Gość: razdwatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 01:59 mój facet mówi że moja kierowniczka jest fajniejasza ode mnie. Ona jest starsza ode mnie o 20 lat. Jak pokazać mu że ja jestem najlepsza? Nie chcę żeby podczas seksu myślał o niej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: em Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.07, 09:27 A co on rozumie przez słowo "fajniejsza"?? bo to ma szerokie znaczenie? Zapytaj go o to, a potem zobaczysz. Pozdro i trzym sie! Odpowiedz Link Zgłoś
yoga24 Re: pomocy 24.11.07, 10:12 Kobietko, najlepiej nie reaguj na tego typu zaczepki ze strony Twojego mężczyzny. Dla żartu możesz dodać, że Tobie też się podoba hihihihi :) Ciekawe co on powie na to.....? :) Nawet jeżeli on tak mówi to jestem przekonana, że wcale tak nie myśli. Chyba, że będzie to się powtarzało, to daj sobie z nim spokój. Nie jest Ciebie wart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 10:35 Powiedz mu tak ,,wiesz co? masz rację jest fajna,nawet fajniejsza też od ciebie" A tak na marginiesie ,ten Twój partner to straszny gnojek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 20:20 chodzi o to że jesteśmy ze sobą już bardzo długo i ja nie chcę od niego odchodzić. Mieszkamy razem już kilka lat. On dobrze zarabia, a ja dzieki temu wszystkie swoje pieniadze moge przeznaczyc na swoje zachcianki. Wszytsko mi sie w nim podoba poza tym jednym że mi tak gada o tej mojej kierowniczce. Nie wiem co on w niej fajnego widzi. Może zmienić prace? Odpowiedz Link Zgłoś
meegace Re: pomocy 24.11.07, 21:07 Hej wychodzi na to że on cię poprostu nie KOCHA bo który facet by powiedział dziewczynie o twoja znajoma jest bardziej seksi od ciebie weź sie opamiętaj dziewczyno on myśli że jak już długo jesteście razem to na pewno już od niego nie odejdziesz czuje sie pewnie w swojej roli i tyle problem leży tylko po jego stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghzdgut Re: pomocy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.11.07, 21:22 tak, a najważniejsze jest to, że on dobrze zarabia...a poza tym jej się w nim wszystko podoba, no i on dobrze zarabia dzięki tamu ona ma dla siebie i... tak zmiana pracy dużo da :-) może ty zaczniesz dużo zarabiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 21:33 ja też dużo zarabiam. Niewiele mniej od niego. Chodzi o to że dzięki temu że on zarabia ja mogę mieć swoje pieniądze tylko dla siebie. Nie musze sie martwic o takie codzienne przyziemne sprawy. Tym zajmuje sie on. To nie na moja głowe. I on nigdy mi nie powiedział że ona jest bardziej seksi ode mnie, powiedział że jest fajniejsza ode mnie. A jak zmienie prace to on nie bedzie miał z moja kierowniczka stycznosci. I może to coś da. Proszę poradźcie jak ludzie co moge zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
xyyz Re: pomocy 25.11.07, 10:33 A może się zdecyduj czy bardziej Ci zależy na pieniądzach czy szczęściu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz82 Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 12:06 A możę facet powinien sie zastanowic kto jest dla niego wazniejszy a nie skakac z kwiatka na kwiatek, do czego to podobne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 15:32 no to siedz z nim i wydawaj swoje zarobione pieniądze i słuchaj od swojego faceta jakie piękne i sexowne są kobiety wokół ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRAKA!!!! Re: pomocy IP: 212.160.172.* 27.11.07, 06:17 JEŚLI JUŻ TERAZ CHCESZ ZMIENIAĆ PRACĘ PRZE TO ŻE MÓWI O TWOJEJ KIEROWNICZCE FAJNIEJSZA TO CO BĘDZIE PÓŹNIEJ.ZAPYTAJ GO DOKŁADNIE CO MA NA MYŚLI MÓWIĄC FAJNIEJSZA.POWIEDZ MU ŻE JEST Z NIEGO D...A A NIE FACET JEŚLI MÓWI CI COŚ TAKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raj Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 14:05 takie to jest zycie ..................i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: pomocy IP: *.nat.student.pw.edu.pl 25.11.07, 16:52 myślę że twój chłopak zmądrzał, i tak długo dawał się dy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRAKA!!!!!!!!! Re: pomocy IP: 212.160.172.* 27.11.07, 06:12 HEY KOBIETO!!! wiesz niechciałabym usłyszeć od mojego faceta,że jakaś tam babka jest fajniejsza ode mnie.poza tym to mój facet jeśli mnie kocha to i szanuje więc nigdy niepowiedziałby mi czegoś podobnego.Kiedy powie Tobie jeszcze raz coś takiego to poprostu zapytaj go czy podobają mu się starsze kobiety?A jeśli odpowie Ci że tak to zaproponój mu bycie sanitariuszem w domu starców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja25 Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 21:30 Albo zmień faceta...albo kup sobie lusterko i zerknij ...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 23:27 naprawde te wasze rady. Nie czytacie postów dokładnie?? Pisałam juz ze moja kierowniczka jest starsza ode mnie o 20 lat. Lusterka nie musze kupowac. Jestem bardzo ładna i na kazde skinienie moglabym miec kazdego...nawet Ciebie ja25, gdybym tylko zechciala. Ale ja chce wlasnie jego i bardzo mnie martwi, ze tak mówi o mojej kierowniczce. Dzisiaj zauwazylam ze caluje ja w reke. Mojej nigdy nie caluje. Czy to moze oznaczac zdradce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 15:57 lepiej już nie pisz bo ośmieszasz się ,uwierz mi.kupa śmiechu nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 00:23 chyba jednak nie ty mozesz decydowac o czym ja piszę. piszecie o tylu roznych bzdurach typu gdzie na sylwestra (jakby tylko ciechanow byl na swiecie) a dla mnie jest problemem to co mówi o mojej kierowniczce mój facet. Piszac tutaj miałam nadzieję że ktos mi cos podpowie. Ale wy potraficie byc tylko zawistni. Proszę o pomoc ludzi którzy naprade maja ochote mi pomóc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKA Re: pomocy IP: 212.160.172.* 27.11.07, 06:24 JA WIEM CO TO ZNACZY PRAWDZIWA MIŁOŚĆ .SAMA JESTEM W ZWIĄZKU 10 LAT.ALE MÓJ FACIO NIGDY NIEPOWIEDZIAŁBY MI CZEGOŚ TAKIEGO.ON MNIE KOCHA A JEŚLI KOCHA TO SZANUJE.ZAPYTAJ GO CZY WIE CO TO ZNACZY.WIEM JAK CIĘŻKO JEST ZOSTAWIĆ KOGOŚ KOGO SIĘ KOCHA ALE POMYŚL CO MOŻE BYĆ DALEJ.POROZMAWIAJ Z NIM SZCZERZE.POWIEDZ MU CO O TYM MYSLISZ, ŻE URAZIŁ TWOJĄ KOBIECĄ DUMĘ. DZIEWCZYNO SZKODA MI CIEBIE.ALE POWAŻNIE MUSISZ Z NIM POROZMAWIAĆ , ZAPYTAĆ CZY CHCE BYĆ Z TOBĄ NA CAŁE ŻYCIE.POROZMAWIAJ Z NIM I OPOWIEDZ MU CO MYSLISZ I CZUJESZ KIEDY ON MÓWI CI COŚ TAKIEGO.POWODZENIA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoga24 Re: pomocy 27.11.07, 09:42 Mam wrażenie, że szukasz w związku wygody i uwielbienia. Wygoda - pieniądze, uwielbienie - musisz być zawsze na pierwszym miejscu. Tak to moja Droga jest tylko w marzeniach. Musisz zacząć twardo stąpać po ziemi. Nigdy nie będzie idealnie i nie zawsze będziesz na pierwszym planie. Ważne jest to abyś nigdy nie przestała wierzyć w siebie. Czasami mężczyźni robią niewytłumaczalne rzeczy dla kobiet i mówią bzdury, których sami później wytłumaczyć nie potrafią. W obecnej chwili pozostało Ci bacznie choć dyskretnie obserwować twojego chłopaka. Jeżeli sytuacja będzie powtarzała się to masz dwie drogi wyjścia: 1. pozostajesz z nim i masz "swoje pieniądze" i godzisz się z tą sytuacją. 2. rozstajesz się z nim. Zdaję sobie sprawę, że jest Ci ciężko się z nim rozstać, macie wobec siebie "jakieś" zobowiązania. Kochasz go i tym bardziej Ciebie to boli. Zastanów się czy ta sytuacja tak naprawdę nie pomogła Ci zobaczyć Twojego chłopaka w innym świetle. Lepiej dostrzec "coś" wcześniej niż za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz82 Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 12:17 "Jestem bardzo ładna i na kazde skinienie moglabym miec kazdego" >>>>>>..........nie bądz zbyt pewna siebie, nie wszyscy chlopacy patrza na to jak wygladasz, dla niektórych liczy sie cos innego a co mysle, ze mozesz sie domyslic, chlopakówi Twojemu moze własnie przestala imponowac uroda a docenil sfere intelektualna, psychiczna wiec zadufanie w sobie i bycie ksiezniczka czasami nie dziala. Chwała tym którzy widza wnętrze człowieka! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raj Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 14:24 Popieram Amadeusza to co napisal zwiezle i na temat kropka i koniec ................! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asior Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 18:16 Amadeusz, bardzo dobrze powiedziane "dla niektórych".... i na to tez należy brać poprawkę. Ja ostatnio usłyszałam ze jestem szalenie inteligentna, miła, sympatyczna, same ochy i achy i ze drugiej takiej nigdzie nie ma, ale mogła bym coś zrobić z figurą, bo jestem "aż tak gruba" i mnie oszpeca...nadmienię tylko, że te "aż tak" to 60kg..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 20:00 Skąd pomysł, że mój facet nie docenia mojej "sfery intelektualnej, psychicznej", że nie widzi mojego wnętrza? To jakaś insynuacja co do poziomu mojego intelektu? Mam nadzieję, że nie, bo na jakiejż to podstawie Pan Panie Amadeusz mnie oceniasz? Dziękuję wszystkim życzliwym za podpowiedzi co do rozwiązania mojego kłopotu. Myślę że rozmowa to będzie to. Tylko najpierw ...najpierw przygotuję mu niespodziankę, a rozmowę zacznę po niej ;)) Niebawem dam znać o postępach...pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz82 Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 21:04 Zacytowałem Ciebie wyżej ale powtórze> napisałas ze mozesz miec kazdego tylko dlatego ze jestes ładna, napisalem sprostowanie ze nie kazdy patrzy na to jak wygladasz więc nie każdego. To nie ocena Twojej osoby, prosze czytac uwaznie. Mam nadzieje ze sie Wam ułozy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 00:05 oki, w takim razie przepraszam. Źle zinterpretowałam Twoją wypowiedź (choć myślę że wielu mogłabym mieć także ze względu na swój intelekt). Tyle odpowiedzi do Ciebie. Słuchajcie wszystko się wyjaśniło. Mój facet mówił, że moja kierwniczka jest fajniejsza, bo chciał wzbudzić we mnie zazdrość (co mu się udało ;)) Stwierdził mianowice, że wpadliśmy w stagnację i brakło w naszym związku dreszczyku. Hurraa. Więc nie było to nic powaqżnego, tylko zabwa. Nie pytajcie co zrobiłam, żeby mi powiedział ;)) Dzięki za wskazówki. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad dwa osiem Re: pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.07, 12:42 chodź bez majtek Odpowiedz Link Zgłoś