IP: *.cdma.centertel.pl 18.02.13, 11:56
Czy ktoś robił w Arnice nieoperacyjnie żylaki , bardzo proszę o opinie na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: żylaki IP: *.xdsl.centertel.pl 18.02.13, 15:56
      Ja.
      Wydałam kasę ,żylaki wrociły,w opinni innego lekarza usłyszałam że było źle zrobione.
      • Gość: As Re: żylaki IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.13, 16:11
        Nie zawracaj sobie głowy. Jedź najpierw do porządnej kliniki przebadaj się, jakie są przyczyny, wylecz/usuń je i dopiero zajmij się żylakami. Tak to wydasz kasę, a żylaki wrócą. Wiem z autopsji. Trafiłem do kliniki w Warszawie, a tam lekarz właśnie dokładnie to powiedział, jeśli chcę, to mogę nawet dziś zostawić kilka tysi, ale jest to bezsensowne, najpierw proszę zrobić usg, badania, bo tak, to tylko leczenie skutków, a nie przyczyn.
        W Ciechu na wstrzykiwaniach, niestety wtopiłem na próżno ze 2 tysiące, a nikt nawet o badaniach nie wspomniał, aby zgarnąć kasę.
    • Gość: anna Re: żylaki IP: *.cdma.centertel.pl 18.02.13, 16:13
      Po jakim czasie wróciły ,ja robiłam w Warszawie po pięciu latach też wróciły.
      • Gość: ja Re: żylaki IP: *.xdsl.centertel.pl 18.02.13, 19:03
        Bałdyga jest bardziej rzeczowy facet,ale On już teraz tylko w pułtusku przyjmuje
        • Gość: As Re: żylaki IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.13, 19:12
          Nie ma znaczenia gdzie robisz ważne, żeby znaleźć i wyleczyć przyczyny.
          Ja pojechałem do Warszawy leczyć laserem, a lekarz z tej kliniki kazał mi najpierw zrobić badania, bo musi być jakaś przyczyna, że wyłażą.
          U nas, nikt badań nie zlecił. Dużo chodzisz w pracy? "a to dlatego" i kolejne wizyty, kolejna kasa leciała, a tam nic nawet nie chciał za konsultacje i wysłał w inne miejsce na usg, itd.
          • Gość: ja Re: żylaki IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.13, 19:44
            w większości są to predyspozycje genetyczne-niestety
    • Gość: Ewa Re: żylaki IP: 79.162.248.* 27.02.13, 22:33
      A może ktoś wie czy na Gwardii Ludowej w pawilonie też podobno wykonywała ten zabieg doktor z Warszawy A Wolska ?
    • Gość: ja Re: żylaki IP: *.cdma.centertel.pl 18.03.13, 18:25
      ja się wybieram do Arniki robiłam też w Warszawie też wracają ale to normalne zabiegi trzeba powtarzać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka