Dodaj do ulubionych

Majówkowy rajd rowerowy

23.04.06, 12:33
Zbieram osoby chętne na rajd 29-30 kwietnia (sobota-niedziela, w czasie długiego weekendu). Pojedzie max 10 osób. Start 29go o 5:30 spod zamku w Ciechanowie. W piątek dojedziemy do okolic Jednorożca (z atrakcjami widokowymi po trasie), rozpalimy ognisko (każdy weźmie kiełbaski w swoim zakresie), przenocujemy u zaprzyjaźnionych gospodarzy (tu podzielimy się na dwie grupy). W niedzielę dokończymy zwiedzanie okolicy i wrócimy do Ciechanowa.
--
Wojciechowski.blox.pl
EkoCiechanow.blox.pl
Obserwuj wątek
    • fedar Re: Majówkowy rajd rowerowy 24.04.06, 23:38
      Tomku, masz już plan trasy, czy coś Wam przygotować?
      • tomasz_wojciechowski_ciechanow Re: Majówkowy rajd rowerowy 27.04.06, 12:54
        Fedar - Dzięki za chęć pomocy. Plan jest już rozrysowany.
        Informator rajdu: www.megaupload.com/?d=3W1AN9WH
        • fedar Re: Majówkowy rajd rowerowy 27.04.06, 21:45

Tak z ciekawości zajrzałem pod wskazany adres, ale tam nic nie ma. Tzn. jest jakiś opis serwisu pozwalającego na załadowanie zdjęć i filmików, ale nie ma to nic wspólnego z planem wycieczki. Czy na pewno wszystko poszło zgodnie z założeniami?
          • tomasz_wojciechowski_ciechanow Re: Majówkowy rajd rowerowy 01.05.06, 10:39
            Dwudniowy program zrealizowaliśmy w sobotę. Rajd był naprawdę udany. Zrobiłem trochę zdjęc- później dam link do nich.
            • tomasz_wojciechowski_ciechanow Re: Majówkowy rajd rowerowy 01.05.06, 10:41
              Przy okazji zapraszam na moją stronę o rowerach miejskich. Adres w podpisie.
            • anula_a Re: Majówkowy rajd rowerowy 01.05.06, 14:01
              a tak z ciekawości zapytam, ile km zrobiliście?
              • tomasz_wojciechowski_ciechanow Re: Majówkowy rajd rowerowy 01.05.06, 15:04
                Około 140.
                • anula_a Re: Majówkowy rajd rowerowy 01.05.06, 18:04
                  O ?!!! jestem pełna podziwu !
                  i..zazdroszczę kondycji :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka