemy tam, co do biletów się okaże na miejscu :)
      Można by zebrać się ekipą i pojechać jako delegacja z Ciechanowa
      Pozdrawiam
      • Gość: wodnik Re: Festiwal disco polo Ostróda 2012 IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 10:19
        Delegacja z Ciechamowa na festiwal Disco Polo to jest to , może DODA z Wami pojedzie
        • Gość: ciechanowianin Re: Festiwal disco polo Ostróda 2012 IP: *.centertel.pl 09.07.12, 10:45
          Wodnik buraku a skąd ty jesteś ? że ciechanów dla ciebie to chamów?
          • Gość: Lutek Re: Festiwal disco polo Ostróda 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 11:59
            Jak można słuchać Disco Polo ? Ta muzyka podoba się tylko ludziom o ograniczonych horyzontach muzycznych. Tę muzykę tylko na weselach można zdzierżyć po kilku(kilkunastu) głębszych, bo obcowanie z tą muzyką na trzeźwo i na co dzień to katorga dla normalnych uszów.
            • Gość: Elutka Re: Festiwal disco polo Ostróda 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 21:39
              Ograniczone horyzonty to masz Ty prostaku. Znam takich co nie słuchają disco polo ale jak zagrają to dziwnym zbiegiem okoliczności znają słowa piosenek.Ale przyznać się do tego wstyd,co? Jestem z Ostródy,byłam na wszystkich festiwalach.Impreza super a klimat na tych imprezach niesamowity.Nikt nie słucha ale na festiwal przyjeżdża około 10 tys.ludzi. Skąd to się bierze?
              • Gość: nie dla polo Re: Festiwal disco polo Ostróda 2012 IP: *.183.250.144.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.07.12, 21:43
                Spadaj więc do swej burackiej ostródy, tutaj nie psuj uszu tym gównem.
            • Gość: Daria Re: Festiwal disco polo Ostróda 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 08:33
              Haha LUTEK wymiata tekstem :D
    • Gość: Ostróda moje miast Re: Festiwal disco polo Ostróda 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 09:15
      Witam,od 4 lat prowadzę na NK profil Ostróda moje miasto Ostróda.Mam ponad 6 tys. znajomych.Dziennie wchodzi na profil od 500-1000 osób.Codziennie wstawiam fotki.Chętnie nagłośnię na profilu ten casting w naszym mieście.Prosiłabym tylko o jakieś fotki promujące tę imprezę.Ręczę,ze mój profil to bardzo dobra reklama tego programu.
      jeśli jest Pani zainteresowana promocję castingu przez moj profil proszę o kontakt na e-mail.
      ostrodamojemiasto@wp.pl.
      Oto link do profilu na NK:
      nk.pl/#profile
      Pozdrawiam cieplutko z Ostrody
      • Gość: zero Re: Festiwal disco polo Ostróda 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.12, 12:50
        poziom rozmowy zerowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka