Dodaj do ulubionych

Osiedle Witosa Park

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 09:01
Witam, czy to prawda że ruszają prace przy budowie osiedla Witosa Park po tylu latach? Czy to prawda podobno chodzili tam jacyś i pomiary robili?

images30.fotosik.pl/185/06557f38b16ed986.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: chyba Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.12, 18:04
      Kompletna cisza, więc raczej nie prawda, a szkoda, bo lokalizacja ciekawa.
      • Gość: borubar Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 08:57
        te bloki miały być grodzone zastanawia mnie jak by to zrobili bo to chyba nie możliwe?
        • Gość: czemu Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.12, 20:02
          Czemu nie możliwe? Jaki problem ogrodzić osiedle ?
          • Gość: Kamil Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 21:13
            Miejscówka jest świetna, sam bym chętnie zainwestował w mieszkanie w takim miejscu. Mają jakąś stronę?
            • Gość: gonzo Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 12:36
              Mam dobrą wiadomość. Podobno właśnie rozpoczęto prace przy budowie tego osiedla!!!
              • Gość: xxx Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.13, 01:13
                podobno to baba miala wasy
              • Gość: do gonza Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 20:40
                Gonzo widziałeś te prace?
                • Gość: gonzo Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 21:32
                  Nie ale mój znajomy widział, a mieszka zaraz obok w białym wieżowcu.
    • Gość: Pan Miecio Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 15:32
      www.ciechbud-dzialdowo.pl/oferta/osiedle-witosa-park-w-ciechanowie-3.html
      Osiedle Witosa Park zmieniło swój wygląd być może także lokalizację. Być może w końcu coś ruszy.
      • Gość: karol Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 15:45
        a jaki wybor mieszkan haha
        • Gość: Alex Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 17:56
          zobaczymy znajac zycie beda budowac jeden blok na 1.5 roku :) BO oszczedniej, chyba ze po 2 bloki na raz zaszaleja , novdom mialby konkurencje, projekt fajny i ladny ale zobaczymy czy to ruszy....
          • Gość: dom Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 23:31
            mocno kibicuje o ile ceny beda normalne tzn nie jak na witosa-ktore sa/byly drozsze (majac na uwadze standard)niz NDM czy RADZYMIN a zarobki ech ..
            • Gość: bohtan Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 15:20
              Gdzie ma powstać to osiedle?
              • Gość: bohtan Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 17:09
                Ponawiam swoje pytanie. Gdzie ma powstać to osiedle!!!
                • Gość: bohtan Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 18:06
                  Ponawiam pytanie wy bażanty!!
                  • Gość: qwerty Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 18:20
                    wydaje mi się, że jak WITOSA PARK , to w sąsiedztwie ulicy Witosa...
                    • Gość: wiem Re: Osiedle Witosa Park IP: 79.162.125.* 05.02.13, 19:35
                      bardzo proszę oto odpowiedz:
                      zapodaj.net/b6671c6d18004.jpg.html
                      • Gość: Marek Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 19:50
                        fajna wizualizacja , jeszcze w przyszłości jeden wiekszy badz 2 mniejsze bloki sie zmieszcza, kiedy zaczynaja budowac i ile za metr planowane ??
                        • Gość: Romuald Maximus Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 20:21
                          Mam nadzieję że tym razem osiedle powstanie. Na tym terenie miały powstać już dwa inne osiedla i żadne niestety nie doszło do skutku ale tym razem mocno kibicuje że się uda bo sam z chęcią kupił bym sobie mieszkanie w tym miejscu. Blisko do centrum itd.
                          • Gość: && Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 22:51
                            no chyba teraz to sie spełni do 3 razy sztuka :) oby powstało bo tez za mieszkaniem sie rozgladam powoli
                            • Gość: gość Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.13, 19:13
                              Czy ktoś orientował się jaka cena za m2 oraz kiedy planowane jest rozpoczęcie budowy?
                              • Gość: Alka Re: Osiedle Witosa Park IP: *.play-internet.pl 10.02.13, 20:16
                                Mam nadzieję, że to będzie alternatywa dla kosmicznie drogiego Novdom-u. Jak macie jakieś informacje to piszcie bo również interesuje mnie zakup mieszkania.
                                • Gość: gość Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.13, 22:40
                                  patrzyłem na ich stronke wiec w działdowie sprzedaja mieszkania po 2999 zl za mkw wiec oby cena w ciechanowie była porównywalna albo ciut wyzsza ale bez przesady... a co do novodmu to cena z kosmosu ,a jakos wykonanai do ceny na pierwszych 2 blokach pozostawiala wiele do rzyczenia pamietam jak forumowicze narzekali
                                  • Gość: Waldek Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.13, 22:55
                                    A czy już wiadomo kiedy zaczyna się budowa ?
    • lordfeliks Re: Osiedle Witosa Park 21.02.13, 14:11
      Na stronie www.daymonstudio.pl/news/osiedle_witosa_park_billboard.php są jeszcze inne wizualizacje.
      • Gość: zdanek Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 22:21
        no wyglad jest taki sam jak na oficjalnej stronie ciechbu, wiec nic nowego
        • Gość: qwerty Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 23:26
          właśnie się dowiedziałem, 4500-5000 nie powinno przekroczyć,oczywiśćie za m2
          • Gość: jjo Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 23:33
            Tak ,ale jak wykupisz teraz(zrobisz przedpłatę) później na gotowca ma kosztować około 7000zł/m2
            • Gość: jjj Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 00:01
              za 4.5 badz za 5 tys za mkw mozna smiało kupowac mieszkania w wiekszych miastach ... wszedzie mieszkania ida w dól a u nas rosna ... ja zamierzam kupic mieszkanie ale bede szukał na rynku wtórnym bo ceny z kosmosu moim zdaniem niepojda te mieszkania w ciechanowie za taka kwote... apropo tych wykonczen to developer chce utrzymac cene, dlatego dodaje jakies smieszne gratisy, polecam obejrzec i posłuchac tego ....

bankier.tv/ceny-mieszkan-wciaz-beda-spadac-11528.html
              • Gość: Jan Gondzio Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 08:24
                W Ciechanowie działa obecnie kilku developerów więc mam nadzieję że dzięki konkurencji ceny spadną.
                • Gość: goik Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 10:31
                  Ceny sa hore i nie adekwatne do standardu nie wspomne ze tansze juz sa na obrzezach ul. modlinskiej w Wawie czy Radzyminie gdzie zawsze blizej do stolicy i sa wieksze mozliwosci z praca bo chyba to jest bardzo wazne.Trzeba liczyc ok 700-1200zl dodatkowo /m2 za urzadzenie nowego mieszkanai wiec ceny wychodza jak za dom jednorodzinny prz zakupie np 55m2.
                  Doliczyc miejsce parkingowe ,balkon jak to jest u niektorych i rece opadaja. CENY 2700 za nowe mieszkanie sa w miare sprawiedliwe.
                • Gość: karol Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 10:33
                  chyba kogos nieźle pogięło! po 5000tys za metr to juz na obrzeżach Wawy mozna kupic! zwariowali z tymi cenami, Ciechanow to nie stolica! niech dadzą nam warszawskie zarobki to wtedy mogą sobie ceny windowac... ale w obecnych realiach to nie wiem kto kupi mieszkanie za taką cene jak na wtornym mozna kupic dwa razy większe...
    • Gość: ks Re: Osiedle Witosa Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.13, 11:59
      Spokjnie, ktoś sobie jaja robi z tą ceną
      • Gość: Janusz Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.13, 10:00
        Podobno budowa osiedla już ruszyła
        • Gość: ks Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 19:56
          Chyba u ciebie w głowie!!!!!
          • Gość: JJJ Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 11:42
            jakoś wątpie w to ze ta inwestycja wypali
            • Gość: bogdan Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 18:32
              obecnie ta firma buduje ale aż w kalinigradzie, o osiedlu witosa park brak informacji

www.ciechbud-dzialdowo.pl/oferta/budynek-mieszkalny-wielorodzinny-w-zielenogradsku-obwod-kaliningradzki-5.html
              • Gość: JJJ Re: Osiedle Witosa Park IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.13, 22:41
                Gdyby mieli budowac to było by coś słychac.... to juz saga z tym osiedlem duze zapowiedzi plany itd a nic sie nie dzieje to istbud wszedł zrobił 2 bloki i kolejne buduje a na witosa ciagle plany a zapewne gruntu nawet nie wykupili
                • Gość: Mieszkaniec Re: Osiedle Witosa Park IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 18.11.13, 10:56
                  A w miejscu gdzie uprzątnięto garaże i skup złomu przy Witosa co będą budować?
                  • Gość: Janusz Garłacz Re: Osiedle Witosa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.13, 12:29
                    Podobno nowy blok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka