Gość: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 14:19 robil ktos? a u kogo? czy polecacie Pania Agnieszkę Miechowską? chodzi mi o kreski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adka Re: makijaż pernamentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 19:58 pani malanowska jest w tym dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: makijaż pernamentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 21:35 a gdzie ma gabinet? albo jakis nr telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: makijaż pernamentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 17:36 Ja robiłam u Agnieszki i oczywiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: makijaż pernamentny IP: *.centertel.pl 07.01.08, 17:13 a robilas moze oprawe oczu u tej Pani? od lat chodze do niej na makijaze okazjonalne i jestem bardzo zadowolona ale ciut boje sie isc na pernamentyny gdyz robi go od niedawna i jestem ciekawa czy robi to dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: makijaż pernamentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 23:50 Robiłam i oczy i usta i jestem zachwycona.U Agnieszki w gabinecie są moje zdjęcia przed i po.Jak chcesz to idź i zobacz różnicę.Polecam, polecam i jeszcze raz polecam.Gdybym miała zrobić jeszcze raz zrobiłabym bez zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kanaliakk Re: makijaż pernamentny 10.02.08, 15:35 Ja robiłam kreski górne i dolne oraz usta u pani Basi Malanowskiej.REWELACJA!Naprawdę polecam bo warto,osoba w pełni godna zaufania,kompetentna,trochę obawiałam się efektu końcowego ale jestem bardzo zadowolona i naprawdę polecam.Nikomu innemu w Ciechanowienie nie odważyłabym sie pozwolić dotknąć do swojej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: makijaż pernamentny IP: *.centertel.pl 10.02.08, 15:42 jaki jest w przybliżeniu koszt ust i kresek górnych? Odpowiedz Link Zgłoś
kanaliakk Re: makijaż pernamentny 17.02.08, 22:22 kreski górne 300,dolne 350,usta 900. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga0025 Re: makijaż pernamentny 20.01.15, 22:43 Podbijam temat, jak jest dziś? U kogo najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka501 Re: makijaż pernamentny 18.06.15, 15:41 Ja polecam Estetice na ul. Sławkowskiej w Krakowie ( najlepiej samemu wejść na ich stronę i zapoznać z cennikiem i ofertą) , zapewniają pełen profesjonalizm usług, a efekty są bardzo dobre. Ogólnie z makijażem tego typu jest tak, że warto zapłacić więcej a mieć pewność wykonanej usługi. Tu liczy się przede wszystkim jakość :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkamarzen Re: makijaż pernamentny 15.03.19, 21:16 Jedyną godną polecenia firmą jest MadameArt. NIGDY nie miałam lepiej zrobionego makijażu pernamentnego. Mają też szeroki zakres innych usług :D . Polecam zajrzeć www.madameart.pl/o-nas/# Odpowiedz Link Zgłoś