Dodaj do ulubionych

Czy wpadne

IP: *.centertel.pl 18.08.12, 10:19
W czerwcu miałam okres 28 poźńiej 30lipca. Czy jak dziś będę się kochać to wpadne czy będą to dni bezpłodne . Proszę o szczere odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: chetny Re: Czy wpadne IP: *.elsnerow.waw.pl 18.08.12, 10:22
      a jak ktos Ci powie ze nie wpadniesz a ty jednak wpadniesz to ten kto ci doradzi zostanie pociągnięty do odpowiedzialności
      • Gość: Jola Czy wpadne IP: *.centertel.pl 18.08.12, 11:16
        Nie. Posprośtu jest tu może jakiś lekarz który umie obliczyć dni płodód . Bo chciała bym nie wpaść
        • Gość: mieszkaniec Re: Czy wpadne IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.12, 11:21
          a prezerwatyw nie ma w sklepach?
          • Gość: Jola Czy wpadne IP: *.centertel.pl 18.08.12, 12:10
            Jak ją nie chce w prezerwatywie zrozum to . To niech ktoś mi obliczy ile trwa mój cykl . A resztę sobie poradzę . Miesiaczki mam regularne
    • Gość: jekyll Re: Czy wpadne IP: 94.42.229.* 18.08.12, 11:53
      Dziewczyno żeby wyznaczać dni płodne lub nie; należy sprawdzać to i owo jakiś czas(cykle owulacji itd.). Jeśli masz nieregularną miesiączkę jest to zabezpieczenie raczej kiepskie.
      Myślę że lepiej będzie użyć prezerwatywy.
      Jestem facetem i nie do końca znam się na tym, ale jeśli coś pokręciłem proszę o poprawienie przez kobiety stosujące ten sposób zabezpieczenia.
    • Gość: jekyll Re: Czy wpadne IP: 94.42.229.* 18.08.12, 12:41
      viggo.pl/dni-plodne/
      Poczytaj tutaj.
      Nikt za Ciebie tego nie wyliczy.
      Tak na marginesie to podobno seks w prezerwatywie dla kobiety nie różni się od tego bez. Dla faceta owszem tak.
      • Gość: xyz Re: Czy wpadne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 14:11
        Mylisz się, różni się.
    • Gość: gosc Re: Czy wpadne IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.12, 12:43
      Lepiej konia zwalic niz ruchac sie w gumce.
    • Gość: hhh Re: Czy wpadne IP: *.play-internet.pl 18.08.12, 15:47
      liczę że to kiepski żart.jeśli nie to dziewczyno zamiast seksu powinnaś cofnąć się do podstawówki (chyba że w niej jesteś) to chyba też jest trochę za wcześnie na takie zabawy.mamusia nie mówiła że w ten sposób bawią się osoby dorosłe. jeśli nią jednak jesteś to ci współczuję że nie znasz się na swoim organizmie i nie wiesz jak długie masz cykle i kiedy masz płodne dni(oczywiście one mogą się zmieniać w zależności od różnych sytuacji itp ale to już co innego)
      myślisz że na takim forum znajdziesz lekarza który ci podpowie co i jak chyba pomyliłaś fora. tak czy inaczej wyszukiwarka google działa i można się wszystkiego dowiedzieć na ten temat łącznie z długością cyklu, dniami płodnymi itd
    • Gość: d Re: Czy wpadne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 15:58
      jeśli ktoś się zabiera za współżycie a nie potrafi sobie sam odpowiedzieć na to pytanie, a co gorsze mając dostęp do internetu nie potrafi sam znaleźć kalkulatorów czy czegokolwiek żeby poznać odpowiedź to mi ręce opadają po prostu....
    • Gość: didida Re: Czy wpadne IP: *.centertel.pl 18.08.12, 16:08
      nigdy nie kochaj się bez prezerwatywy, unikniesz w ten sposób zakarzenia chlamydią lub inna jakąś wenerą.
      • Gość: abc Re: Czy wpadne IP: *.cnow.pl 18.08.12, 17:36
        www.youtube.com/watch?v=2cmEUJCDcSc tu znajdziesz odpowiedz :P
        • Gość:   Re: Czy wpadne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 18:43
          Nie wpadaj - mamy już wystarczająco ... mało myślących.
    • Gość: ala Re: Czy wpadne IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.12, 19:09
      ludzie, dziewczyna tylko zapytała a wy po niej jedziecie, po co te wszystkie komentarze... jak chce niech współżyje. A moja rada dla joli jeśli kobieta boi się wpadki z tym właśnie konkretnym facetem to lepiej z nim nie współżyć, poczekaj na tego odpowiedniego, z którym jak przydarzy Ci (Wam) się wpadka to nie będzie tragedia ale mega radocha...
      • Gość: mieszkaniec Re: Czy wpadne IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.12, 09:42
        no ciekawe czy wpadła
        • Gość: dero Re: Czy wpadne IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 10:45
          oby wpadła, oby wpadła, oby wpadła :P
          • Gość: jasne to jest Re: Czy wpadne IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.12, 14:31
            nawet jesli masz regularnie miesiączki to mimo poprawnego obliczenia dni płodnych (14 dzień cyklu) nic Ci to nie da ,oweszem ryzyko jest mniejsze ale jest i zawsze będzie,
            jeśli chcesz bez prezerwatywy a nie jesz tabletek to zakup globulki dopochwowe
            • Gość: olka Re: Czy wpadne IP: *.tktelekom.pl 19.08.12, 21:15
              dziewczyno ,jesteś głupia i tępa więc nie zadawaj głupich pytań idz na korepetycje do doświadczonej osoby.
    • Gość: nnn Re: Czy wpadne IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 21:29
      tak
    • Gość: . Re: Czy wpadne IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 10:38
      Boisz się i się nie zabezpieczasz.. dziwne..
    • Gość: haha Re: Czy wpadne IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 17:06
      OMG, nie wierzę.. mam nadzieję,że wszystko ok, tzn po twojej myśli:)
      • Gość: trol Re: Czy wpadne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 17:01
        jak tam jola teścik robiłaś?
        • Gość: ... Re: Czy wpadne IP: *.28.235.172.threembb.co.uk 24.08.12, 18:22
          Pytanie faktycznie jest z gatunku głupich, jeżeli chcesz zacząć współżycie powinnas posiąść podstawowa wiedzę, bo inaczej naprawdę będziesz produkować dzieci. mimo to odpowiem Ci.
          najmniejsze prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, jest 10 dni przed i 10 po miesiączce. Owulacja występuje z reguły w środku cyklu i są to 24 godziny. wszystko jest uzalezńione od długości i regularnosci cyklu. Dodatkowo radzilabym Wam zastosować stosunek przerywany, bo cobyscie nie robili, na samym cyklu i naturze jednak bym nie polegała... podam Ci link poczytaj sobie, ale skoro masz internet, to wpisz poprosi antykoncepcja i uświadomić trochę siebie i swojego partnera.
          www.owulacja.com/obliczanie.php
          • Gość: Odezwij się, Jola Re: Czy wpadne IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.12, 22:05
            Jolu, czy wszystko ok?
            • Gość: maria Re: Czy wpadne IP: *.183.237.166.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.08.12, 18:25
              dajcie jej spokoj
            • Gość: jola Re: Czy wpadne IP: *.cdma.centertel.pl 26.08.12, 12:37
              dla wscibkich internautów oswiadczam ze nie wpadłam -ma sie tego farta :)
              • Gość: ja Re: Czy wpadne IP: *.play-internet.pl 26.08.12, 12:48
                głupi ma zawsze szczęście hehe
              • Gość: ... Re: Czy wpadne IP: *.range86-129.btcentralplus.com 26.08.12, 23:57
                Ani nie zmadrzalas...
    • Gość: M Re: Czy wpadne IP: 213.199.253.* 25.08.12, 22:06
      Daruj sobie seks dziecko...sądzę ,że jesteś niezbyt rozgarniętą dziewuchą....myślisz o seksie nie posiadając podstawowej wiedzy tym bardziej, że środki antykoncepcyjne są dostępne nieomalże wszędzie, weź pod uwagę fakt, że mimo regularnych cykli zdarzają się niespodzianki...czasem wystarczy stres, zmiana klimatu i jest dzidziuś chociaż miało nie być ;)
      • Gość: gosć Re: Czy wpadne IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.12, 18:41
        jesli jesteś pełno letnia to sobie nie żałuj na maksa potem nie bedzie na to czasu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka