magda2863 05.10.12, 20:43 Co sadzicie o komisie na Plonskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dasdas Re: Komis Plonska IP: 213.199.253.* 06.10.12, 13:51 wystarczy popatrzec ze samochody stoja tam po kilka lat ,w tym niejaki land rover ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Komis Plonska IP: *.116.235.56.lapy235.tnp.pl 06.10.12, 19:42 Ja tam kupiłam w marcu samochód i jestem bardzo zadowolona. I tak najlepiej schodzą tam bory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilianka Re: Komis Plonska IP: *.play-internet.pl 06.10.12, 16:13 Kiepsko ''przędziesz''?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia2863 Re: Komis Plonska IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.12, 00:10 chce tam kupic samochod i pytam zeby sie poradzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Komis Plonska IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.12, 07:09 kiedys kupiłem tam Astrę i byłem bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volvo Re: Komis Plonska IP: *.xdsl.centertel.pl 07.10.12, 09:31 A ja kupiłem tam Volvo s 40 i po roku i przejechaniu 22tyś km okazał sie szrotem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiero Re: Komis Plonska IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.12, 10:14 a to przed rokiem nie był ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volvo Re: Komis Plonska IP: *.xdsl.centertel.pl 07.10.12, 20:04 Pewnie "kiero" zadajesz dobre pytanie!! Tylko wtedy był to jak sie okazało pózniej szrot zawiniety bardzo umiejetnie przez sprzedajacego w "złoty" papierek!! I nie mów mi tylko ze wszystko sprawdzisz i znajdziesz kazda usterke ogladając auto i robiąc jazde probna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Komis Plonska IP: *.tktelekom.pl 07.10.12, 20:10 kolega kupił tam opla corsę jakieś 2 lata temu.Wyglądała pięknie!!!okazało się że miała szpachlowane progi a do tego alternator do wymiany(a niby akumulator był rozładowany z racji tego że samochód nie był użytkowany).no cóż,osobiście-nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiero Re: Komis Plonska IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.12, 20:18 no wiesz kolego określenie samochodu "szrotem" jest dość radykalne. Dla mnie szrot to samochód nie nadający się do dalszej eksploatacji. To można zdiagnozować jak nie na placu to w warsztacie, byłeś? Z drugiej jednak strony trzeba być realistą i jak się kupuje załóżmy 10 letni samochód to cudów nie należy się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wart Re: Komis Plonska IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.12, 22:41 Polecam nowe w salonie budmat2 , gwarancja 2 lata , tylko cena inna , a i kolor do wyboru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
warcrimer Re: Komis Plonska 07.10.12, 20:52 Kilka lat temu zrobiłem tam zakup. Auto jeszcze jako tako dawało rade ale podczas demontażu (po wypadku) okazało się że część auta wstawiana z innego samochodu. Zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Komis Plonska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 21:52 niezle jaja. ja polecam nowy komis na sienkiewicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjk Re: Komis Plonska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 07:19 niejaki dexter tam caly czas zegary kreci i ludzi w trabe robia Odpowiedz Link Zgłoś
magda2863 Re: Komis Plonska 08.10.12, 20:09 ten dexter jest wszedzie nie spodziewam sie cudow po 10 letnim samochodzie Mi sie wydaje ten sprzedawca uczciwy (ten Mlody :) nie ten bez zebny :) i Wlaciciel ten budzi Zaufanie :) cos na ich temat? Odpowiedz Link Zgłoś
zakupkontrolowany Re: Komis Plonska 08.10.12, 21:04 Pewnie że po 10-letnim aucie cudów się nie spodziewaj. Odwiedzam ten komis często i zauważyłem że mają dosyć wysoką sprzedaż a to chyba o czymś świadczy. Goście są wporzo. Z tego co wiem można u Nich auto sprawdzić przed zakupem. Najlepiej pojechać na stację diagnostyczną lub do swojego mechanika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Komis Plonska IP: *.xdsl.centertel.pl 09.10.12, 22:19 Rozumiem ze w ramach spaceru idziesz poogladać sobie autka czy odwiedzić kolege z komisu? A co do sporej sprzedaży to tak dla Twojej informacji przewalaja samochody pomiedzy komisami znajomych i maja ciagły odpływ i przypływ nowych aut! :) Oj biedni naiwni poszukiwacze aut w komisach! Jeszcze mało wiecie o sztuczkach i metodach tych specjalistów od sprzedazy i marketingu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewsdfds Re: Komis Plonska IP: *.matcom.com.pl 12.10.12, 11:37 buhahah ,maja wyskoko sprzedaz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: Komis Plonska IP: 88.220.104.* 14.10.12, 11:56 Postawmy sobie pytanie, czy może nie lepiej kupić auto z uboższym wyposażeniem i troche mniejsze a nowe i nie będzie z nim problemów że po 22 tysiącach coś jest nie tak i takie tam, albo zakup auta w komisie przy salonach samochodowych,zakup auta to nie wszystko trzeba też spojrzeć w przyszłość i na koszt eksploatacji tego auta, nie uwierzę komuś kto kupuje prawie nowe auto sprowadzone z niewielkim przebiegiem i to w dodatku diesel - a takich naiwniaków jest ogrom, ja się uśmiecham bo dzięki nim jest praca dla mechaników:) Odpowiedz Link Zgłoś