Dodaj do ulubionych

recital Maleńczuka

15.09.07, 10:04
jak się podobał? bo mnie bardzo!
troszeczkę niezręcznie powitał starsze panie, które by chciały do trójkąta... ale poza tym recital był świetny !
niestety ciechanowiacy nie popisali się, przemieszczali się w czasie koncertu w różne strony trzaskając dzrzwiami, co także dla siedzących na sali było wkurzające, a co dopiero dla artysty
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: recital Maleńczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 10:40
      Fakt, Maleńczuk w świetnej formie. Mnie też wkurzali ludzie wciąż wychodzący i wchodzący. Wadą naszego kina jest to ze jak otworzysz drzwi od sali od razu bije światło z korytarza...
      • magik1985 Re: recital Maleńczuka 15.09.07, 11:57
        Mi tez się podobało :) ciekawe dlaczego jedyną niezadowoloną osoba, którą
        zauważyłem był ciechanowski radny z ramienia Prawa i Sprawiedliwości? :D
        • Gość: złoty pępek Re: recital Maleńczuka IP: 213.199.253.* 15.09.07, 12:07
          Proponowałbym następny koncert Maleńczuka zrobić na stadionie:)Panie Kęsik znowu
          się pan nie popisał:)To takie ciechamowskie przecież och...
          • magik1985 Re: recital Maleńczuka 15.09.07, 12:50
            a ty gdzie byś chciał? wynajmiesz lokal? Boże widzisz i nie grzmisz...
            • Gość: złoty pępek Re: recital Maleńczuka IP: 213.199.253.* 15.09.07, 13:39
              facet byłem trzy razy na Maleńczuku ale nigdy w kinie:)a boga w to nie mieszaj
              bo i tak Cię nie usłyszy:)
              • Gość: gość Re: recital Maleńczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 14:59
                Ludzie!!! Oduczcie się wiecznie krytykować tych co coś jednak robią
                dla Was. Zastanówcie sie choć trochę zanim to zrobicie, co tak
                naprawdę Wy potraficie. To jest tak typowe dla nas, że rzygać się
                chce.
                Oduczcie się też chamstwa - braku szacunku dla artysty na scenie
                jaki by nie był. Wychodzenie z sali podczas wykonywanego utworu
                kojarzy mi się z pewnym rodzajem ynteligentów rodem z czworaków.
        • Gość: maleństwo Re: recital Maleńczuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:34
          Ty, Magik, wszędzie doszukujesz się jakichś politycznych niuansów.
          Nie o politykach teraz romawiamy, tylko o wydarzeniu kulturalnym,
          jakich mało w naszym mieście. Napisz coś o twórczości Maleńczuka,
          może tak będzie lepiej? a tak na marginesie to raz tylko miałam z
          Tobą styczność oko w oko i jedna rzecz mi się nie spodobała - Twoje
          pełne wyższości spojrzenie. Nie masz powodów, by patrzeć na ludzi z
          góry, bo jesteś zwyczajnym pismakiem. Wiem, że dziennikarz to brzmi
          dumnie, ale do tego to Ci niestety jeszcze daleko. Tak więc ucz się,
          Słonko, a krytykę przyjmij jako konstruktywną. Pzdr
          • magik1985 Re: recital Maleńczuka 15.09.07, 20:43
            Do maleństwa- nie takie gwiazdy dziennikarstwa chodzą po ulicach Ciechanowa i
            nawet "Cześć" nie potrafią powiedzieć. Skoro miałaś ze mną styczność tylko raz,
            to owszem zauważyłaś "pełne wyższości spojrzenie". Nie żyję dla Ciebie na tym
            świecie. Czytać moich tekstów nie musisz, podobnie gazety. Na niektórych ludzi
            patrzę z góry bo mnie śmieszą takimi tekstami jak Twój. Krytykę przyjąłem.
          • magik1985 Re: recital Maleńczuka 15.09.07, 20:49
            A co pisać o wydarzeniu, jakim jest koncert Maleńczuka? Dobrze, że był, brawo
            Panie dyrektorze Kęsik, oby więcej takich inicjatyw! I tyle. Maleńczuka szanuję
            nie za polityczne teksty, ale za talent, którego o mały włos nie zmarnował. I w
            pełni utożsamiam się ze słowami piosenki "JESTEM SAM"... "nie dla mnie splendor
            i sława".. itd. ale widzę, że i tak nie zrozumiesz o co chodzi. Nie zawracam
            sobie głowy Twoim jadem i kpiną ze wszystkiego co ci się nie podoba. ADIEU.
            MACIEK PAPROCKI
            • Gość: maleństwo Re: recital Maleńczuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:55
              Oj... to nie miało być aż tak! nie chciałam Cię obrazić, wybacz. A
              jednak odpowiedziałeś, bo prawda jest taka, że zawsze rusza nas to,
              jak nas inni oceniają. Widzisz, miałam wtedy kiepski dzień i być
              może zareagowałam zbyt ostro... Może nie mam racji, może prywatnie
              jestes fajnym facetem? fakt, pisania musisz się jeszcze uczyć, ale
              wszystko przed Tobą. Nie bulwersuj się tak, proszę:)Pozdrawiam i
              przepraszam za ten zjadliwy komentarz. Wybaczysz??? ;)
              • Gość: magik1985 Re: recital Maleńczuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 19:13
                wyczuwam ironię. Może to kwestia złego dnia? Tak. Uczę się. Przede wszystkim
                tego, że łatwo jest "COŚ" napisać. Gorzej jest to odkręcić.

pzdr
                • Gość: maleństwo Re: recital Maleńczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 20:22
                  Ale nie powiedziałeś, czy wybaczysz:)Ironia była wtedy, dziś już tylko marne
                  resztki...;) Ok, chcę to odkręcić, masz rację. Przepraszam Cię - szczerze. I
                  obiecuję poprawę. Słowo harcerza, którym nigdy nie byłam co prawda, ale zawsze
                  jednak... Trzymaj się i powodzenia
                  • magik1985 Re: recital Maleńczuka 17.09.07, 21:11
                    Cała przyjemność po mojej stronie
                  • Gość: phk1 Re: recital Maleńczuka w sprawie Maleństwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 21:56
                    [phk1] też otarłem się o Madzika,ale nie rozmawiałem i nie patrzyłem mu w oczy więc zapewne nie mam tak bulwersującego wspomnienia,
                    ale wszystko przed nami ;-)
                    Mam z nim inne spotkania czwartego stopnia.

magik1985-17.08.07,10:29 zwyczajnie nie mam czasu
                    odpisywać na Twoje zaczepki wariacie :),
                    naczelna zaraza PHK1
                    • Gość: magik1985 Re: recital Maleńczuka w sprawie Maleństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:42
                      Ty jesteś jednak niepoprawny puchatek..
    • Gość: phk1 Re: recital Maleńczuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 15:20
      [phk1] ciężko pracuje na swoje nazwisko i ma farta ,że ktoś go dostrzegł,że ktos mu pomógł,że ktoś go nieżle lansuje go od 2-3 lat.
      Grał kiedys na ulicy jak nasz PIORUN wiersze rozdający.

30 IX - Kraków - Imbir
      29 IX - Ostrów Wielkopolski - Fanaberia, ul. F.Chopina
      28 IX - Konin GDK Oskard - Mocny Człowiek
      24 IX - Szczecin Klub Stara Cynkownia
      23 IX - Kołobrzeg - Klub Latarnia
      22 IX - Łódź - Klub Morfina
      21 IX - Warszawa - Fabryka Trzciny
      - impreza zamknięta (PSYCHODANCING)
      20 IX - Sopot - Mandarynka
      19 IX - Poznań - CK Zamek
      18 IX - Wrocław - Mleczarnia, ul. Włodkowica 5
      15 IX - Milicz - Święto Karpia Milickiego
      14 IX - Ciechanów - XVI Festiwal Teatralny Dionizje

bruum-31.01.07,13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"-KOT
      marekzalewski0-23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu
      szyperski.marek-16.05.07,08:34 Czepiasz się :)
      guciu83-22.05.07, 20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny phk1.
      magik1985-17.08.07,10:29 zwyczajnie nie mam czasu
      odpisywać na Twoje zaczepki wariacie :),
      naczelna zaraza PHK1
      addhoc 29.08.07, 00:14
      Słuchaj phk1 jesteś dla mnie kretynem i człowiekiem ograniczonym umysłowo
      666szatanek666 29.04.07, 21:43
      Sie przejedź debilu choć raz to zrozumiesz
      jwdbjewbfhrlh 12.09.07, 20:34
      Pkh, nie rozważałeś wykupienia domeny www.debilek.pl?
      • anula_a Re: recital Maleńczuka 15.09.07, 15:55
        > [phk1] ciężko pracuje na swoje nazwisko i ma farta ,że ktoś go dostrzegł,że kto
        >s mu pomógł,że ktoś go nieżle lansuje go od 2-3 lat.
        > Grał kiedys na ulicy

grał, opowiedział o tym wczoraj - 8 lat grał w przjeściu podziemnym i własnej matce wmawiał, ze tak nazywa się kapela w której gra, tyle, że życzliwi jego matce donieśli jak to było naprawdę
        • Gość: phk1 Re: recital Maleńczuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:01
          [phk1] Anula .
          Mało chodze po mieście i nie byłem na koncercie i nie oglądam plakatów.
          Może bym i był ,ale nie byłem - promocja internetowa mile widziana
          organizatorów wszelakich imprez.

Istnieje juz grupa ludzi inna niz spacerowicze po Warszawskiej w poszukiwaniu znajomych i robieniu zakupów ;-)

• anula_a Re: recital Maleńczuka 15.09.07, 21:01
            > [phk1] Anula .
            > Mało chodze po mieście i nie byłem na koncercie i nie oglądam plakatów.
            > Może bym i był ,ale nie byłem - promocja internetowa mile widziana
            > organizatorów wszelakich imprez.
            >
            o koncercie przeczytałam wczoraj na stronie urzędu miasta,
            PHK1 myslę, że jeszcze nie jeden wspaniały koncert przed nami i już się cieszę na te wydarzenia, dziś też się działo w naszym mieście
            z okazji dionizji, tylko dlaczego los zesłał nam to okrutne zimno właśnie teraz?
            • Gość: złoty pępek Re: recital Maleńczuka IP: 213.199.253.* 16.09.07, 13:44
              ku.. i alfonsy wykonują pląsy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka