Gość: sisi my beaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 22:35 czy nie uwazacie, ze w Ciechanowie jest za mało dyskotek, czyli takich miejsc gdzie mozna by było sie pobawic w sobotni wieczor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomasz.wojciechowski.ciechanow Re: dyskoteki 16.09.07, 00:41 Ja tam często bawię w soboty w Gawrze (dzisiaj akurat byłem u "konkurencji" ;) ) i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 08:26 A ja przy okazji zapytam - czy karaoke w Ciechanie (przy browarze) to jedyna taka impreza w mieście? A jesli nie to kto prowadzi, gdzie i w jakie dni? Co prawda tamte imprezy są naprawdę super (dzięki prowadzącym których pozdrawiam) ale jakaś odmiana by sie przydała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 17:43 jak nie chcesz w gawrze jedz do Długołęki albo na bolero do gołymina impuls zespół będzie w sobote 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 18:22 Jest przecież Maxim na Mazowieckiej, więc czego chcieć więcej? :o) Do Gawry nie chodzę odkąd powstał ten klub. Z resztą Gawra to w zasadzie pub a nie dyskoteka, a zbyt przyjemnie tam nie jest. Impuls z tego co kojarzę był w Maximie w wakacje, ale nie byłam na tym koncercie, więc nie wiem jak wrażenia. Wolę muzykę klubową i taka jest w tym klubie w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś