Dodaj do ulubionych

Top tematy na forum

IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 19:57
Proszę o Wasz ranking najczęstszych, najgłupszych, najdziwniejszych tematów na tym forum.
A oto mój ranking:
1. PiS, PiS, Pis
2. Kłótnie A. Kraszewskiego, a_samo_a i pszemma
3. Dobry, gorszy i zły prezydent
4. Obsługa w sklepach różnego typu
5. Co sądzicie o pracy tu czy tam
6. Pochwalne peany n/t STO
Obserwuj wątek
    • Gość: REAL Re: Top tematy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 20:11
      Zgadzam się PIS przygotowuje przedpole do walki o władzę a pomaga im w tym wrodzona nienawiść do bliżnich.
      • Gość: emeryt Re: Top tematy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 20:34
        Święto 3ch Króli zaskoczyło zakupoholików :) Oj zabolał niektórych ten temat,zabolał...
        forum.gazeta.pl/forum/w,557,141602357,,Swieto_Trzech_Kroli_zaskoczylo_zakupoholikow_.html?v=2
        • Gość: REAL Re: Top tematy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 21:06
          No cóż, pieniądze zamiast do kasy trafią na tacę. Każdy dba o swój interes.
          • Gość: victor Re: Top tematy na forum IP: *.biznes-host.pl 11.03.13, 21:31
            Noooooo a wiktoria najbardziej....................
        • Gość: M. Re: Top tematy na forum IP: *.range86-151.btcentralplus.com 11.03.13, 23:15
          Wiesz co emeryt, jestes tak samo głupi jak posłanka pis i ksiądz twierdzący, że pokemony, to kieszonkowe demony...
    • Gość: prowo Re: Top tematy na forum IP: *.biznes-host.pl 11.03.13, 21:38
      Ten ranking ma być na golasa,czy w ubraniu????
      • Gość: REAL Re: Top tematy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 21:52
        Myślisz, że znajdziesz kogoś, kto chciałby się "obnażyć' na forum i pokazać ogółowi swoją głupotę???
        • Gość: kow Re: Top tematy na forum IP: *.biznes-host.pl 11.03.13, 21:57
          Myślę,że tylko wiktorię na to stać...jej ranking do dno i wodorosty,jak zwykle u niej!!
          • Gość: REAL Re: Top tematy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 22:09
            Czuję woń pisowca w powyższym poście
            • Gość: kow Re: Top tematy na forum IP: *.biznes-host.pl 11.03.13, 22:14
              Masz słaby ''niuch'' i kiepski z CIEBIE psycholog....WYBACZAM!!!
              • Gość: REAL Re: Top tematy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 22:30
                Czyżbyś brzydził się być Pisowcem, przecież są to nasi bracia tylko inaczej myślący i należy im to wybaczyć.
                • Gość: klou Re: Top tematy na forum IP: *.biznes-host.pl 11.03.13, 22:35
                  Czekam na reakcję wiktorii............brzydzę się takim'' śmieciami'' ,którzy (re) prowokują a potem chowają dooooooopę w..............A PISOWCAMI brzydzę się klinicznie!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: wiktoria Re: Top tematy na forum IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 22:38
                    O to moja reakcja
                    Wątek powstał w celach humorystycznych :-)
                    • Gość: klou Re: Top tematy na forum IP: *.biznes-host.pl 11.03.13, 22:57
                      Powaliłaś mnie...jak zawsze.....zaznaczam,że piszę te słowa ''na golasa'' bo wylazłem z wanny,a nie jak ty z krzaków.......humor,satyra.....dno i wodorosty!!!! Ściskam cię
                      w PASIE....Wątek powstał z braku reklamodawców.....jesteś spalona wiktorio!!!
                      • Gość: wiktoria Re: Top tematy na forum IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 22:59
                        Jakich reklamodawców? Ocipiałeś na noc?
                        • Gość: klou Re: Top tematy na forum IP: *.biznes-host.pl 11.03.13, 23:07
                          Dobrze wiesz.....Fiskus ci się dobierze , tam gdzie trzeba......Dobranoc wiktorio!!!
                          • Gość: wiktoria Re: Top tematy na forum IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 23:12
                            Jaki fiskus, o co chodzi? Jak ja nie prowadzę i nigdy nie prowadziłam zadnej działalności, pracuję na pół etatu i to mi wystarcza...
                            • Gość: klou Re: Top tematy na forum IP: *.biznes-host.pl 11.03.13, 23:23
                              Nie bądź taka naiwna wiktorio-pracujesz gdzieś tam na pół etatu (oficjalnie)....a na tym forum na 2'' etaty''........Śpij spokojnie,Dobranoc!!!
    • Gość: fikam tu i tam Re: Top tematy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 23:07
      obawiam się że punkt drugi, jak i pierwszy oraz nie ujęty w zestawieniu - lewacki, można zastosować do pozostałych. Pytasz o fryzjerkę a kilka postów dalej dowiadujesz się, że jesteś pisior albo lewak. Wchodzę tu jak mi ciśnienie spada, bo tu można sobie szybko podnieść;/
      • Gość: klou Re: Top tematy na forum IP: *.biznes-host.pl 11.03.13, 23:15
        Niech Ci wiktoria odpowie.....lewak,pisioor , ale fryzjer -może powinieneś leki zmienić,lub forum??
        • Gość: REAL Re: Top tematy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 23:19
          Klou, czyżbyś zrezygnował z leczenia ze względu na niemoc medycyny w Twoim przypadku???
        • Gość: jw Re: Top tematy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 23:22
          o tym właśnie piszę! brawo! podnosisz sobie samoocenę pisząc w ten sposób do ludzi?
          nie o politykę tu chodzi, przynajmniej nie mnie, ale o zwykłe ludzkie zachowania, odrobinę przyzwoitości i dobrej woli. na forum rozpasane świnie, a w kościele co tydzień. tyle w temacie
          • Gość: REAL Re: Top tematy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 23:27
            Amen.
          • Gość: klou Re: Top tematy na forum IP: *.biznes-host.pl 11.03.13, 23:29
            Masz rację, tu nie chodzi o politykę ale o PRZYZWOITOŚĆ......o kościół nie zahaczę,bo jest to temat ''rzeka''.wiktori OBCY!!
            • Gość: wiktoria Re: Top tematy na forum IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 23:32
              klou - napisałeś już co chciałeś a teraz tableteczki i spać :-)
              • Gość: klou Re: Top tematy na forum IP: *.biznes-host.pl 13.03.13, 21:27
                Wziąłem tableteczki,przespałem się z twoim beznadziejnym wątkiem i myślę,że nie masz nic sensownego do powiedzenia.....o pisaniu nie wspomnę.Pozdrawiam cię beznadziejnie głupia istoto!
                • Gość: REAL Re: Top tematy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 21:54
                  Jakie tabletki bierzesz???
                  • Gość: klou Re: Top tematy na forum IP: *.biznes-host.pl 13.03.13, 22:13
                    Hydroxyzinka 10 mg.....za mało??
                    • Gość: REAL Re: Top tematy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 22:47
                      Wystarczy, gdyż na dwa dni Cię wyciszyło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka