Gość: anna IP: *.cdma.centertel.pl 18.02.13, 11:56 Czy ktoś robił w Arnice nieoperacyjnie żylaki , bardzo proszę o opinie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: żylaki IP: *.xdsl.centertel.pl 18.02.13, 15:56 Ja. Wydałam kasę ,żylaki wrociły,w opinni innego lekarza usłyszałam że było źle zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: żylaki IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.13, 16:11 Nie zawracaj sobie głowy. Jedź najpierw do porządnej kliniki przebadaj się, jakie są przyczyny, wylecz/usuń je i dopiero zajmij się żylakami. Tak to wydasz kasę, a żylaki wrócą. Wiem z autopsji. Trafiłem do kliniki w Warszawie, a tam lekarz właśnie dokładnie to powiedział, jeśli chcę, to mogę nawet dziś zostawić kilka tysi, ale jest to bezsensowne, najpierw proszę zrobić usg, badania, bo tak, to tylko leczenie skutków, a nie przyczyn. W Ciechu na wstrzykiwaniach, niestety wtopiłem na próżno ze 2 tysiące, a nikt nawet o badaniach nie wspomniał, aby zgarnąć kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: żylaki IP: *.cdma.centertel.pl 18.02.13, 16:13 Po jakim czasie wróciły ,ja robiłam w Warszawie po pięciu latach też wróciły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: żylaki IP: *.xdsl.centertel.pl 18.02.13, 19:03 Bałdyga jest bardziej rzeczowy facet,ale On już teraz tylko w pułtusku przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: żylaki IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.13, 19:12 Nie ma znaczenia gdzie robisz ważne, żeby znaleźć i wyleczyć przyczyny. Ja pojechałem do Warszawy leczyć laserem, a lekarz z tej kliniki kazał mi najpierw zrobić badania, bo musi być jakaś przyczyna, że wyłażą. U nas, nikt badań nie zlecił. Dużo chodzisz w pracy? "a to dlatego" i kolejne wizyty, kolejna kasa leciała, a tam nic nawet nie chciał za konsultacje i wysłał w inne miejsce na usg, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: żylaki IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.13, 19:44 w większości są to predyspozycje genetyczne-niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: żylaki IP: 79.162.248.* 27.02.13, 22:33 A może ktoś wie czy na Gwardii Ludowej w pawilonie też podobno wykonywała ten zabieg doktor z Warszawy A Wolska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: żylaki IP: *.cdma.centertel.pl 18.03.13, 18:25 ja się wybieram do Arniki robiłam też w Warszawie też wracają ale to normalne zabiegi trzeba powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś