Dodaj do ulubionych

NET COM OKRADZIONY !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:20
co wy sie tak uczepiliscie wlasciciela tej firmy? to pżecierz taki fajny
gość! uczciwy, solidny, miły. To pracownicy go ponoc okradli. Podli ludzie z
nich. Jak mogli to zrobic? To ich do sondu podac tżebaby bylo a nie
niewinnego czlowieka.
Obserwuj wątek
    • Gość: ORMO Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 00:55
      co tam sie w tym netcomie dzieje jak nie przeprowadzki to kogos okradaja lub
      ktos ich szuka, komuno wróć zaprowadz porządek :)
    • Gość: Ankieter Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 16:09
      Oto co uslyszelismy na ulicach nie tylko naszego miasta:

- O jak mi przykro, ze mowiac badz co badz lekko kolokwialnie "moja ziomka"
      posluguje sie tak wysoko rozwinieta umiejetnoscia stosowania zasad pisowni -
      Jerzy Bralczyk.

- Blad na bledzie!!! Tak gesto, ze nawet merytoryki nie widac.
      Pszeciez "tzebaby" i "pzecierz" nie tak sie pisze !!! - anonim

- Widze, ze adwokat Pana "NETCOMA" konczyl dobre szkoly :) i na pewno bedzie
      pierwsza osoba spoza tzw. ukladow, ktora wejdzie przebojem do palestry i
      wyciagnie niejednego ze sporych opalow - Fanatyk Ortografii

- glosujcie, ktore z przyslow najbardziej pasuje do calej tej sprawy
      rzeczonego "netcomu" na poczatek proponuje "Jaki Pan taki kram*"

*) aplikantka Sylwunia - ankieteroholik
      • Gość: bez Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.crowley.pl 11.08.05, 18:11
        Gdzie kucharek sześć tam cycków dwanaście.
    • Gość: cdn Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 08:49
      Droga "Sylwuniu" Nie wypisuj takich głupot.Nie znasz tematu.Nie wypowiadaj się
      na temat ludzi, których nie znasz.Czy jest i był solidny, uczciwy to się
      okaże.Pracownicy firmy /byli i obecni/ po raz kolejny nie otrzymali
      wynagrodzenia za pracę."Sylwuniu" masz duże problemy z ortografią lepiej tym
      się zajmij bo chyba masz problemy z edukacją.
      • Gość: hm Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 12:41
        ale za to wrocila Toyota... pewnie za wynagrodzenia pracownikow :(
        • Gość: klient Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:43
          mam ogromne wątpliwości czy ten Pan jest właścicielem Toyoty! Może pożyczył,
          może "Coś" znowu komuś obiecał, może kolejny "lising", może znowu był dla
          kogoś "miły".Przecież "okradli" go pracownicy! Jest "biedny" ale dobrze trzyma
          się w ciechanowskim besnesszpanie.Nie martwcie się, ten Pan nadal ma dobre
          samopoczucie a ja mam nadal roz...ony komputer.
          • Gość: ble Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:02
            Cala prawda o netcomie i jego wlascicielu... smutne...
            • Gość: operatywny Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 22:02
              A Co toi jest ten netcom ? Ta firma istnieje w Ciechanowie ? Nigdy o niej nie
              slyszalem.
              • Gość: sam Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 23:08
                A ja slyszalem, ze to niezly gosc z niego. niezla kase robi.
      • Gość: sylwunia Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:27
        Skond wiesz ze nie znam? Moge po swojemu oseniac. pozatym pracownicy byli nie
        solidni z tego co wiem. odnosnie blendów to mam dysleksje.
    • Gość: TEn Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 08:00
      Sywunia ma rację a dawni pracownicy NET Comu niech siedżą cicho, bo mają wiele
      na sumieniu. Słyszałem, że jednego z nich przarnęło nasze Katolickie radyjko?
      Znalazł swój swojego
      • Gość: hm Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 08:09
        Oj mysle, ze chcialbym byc takim przygarnietym, Twoja zawisc jest wielka.
        Druga sprawa Radio KRC nikogo nie przygarnelo. No i mysle, ze chcialbys byc
        teraz w skorze jednego z tych wlasnie pracownikow (jezeli nie wiesz dlaczego to
        moze i dobrze, bo zapadl bys sie pod ziemie z zawisci), ale wlasnie tacy jak Ty
        nie maja szans na przyszlosc.

Pozdrawiam
        • Gość: TEn Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:23
          Gwarantuję ci ,że mam szanse na przyszłość, a twoją szansą był NET Com, ale
          spaprałes sprawe!!!!!!!!!!!!!! Nawet ci nie współczuję!!!!!!!11
          • Gość: Pikuś Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:01
            Jak ich wszystkich boli ta toyota...!!! Chyba to ona jest przyczyna wszystkich
            dyskusji i nienawiści. Kijowo jak ktoś ma lepszy samochód , nie? Kijowo jak
            komuś zaczyna byc lepiej i nie musi się martwić, żeby mu wystarczyło do
            pierwszego, kijowo jak ktoś jest zdrowy i nie kicha i wszystko zawsze jest
            kijowo jak ktos jest uśmiechnięty. Jest takie powiedzenie w wojsku: masz łeb i
            ch...to kombinuj! Więc kombinuj jeden z drugim, a nie modlisz się po
            chrześcijańsku, żeby kogoś trafił szlag!
            • Gość: hm->Pikus Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:54
              Dobrze, ze nie znasz historii tej TOYOTY
            • Gość: ktoś Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 00:13
              nie toyota boli tylko fakt ze za miesiace pracy nie dostalo sie
              wyplaty.uzasadnienie : ponoc byla niezasluzona
          • Gość: hm Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:53
            Tak, jestem pracownikiem firmy NETCOM. Pracowalem w niej i nic nie stracilem
            odchadzac od niej. Na forum nie moge upublicznic informacji dotyczacych mojej
            pracy w tej firmie oraz odejscia z niej. Do dzis, poczawszy od okolo 3 miesiacy
            Powiatowa Inspekcja Pracy nie moze dac sobie rady z firma NETCOM (czego mam
            potwierdzenie na pismie) i chyba nie tylko ten Urzad.

Mysle, ze nie chcial bys sie tak czuc jak wielu pracownikow tej firmy ktorzy
            odeszli. Ta firma nigdy nikomu NIC nie dala i nigdy nikomu NIC nie da.
            Ciezko bedzie znalezc kogokolwiek kto by tam chcial pracowac kiedykolwiek.

Jezeli chodzi o mnie, po odejsciu z firmy NETCOM czuje sie bardzo dobrze, mam
            swoja szanse i staram sie ja wlasnie wykorzystac jak najlepiej potrafie (NETCOM
            nigdy nie byl wstanie zapewnic komukolwiek szans na cokolwiek).
            • Gość: hm2 Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 08:28
              Jestem byłym pracownikiem firmy netcom, i podpisuje się pod tym co napisał hm.
    • Gość: ........... ...... Re: NET COM OKRADZIONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:43
      podtrzymuje wątek...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka