flyguy71 09.02.06, 23:25 właśnie proszę o propozycję jak nazwać w necie osobników ...no jakich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guciu83 Re: a jednak... 09.02.06, 23:27 nazwijmy ich... hmmm, a o co tak dokładniej Ci chodzi? >:) Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: a jednak... 09.02.06, 23:34 Guciu dobrze że akurat Ty sie odezwałeś. Zaczynamy politykę kaczej cenzury - byłem ciekaw kto jest cacy a kto be... Widzisz loguję sie - już nie jestem anymonus i dalej bedę jechał po: hamach czy chamach? PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: a jednak... 09.02.06, 23:43 A jedź po nich ile wlezie flyguy, Ty w zasadzie i tak nigdy nie byłeś anonymus bo jak znam takich ludzi jak Ty to myślę, że raczej nie bawiło by Cie pisanie pod wieloma nickami :). Z tego co się orientuje Twoje wpisy raczej nie znikały z forum, a to czy się z nimi zgadzam czy nie to inna sprawa ;). Zdecydowanie Chamach :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: a jednak... 09.02.06, 23:52 ..."kaczej" cenzury napewno nie będzie chyba, że PiS[_]da jakieś nowe prawo i nakaże taką cenzure prowadzić ale jeżeli tak się stanie to ja składam rezygnację;-). Odpowiedz Link Zgłoś