IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 10:50
Mamy pytanie do bardziej poinformowanych od nas.Czy ciechanowski zespół WZS
jeszcze działa?Pamietamy ich z płyty i kilku koncertów i wywiadu w TC.
Ciekawi jestesmy czy zespół jeszcze funkcjonuje czy rozpadł sie jak wiele
inicjatyw w tym miescie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 22:02
      Raczej istnieje bo cos tam troche słychac ale do konca to ci nie powiem.
      • Gość: bzyku Re: WuZeteS IP: 213.199.253.* 08.04.05, 22:46
        a co to ku..a jest te wzs to chyba jakas popierducha
    • Gość: leodogg Re: WuZeteS IP: *.polkomtel.com.pl 16.06.05, 18:35
      Zespół już nie istnieje, chłopcy wyrzucili ze składu swojego producenta,
      bitmejkera i realizatora dźwięku....i nic już nie nagrają :-)))

Peace
      • Gość: stage of unity Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:13
        Zespół istnieje,ma sie dobrze.Niedługo nowa płyta a jako dalszy plan w
        działalnosci inny projekt.Zespół bedzie na kompilacj ,,ZRC", podejmuje też
        współprace z innymi ekipami.Nie wiem z kad pan leodogg posiadł takie informacje
        jakoby zespół nie istniał.Niniejszym pozdrawiam.One love!
    • Gość: Daisy Re: WuZeteS IP: *.speed.planet.nl 21.06.05, 10:46
      Zespol dziala jak najbardziej. WuZeteSowcy mieli troche przerwy ze wzgledu na
      matury, ale juz teraz na pewno zaczna dzialac. Ja tez nie wiem skad pan Leodogg
      wzial takie informacje. Zespol miewa sie dobrze, caly czas robia nowe kawalki i
      niedlugo ukaze sie ich nowa plyta. Mozecie spodziewac sie tez kolejnych
      koncertow. Droga Aniu i Kamilu zespol WZS nie rozpadnie sie jak wiele innych
      inicjatyw w tym miescie.
    • Gość: uczeń Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:41
      oczekujemy nowej płyty
    • daisy84 Re: WuZeteS 14.07.05, 12:14
      Dobre wiadomosci dla fanow WzS. Juz niedlugo bedzie dostepna ich nowa plyta
      i... internetowa strona. Czekam z niecierpliwoscia!
      • Gość: stary skate Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:12
        siema daisy :*
        • daisy84 Re: WuZeteS 15.07.05, 10:35
          Kim jestes stary skate, ze tak mnie goraco witasz? ;)
          • Gość: stary skate Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:51
            starym znajomym ;) oj bardzo starym :)
            • Gość: nikt Re: WuZeteS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:04
              spadajcie na pri'va a nie tu zawalacie "kochane publiczne forum"!!!
            • daisy84 Re: WuZeteS 15.07.05, 11:36
              Ciekawe.. No forum nie wypada wzbogacac o swoje prywatne rozmowy.
              sweet_daisy@vp.pl to moj mail. Moze sie przedstawisz? :)
              • Gość: WuZeteS Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:21
                Witamy !

Chcielibyśmy zaprosić wszystkich chętnych na koncert do Glinojecka 25.06 o
                godzinie 17:00 !
                • daisy84 Re: WuZeteS 22.08.05, 08:19
                  28.08 :) ?
                • daisy84 Re: WuZeteS 22.08.05, 16:08
                  cos mam dzis z oczami...
                  25.08 :)
    • Gość: mnemonic Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:39
      Niedługo strona internetowa WuZeteS.
      • Gość: ksajb Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:52
        Tej strony nigdzie nie ma, strony recto tez juz chyba nie ma.
        • daisy84 Re: WuZeteS 11.08.05, 15:08
          Spokojnie, bez nerwow. Za pare dni strona WuZetsS bedzie dostepna. Podam adres
          dla zainteresowanych jak bede miala jakies info.
          • Gość: &&& Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 00:43
            Ludzie prawdopodobnie WuZeteS ma wypuścić swoją drugą płyte po nowym roku :)
            Z tego co wiem ma być niezłe boom mają nowego producenta gościnnie jeszcze
            fusek jakąs muzyke też rzucił i tyle wiem narazie. Zobaczymy co z tego będzie .
            Mysle ze cala 3 pokaze na co stac prawdziwych ziomów z Ciechanowa ! Przynajmnie
            chłopaki cos nowego zapodają na te zasyfione miasto :) Ile można słuchać " ta
            ciechanów, fajnie zjaralem sie, kocham zielsko itd. To jest juz monotonne !!!
            Pozdro dla prawdziwych fanów HH i prawdziwego prosto z serca rapu !!!
            • Gość: hehehe Re: WuZeteS IP: 213.199.253.* 19.12.05, 16:24
              co nazywasz rapem prosto z serca? czy nadal nie "kumasz" ze poprostu niektorzy
              tak sobie ustawili swoje zycie ze nie musza harowac od rana do wieczora tylko
              sobie jaraja od rana do wieczora...zazdroscisz?
              • Gość: &&& [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:55
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: hehehehe [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:51
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: wkurzona Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:36
                  Czy opiekun długo jeszcze będzie tolerował wulgarne słownictwo?

Prosze o jaknajszybsze wykasowanie tych opscenicznych postów bo jakoś klikanie
                  na kosz nie działa!

Dziękuję!
                  • Gość: hamuj pieta Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:23
                    997 dzwon jak kosz nie pomaga
                    • guciu83 Re: WuZeteS 20.12.05, 20:06
                      Sorry Panowie ale musiałem wykasować....
                      Teksty do odbioru na maila - można wykropkować kilka słówek i wkleić ponownie.

pzdr
                      • Gość: hehehehe Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 08:51
                        wkurzona wez sie moze na poczatek zapoznaj ze slownikiem ortograficznym

wklejam swoje....

no kolego to sie troszke pospieszyles...

pozostanmy na naszym podworku...recto, wzs

nowe recto powstajace w swoim tempie i z nowymi ciekawymi nie tylko tekstami ale
                        i bitami bardzo milo zaskoczylo co poniektorych i gwarantuje ze nie uslyszysz
                        tam textow ...o jaraniu zielska, stoje na klatce itp. za to sa goscie z innych
                        miast i masteczek, bity doprawione scretch`ami a skoro sie troche interesujesz
                        to powinienes sie orientowac gdzie mozesz sobie tego narazie posluchac bo w
                        temacie wydania tej plyty jeszcze nic mi nie wiadomo

wzs ok przynajmniej twardo trwaja w tym co robia caly czas sie w swoim tempie
                        rozwijaja czym zdobywaja sobie szacuneczek no i udzielaja sie w innych produkcjach

...no i oczywiscie kladacy na wszystko ch**, ku*** i co tam jeszcze polaczenie
                        nory, czekolady i czegos tam jeszcze co oczywiscie pomijam z kwestii nie tylko
                        komicznotematycznych tekstow..ile razy w jednym wersie mozna przewinac
                        ku***,ch**,je*** i itp? mozna wszystko dla wszystkich tylko dla kogo
                        to?...slyszalem dwa "numery" z ich nowych produkcji z czego ten jeden jest
                        cienka napinka na recto, chlopcy robia zamieszanie bo niczym innym nie potrafia
                        na siebie zwrocic uwagi niz kogos zwyzywac..cieniutko

ciekawsze stwierdzenie....Z
                        > takimi tematami je*** policje, jrac zielsko itd. jedynie hemp gru czy inne
                        > grupy o tej samej tematyce ktore juz sie wybili moga sobie to nagrywac bo oni
                        > siedza w tym multom czasu i wezma ich do labeli.

heh no wydaje mi sie ze troche nie rozumiesz o co chodzi takim grupom jak HG ale
                        nie chce nikomu nic narzucac wiec poprostu odpal sobie HG "Klucz" i sam
                        wyciagnij wnioski i jezeli nadal nic z tego to chyba powinienes sie
                        "przeszczepic" na jakies tam lzejsze produkcje hejho szalala otwieram wino w
                        ktorych nawet zgredziki lapia o co chodzi i sie super bawia przy landrynkowych
                        bitach o niczym tak naprawde :)

a czy siedze od rana do wieczora i jaram?heheh oczywiscie ale w weekendy w
                        doborowym klimacie przy dobrej muzyce piwku i aromatycznych topach wszystko jest
                        dla ludzi...dla Ciebie tez

zeby zrozumiec rap trzeba go poprostu przezyc

&&& wklejaj swoje...
                        • Gość: hahahaha Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:45
                          Chcesz powiedzieć, że HG robią rap z bardzo głębokim przekazem?? To ja Ci
                          współczuję chłopie. Ale może ja się nie znam... "Zamykam wieko, kłade kamień na
                          niego" :D
    • Gość: immortal Re: WuZeteS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:11
      W najbliższym, a przynajmniej w jednym z najbliższych numerów gazety ,,Czas
      Ciechanowa" wywiad z WuZeteS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka