Dodaj do ulubionych

przeczytajcie ku przestrodze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 23:41
Dziś rano przed godziną 8-mą byłam świadkiem jak chłopak przebiegł przed
kołami samochodu. Zwróćcie szczególną uwagę i zdejmujcie nogę z gazu
przejeżdżając przy szóstce. Młodzież wysiada z autobusu i nie idzie na pasy
tylko przełazi w miejscu niedozwolonym przez podwójną linię ciągłą gęsiego
jeden za drugim.I tu apel do kierowców!!! Nie litujcie się nad nimi i nie
przepuszczajcie ich tam gdzie nie wolno. Właśnie dziś rano jeden samochód
zatrzymał się żeby takie cielę przeszło w końcu na drugą stronę a drugim
pasem jechał samochód którego kierowca nie miał bladego pojęcia że zza
stojącego samochodu wyskoczy mu prosto pod koła dzieciak.Centymetry dzieliły
gó..arza od zderzaka a kierowca samochodu przeżył pewnie stan przedzawałowy
bo długo po tym nie mógł ruszyć z miejsca.Mam nadzieję że to cielę skutecznie
się oduczy przebiegania przez ulicę w niedozwolonym miejscu.Widocznie
zapomniał że kolega z jego szkoły tak właśnie zginął niedawno w Gdańsku.
Obserwuj wątek
    • Gość: obojętny Re: przeczytajcie ku przestrodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 09:26
      A co się dziwisz ? Przecie Polska to taka republika bananowa . Mamy spisie
      takie atrakce turystyczne jak :
      - przeżyj na drogach publicznych przynajmniej godzinę lub spróbuj jechać z
      przepisową prędkością i nie daj na siebie bluzgać jadącemu szybciej
      - zapisz się na "ustawki" małp stadionowych to poczujesz się jak w średniowieczu
      - spróbuj się uuprzejmie odezwać do innego Polaka i nie dostać w ryj
      - nie daj się okraść
      - uratuj dzieci przed ich własnymi rodzicami i je zaadoptuj
      - uratj pluszowe psiaki i kociaki przed ich właścicielami ,bo mogą zostać
      skatowane
      itd. itp. Serdecznie zapraszamy do wygrania wycieczka do szpitala i 3 darmowe
      opakowania pavulonu . Jesteśmy pierwszą republiką bananową Europy .
      • Gość: obojętny Czyli innym słowem : STOP POLSKIM WARIATOM !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 09:27
    • Gość: św.Andrzej Re: przeczytajcie ku przestrodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 22:32
      zagrożenie spowodował kierowca przepuszczający tego idiotę.
      To tak jak komuś brak wyobrażni lub "dostał" prawojazdy.
      Porządni kierowcy powinni posiadać w samochodzie "lagi" i napieprzać baranów po
      łbach od ręki.
      • Gość: 33 Re: przeczytajcie ku przestrodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 07:55
        wiem, że zagrożenie spowodował ten przepuszczający tego idiotę.Ale sama nieraz
        miałam taką sytuację że włażą powoli pod koła.Widzą cię już z daleka a ty
        widzisz ich jak się czają.Myślą sobie zatrzyma się baba czy nie.Ja wtedy na
        nich trąbię a oni(zwłaszcza one} pokazują mi środkowy palec.A może by tam
        stanęła od czasu do czasu policja przed godziną ósmą z batem w ręku i
        napieprzała po grzbiecie cielaki?
    • Gość: Miu Re: przeczytajcie ku przestrodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 12:13
      miałam wczoraj nieprzyjemną sytuację na skrzyżowaniu Pułtuskiej z Powstańców
      Wielkopolskich. Wyjeżdzałam z Powstańców a na przejściu stał pan, który
      pilnował dzieci. Grzecznie stanęłam i czekałam aż wszyscy przejdą i Pan
      pilnujący pozwoli mi przejechać, kiedy zszedł z drogi powoli ruszyłam, a w tym
      samym czasie na ulicę wbiegł jakiś dzieciak. Facet złapał go za ubrania dzięki
      czemu nie wbiegł mi gó..arz pod koła. Dzieci są ślepe i głupie. Ale równie
      głupie są stare baby, które nie wiedzą, że samochodu nie da się zatrzymać w
      miejscu.
    • Gość: zula Re: przeczytajcie ku przestrodze IP: 213.199.253.* 13.10.05, 19:48
      to w końcu gó..arz z szóstki czy z jedynki? Bo Kamil, ten co przed wakacjami
      zginął w Gdańsku to był z jedynki i to z gimnajum. A tak w ogóle to gdzie jest
      szóstka?
      • Gość: 33 Re: przeczytajcie ku przestrodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:57
        Kobieto, szóstka od 40 lat jest przy orle.Tylko nie pytaj gdzie jest orzeł.Wiem
        że tam jest teraz gimnazjum ale nie znam numeru więc żeby wszyscy wiedzieli o
        co mi biega piszę szóstka, chociaż wiem że szóstka jest w tzw. krzakach.
      • Gość: iiiii Re: przeczytajcie ku przestrodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:12
        jesteś pewna że to co piszesz jest właśnie na temat danego wątku?
        coś z Tobą nie tak?
        Jeżeli nie wiesz gdzie jest szóstka to zapytaj rodziców - napewno ci powiedzą!

---------------------------
        Bo my z szóstki Kościuszkowcy
        Zawsze wierni chcemy być
        • Gość: 33 Re: przeczytajcie ku przestrodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:39
          Sorki, ale nie rozumiem o co ci chodzi.Po pierwsze piszę na temat wątku który
          sama założyłam więc chyba wiem o czym mówię a po drugie nie pomyliłam się jeśli
          chodzi o lokalizację szóstki.Nie mam pojęcia co chciałaś powiedzieć.
          • Gość: iiii Re: przeczytajcie ku przestrodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:04
            a moze byś tak popatrzyła komu odpisuję???

napisałem te słowa do zuli :)))

pozdrowionka
            • Gość: sylwuś Re: przeczytajcie ku przestrodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:16
              macie racje ja też to widze. Chocirz przy tym skrzyżowaniu by się przydały
              światła. ta szkoła też jest temu winna ponieważ powinni pilnować te dzieci a
              nie one wychodzą czasami przez okno wiem bo mam zajęcia na przeciwko tej szkoły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka