Dodaj do ulubionych

osoby młode bez pracy na wakacje

IP: *.tktelekom.pl 12.07.12, 19:00
policzmy osoby młode nie mające zatrudnienia w wakacje
wpisujcie się na listę do zatrudnienia

a może wątek odwiedzi ktoś z propozycjami pracy
chętni mogą zostawiać swoje maile, telefony czy info o sobie lub poszukiwanej pracy

spróbujmy sami zmniejszyć bezrobocie
Obserwuj wątek
    • Gość: strawberry Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.12, 11:19
      W takim razie :
      Uczciwa, dyspozycyjna, sumienna, odpowiedzialna studentka drugiego roku podejmie się pracy dorywczej. Bardzo chętnie przyjmę zlecenia możliwe do wykonania w domu (np.: korekta tekstów, przepisywanie, porządkowanie dokumentacji,obsługa korespondencji, wprowadzanie danych czy wyszukiwanie informacji jak i również praca z ankietami).

Kontakt: strawberry987@wp.pl
      • Gość: energiczna Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.12, 11:36
        młoda, energiczna, uczciwa i dyspozycyjna uczennica drugiej klasy liceum ogólnokształcącego podejmie się każdej pracy- od sprzątania po opiekę nad dziećmi, nawet korepetycje z chemii.
        e-mail: kaj.ka@vp.pl
    • Gość: Cywol Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 21:36
      też szukam :) chłopak przed 18 ( w listopadzie bedzie) szuka jakiejsc w miare pracy
      jakby coś było podam mail
      • Gość: szukasz pracy? Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.tktelekom.pl 13.07.12, 22:35
        > też szukam :) chłopak przed 18 ( w listopadzie bedzie) szuka jakiejsc w miare p
        > racy
        > jakby coś było podam mail

nie podawaj, po co szczęściu pomagać :P
        • Gość: GOŚĆ87 Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.tktelekom.pl 13.07.12, 22:45
          25 LETNI ELEKTRYK Z DOŚWIADCZENIEM SZUKA PRACY DODATKOWEJ!!!sześcioletni staż pracy w znanej firmie zajmującej się tylko i wyłącznie energetyką w Ciechanowie i nie tylko.
    • Gość: auto Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.centertel.pl 14.07.12, 00:21
      zlece osobie energicznej i dokladnej :) wyczyszczenie auta , w srodku i na zewnatrz .
      zapewniam komplet potrzebnych rzeczy .
      dodam ze osobowe auto jest czyste , ale zawsze moze byc bardziej czyste :) na czym mi zalezy .
      za prace , gdzie potrzebny czas to ok 5 godzin zaplace 200 zl.
      zapraszam chetnego
      • Gość: kamil Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 00:27
        podaj e-maila , za 200 zł to mogę poczyścić :P
        • Gość: Adam Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 07:51
          Ja mogę ten samochodzik poczyścić :)Proszę o to mój meil jestklawo@vp.pl.
    • Gość: auto Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.rdns.blackberry.net 14.07.12, 12:46
      Podaje maila do siebie prosze o kontakt tylko konkretne osoby. Edzia70@o2.pl
    • Gość: GENERAŁ Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.12, 22:31
      Malowanie garażu od wewnątrz, około 70m2 Płace 5zł za godzinę, zapewnię farbę i pędzle, oraz nadzór mój osobisty
      • Gość: Adam Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 12:11
        No ja bym był chętny pomalować ten garaż:)
      • Gość: szukasz pracy? Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.tktelekom.pl 15.07.12, 12:50
        > Malowanie garażu od wewnątrz, około 70m2 Płace 5zł za godzinę, zapewnię farbę i
        > pędzle, oraz nadzór mój osobisty

no to mocno rozrzutny nie jesteś
        5zł na godzinę?
        no chyba że samo obcowanie w Twoim towarzystwie ma być przyjemnością ;)
        nie bądź sknera, to że młodzi ludzie to nie znaczy że można za "miskę ryżu"
        wstyd lekki
        • Gość: x Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 12:57
          Malując 1m2/h nie będzie tak źle;)
          Chyba,że GENERAŁ będzie stał z pejczem:/
          • Gość: szukasz pracy? Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.tktelekom.pl 15.07.12, 13:03
            > Malując 1m2/h nie będzie tak źle;)
            > Chyba,że GENERAŁ będzie stał z pejczem:/

nawet jeżeli nie z pejczem to sam zaznaczył po co będzie stał
            > (... ) zapewnię (...) nadzór mój osobisty
            bynajmniej nie będzie pomagał ani kawę robił
            Panie GENERAŁ jak może być w mieście dobrze z pracą (jak piszesz) skoro płacić chcesz 5zł/h nie zapewniając nawet ubrania roboczego, płatnych przerw śniadaniowych, możliwości założenia związku zawodowego czy swobody pracy ;)

aha, jeśli to malowanie wiąże się z wcześniejszym przygotowaniem garażu w postaci uprzątania go to racz też to dodać na wstępie
            • Gość: szukający Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.204.8.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 21:23
              Też szukam pracy dorywczej jak i na stałe. Mam 20 lat, jestem osobą uczciwą, pracowitą i rzetelną. Podejmę każdą pracę. Posiadam prawo jazdy kat. B, aktualną książeczkę sanepid ową i uprawnienia na wózki widłowe. Najchętniej podejmę pracę na magazynie bądź jako kierowca na busa ale nie pogardzę innymi propozycjami.
              Kontakt do mnie tel. 608-168-839 od 10 do 22.
              • Gość: ... Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.12, 14:41
                szukający :www.nuzle.pl/ciechanow.html
                --------->
                www.nuzle.pl/ramka/?h=ppM_wqze9mixc1_mRYq6XmeiXr9zq0ZjuVAK38XVWYc=
                może to Cię zainteresuje, sam dzwoniłem, jest nabór.
                • Gość: Jan57SzukaPracy Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.12, 14:44
                  Co prawda wątek jest dla osób młodych, ale zaryzykuję.

Uczciwy, solidny, komunikatywny mężczyzna w wieku 57 lat , wykształcenie średnie, chętnie podejmie pracę na terenie Ciechanowa (lub okolic) w piekarni, lub jako ochroniarz, jak i również pracę fizyczną, inne oferty mile widziane.
                  Kontakt: jasko955@wp.pl
                  • Gość: szukająca:) Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 16:58
                    18-latka , poszukująca pracy dorywczej i na stałe. Skończyłam w tym roku liceum .
                    Mam prawo jazdy kat B . Moj e-mail to olutq@wp.pl
      • Gość: szeregowy Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.12, 15:26
        Panie Generale aktualne to?
        • Gość: GENERAŁ Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 13:16
          Tak dalej aktualne, ze względu na brak ofert podniosę pensję do 5zł i 25gr za godzinę , Przysługują przerwy nie płatne, brak łazienki wiec załatwiać się trzeba na własną rękę
          • Gość: Adam Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 22:11
            Panie generale a ile mniej więcej się będzie ten garaż malować ?
            • Gość: GENERAŁ Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 13:52
              W dupie mam was nieroby. Zatrudniłem ekipę, mają własny sprzęt itp. Tynk, podłogi malowanie zrobią sami w mig i nie będę się bał, że coś mi na auta spadnie.
    • Gość: xxx Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 12:03
      MOze jest jakaś praca dla młodzieży?Prosimy o kontakty !
      • Gość: Poszukująca :) Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: 213.199.253.* 25.07.12, 12:53
        Witam :)
        Uczciwa, dyspozycyjna, sumienna, odpowiedzialna 25-latka z wyższym socjologicznym, pilnie szuka uczciwej pracy.
        Bardzo dobra znajomość pakietu MS Office, oraz urządzeń biurowych.
        Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Kontakt: karmelcia86@gmail.com

• Gość: gosc Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 15:12
          A na co ci Ms Office do cedrobu, Achtela, czy innego Hita ? bo po takich studiach to tylko po znajomosci np. do firmy taty kolegi czy innej. Latwo dostepna praca "biurowa" gdzie office sie nawet przyda to w tepsie na sluchawce hehe.
        • Gość: KillBill Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 15:14
          A jakie to urzadzenia ? czajnik i pilot od klimy ? moze jakiś staż za 600 zl znajdziez z takimi umiejetnosciami.
    • Gość: Jest Re: osoby młode bez pracy na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 15:07
      Podbijam temat może jest jakaś osoba która da zarobić młodzieży
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka