mamaoskarka18 09.01.14, 14:00 Czy w Ciechanowie jest przedszkole które przyjmuje dzieci w wieku 1,5 roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zazzu01 Re: Przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 14:12 raczej nie ma. Poza dziecko w tym wieku to do żłobka. Jest za małe do przedszkola,nie da sobie rady,a jeśli nawet, to nikt o zdrowych zmysłach nie przyjmie takiego maluszka. Pomyśl o dobru dziecka.Mój synek zaczął chodzić do przedszkola jak miał 2 lata i 2 miesiące i dawał sobie radę,ale tryb dnia był dla niego bardzo męczący i potrafił 2 razy w ciągu dnia spać w przedszkolu, mimo ze w domu nie spał wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka18 Re: Przedszkole 09.01.14, 14:57 Tylko że ja nie jestem z Ciechanowa więc wchodzą w grę tylko żłobki i przedszkola prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazzu01 Re: Przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 16:41 prywatnego żłobka już chyba nie ma.pomyśl może o opiekunce na ok.pół roku a potem spróbuj w przedszkolach prywatnych. chyba wszystkie przyjmują od 2,5 roku, niektóre młodsze dzieci.i raczej nie ma też problemu jak dziecko nosi pieluche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: it Re: Przedszkole IP: 80.50.135.* 10.01.14, 08:25 przedszkole montessori, przyjmują małe dzieci (no nie wiem czy aż tak małe) ale warto spróbować domprzedszkolaka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś