Gość: zmęczony IP: *.net 04.07.08, 15:24 jakie opinie na temat pracy kobiet w zakładach pracy. mnie ich plotkowanie,gadanie,śmiech,obgadywanie,gadka szmatka -zmęczyła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobieta Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 16:25 mozesz sie zwolnic ,nikt ci z nimi nie kaze pracowac a one tez sie ucieszo ze ciebie juz nie ma...i pewnie dadza na msze dziekczynna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 16:46 Zmęczony choć jestem kobietą przyznaję ci rację:)Wyjaśnię,należę do osób skrytych i nienawidzących plotkować .Pracuję w pokoju z trzeba kobietami,od niedawna,ale mam już dość.Najważniejsze jest kto z kim ,po co ,kiedy.Jestem postrzegana jako dziwoląg albo kabel bo nie uczestniczę w tych idiotycznych rozmówkach.Następny problem to namiastka fali w wojsku.Stare wyżeraczki tylko siedzą i pierdzielą farmazony a młode mają zapierniczać bo one się narobiły ,ale tylko temat poruszają jak to ona mało zarabiają i że powinny duzo więcej zarabiac niż młode (i bardziej wykształcone).Są dwie tak toxyczne że odechciewa się pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 16:48 Ja pracuję z 5 kobietami i jestem sam wśród nich. Nie mogę narzekać ale jedna rzecz mnie drażni. Mianowicie koleżanki (dwie z pięciu) za każdym razem jak opuszczają biuro spryskują się obficie dezodorantem. Stosują go "na sweterek" a że używają kosmetyków miernej jakości mnie przyprawia to o mdłości. Próbowałem zwrócić im delikatnie uwage, że deo stosuje się na ciało (pod pachy) ale do nich niestety nie dociera. Może macie jakis pomysł na to aby zaniechały tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczona30 Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 17:24 Magdo doskonale cię rozumiem jestem w podobnej sytuacji,pracuję w szpitalu ,niektóre koleżanki są zajebiście leniwe i zajęte tylko obgadywaniem,wolałabym pracować z mężczyznami i nie słuchać że aśka ma grube nogi ,mańka źle się ubiera a olka zdradza chyba męża bo o siebie zadbała.......itp.Tęż nie lubię wchodzić z butami do czyjegoś domu i gucio mnie interesuje kto z kim i po co!!!!!!!!! Kobiety pilnujcie swoich tyłków i w pracy lepiej pracować ,niż siedzieć i kłapać dziobem.Ale to fakt magdo te stare nic nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 19:00 u nas jest odwrotnie. 3 panie pracuja bardzo solidnie, bez żadnych zbędnych rozmów., natomiast siedzi nowy młody stażysta, który się przeciąga, ziewa i rusza sie jak mucha w smole. jest bardzo denerwujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 19:15 Wiadomo że nie można uogólniać problemu,w każdym zkładzie ,biurze,oddziale jest inaczej.Może lepiej wprost komuś mówić że jest leniem i niech się weźmie za robotę,jak do leserów dotrzeć????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Baba Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 19:49 zgadzam się,że kobitki za dużo klepią dziobami,ale to normalne ale nie w pracy,podam inny przykład na zachowania w pracy-strojenie się jedna przez drugą,do przesady rozumiem ubrać się i już ale to co się dzieje w biurze to horror,jedna z "pań super"codziennie przychodzi do pracy w w czymś innym popisując się ile to ona ma ubrań,że aż sie w szfach nie mieszczą.I co z tego jak jest stara i pomarszczona i w dodatku głupia,ale to jej zachowanie jest żenujące i cały czas gada wręcz paple co to jej mąż nie robi w domu,ale tego czego nie robi to już nie mówi uszy wiedną od tego paplania,powinno sie takie zwolnić z pracy psuja innym chęć do działania tym gadulstwem.A dzień zaczyna od opowieści co wczoraj niby robiła,stara baba a głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 20:03 U mnie też jest taka ,wszystko robi najlepiej i już wszystko dawno ma,najlepiej gotuje,najlepiej wychowuje dzieci i ma najmodniejsze ubrania ,gęba się nie zamyka no i do tego leser.Jak któraś z kobiet coś sobie kupi ,ona zaraz mówi że już dawno to miała.Stara dupa która chce dorównać młodym kobietom.Nikt jej nie lubi ,jest do tego agresywna i zazdrosna ,potrafi się tak nakręcić że lepiej wyjść z pokoju.Myślę o zmianie pracy,nie mogę jej już słuchać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 20:15 No to już naprawdę źle się dzieje że same kobiety tak się wypowiadają.Ale tak jest jesteście co niektóre kobiety bardzo męczące.Może lepiej żebyście zostały w kuchniach i emancypowały się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 20:20 a ja pracuje z facetami to dopiero plociuchy o niczym innym tylko kto co w nocy a jak ci sie nie podoba to sie zwolnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gowsc Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 20:23 widac wyraźnie, że za dużo jest znudzonych urzędników, którzy biorą kasę nie wiadomo za co. należaloby zwolnić kilka osób dla przykładu i atmosfera sama by sie oczyściła. reszta złapałaby się za robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 02:20 w moim zakładzie pracuje bardzo dużo kobiet, a że jest głośno to ich nie słychać, tylko widać jak im buzie ''chodzą'' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księzyc Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 09:35 Wolałabym słuchać jak to w łóżku było:)i o nowych pozycjach ,niż plot,obmawiania ,obgadywania i tej zazdrości wylewającej się z każdej niedowartościowanej kobiecej gębusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 11:15 w mojej pracy są prawie same kobiety,plotkują co niemiara,są tez takie co zazdrość wylewa im się uszami,szczególnie jedna jest taka przed 50-tką a zadziera głowę jakby miała 20 lat.Strojnisia,cały czas gada o sobie i swojej debilnej rodzinie,jaki to super mąż i dziecko super,ale ja wiem że tak nie jest,kłamczucha i zazdrośnica,męża ma chorego i leniucha córkę.Ale w pracy to jest super rodzinka dla innych.Strasznie sie nakręca tylko jej coś podpowiedzieć i juz temacik na swój oczywiście temat.Patrzeć na nią już nie mogę do zrzygania baba.A na dodatek chwali sie jakie to ma powodzenie u facetów ale twierdzi że jest wierna mężowi ale ściama z niej nieprawdaż.Oczami to tylko przewala za facetami kłamczucha jedna.Nieraz mam ochotę dać jej w pysk na to gadanie kłamstw i na dodatek tylko ona jest super tak twierdzi,do szamba z takimi babami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony Re: praca z kobietami IP: *.net 06.07.08, 20:01 Nie mogę się zwolnić z pracy , bo jestem szefem tych kobiet. Szefem kobiet niekoniecznie ciagle tych samych , bo jest rotacja. Powiedzenie raz czy drugi ,żeby pewnych zachowań nie powtarzać to jak rzucanie grochem o ścianę. Ja oczywiście tak to widzę one zapewne na swoja obronę wykrakałyby cała listę usprawiedliwień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussycat Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 21:14 zmęczony wyrażnie potrzebujesz urlopu, tak coś czuję. Wyjedź gdzieś daleko i zostaw tą toksyczną jaskinię na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczona Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 09:00 praca z toxycznymi kobietami jest uciążliwa i z tego urlopu nie chciało by się wracać nigdy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alga Re: praca z kobietami IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.08, 09:49 ja pracuje rowniez w typowo damskim towarzystwie ale staram sie nie zwaracac uwagi na rozne mankamenty moich kolezanek poza jednym roznymi intensywnymi zapachami perfum ktore czasami sa nie do zniesienia mam wrazenie ze czym wiecej ich uzywaja tym bardziej czuja sie dowartosciowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 13:32 a ja zawsze pracowałam z facetami i oni tez strasznie plotkuja do tego nie przebieraja w słowach i mowia wszystko bez ogródek i ze szczególami (ciekawe co by powiedziały na to żony). Plociuchy straszne i tez słychac o czyichs grubych nogach, brzydkim czy ładnym ubraniu..Nie łudżcie się faceci sa nawet gorsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 19:01 Nie łudźmy się? Męska wymiana zdań a pieprzenie 8 godzin o tym samym jest różnicą.Zapachy perfum i dezodorantów na bluzki i swetry w porównaniu do wody na ciało u facetów też nie?Zjechanie z zawiści i zazdrości swojej najlepszej kumpeli w wykonaniu faceta jest niedopuszczalna ,u kobiet na porządku dziennym.Wiem bo pracowałam z kobietami a teraz w męskim towarzystwie.Nigdy więcej nie wrócę do ryczących czterdziestek i nastolatkowych pięćdziesiątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: praca z kobietami IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.08, 23:23 a u mnie r pracy jest kilka kobiet, jedna sie puszcza z kolega z pracy, inna jest taka suka (wredna pi..) ze mam jej czasami ochote w ryj zawalic a pozostalem sa ok. ale plotkowac to wszystkie lubia. ja to mam w d.... poprostu ich nie slucham i nie zwracam na nie uwagi. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 17:37 ludzie , gdzie wy pracujecie? jest tam was za dużo. potem dziwicie się , że własciciel dokonuje redukcji. powinien zwolnic dla przykładu kilka osób, to skończyłyby się ploty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 18:15 Baby do garów i dzieci ,prania i sprzątania .Nie potraficie zachowywać się w miejscu publicznym??????? Wrócić tam gdzie jest wasze miejsce ! zmywak,szczota i szmata!!!! do roboty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 11:52 Facet, ale się popisałeś. Kobiety nie są tylko od garów i sprzątania. Zresztą twoja wypowiedż świadczy o tym jaki z ciebie jest facet. Nic dodać nic ująć. A może to ty weż się lepiej za gary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 10:05 ''niuniuś, zapamiętaj, że miejsce mężczyzny jest przy garach. I wbij to sobie do głowy, ty ździrze'' kabarety.tworzymyhistorie.pl/053_hrabi_kobieta.php '' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 15:11 niuniusia twoje miejsce te gary zmywać i wbij sobie to do tego ondulowano-malowanego łba:) ty ździro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 19:42 dobre texty,ale bardzo prymitywne:(.Każdy w życiu spełnia jakąś rolę,mężczyźni wywołują wojny ,bitwy,rewolucje,budują obozy koncentracyjne ....itp.ale też kochają i wielbią kobiety,pomagają i wpierają je.Kobiety kochają domowe krzątanie i dogadzanie swoim domownikom ,ale też uwielbiają pracować i robić karierę zawodową.Nie takie proste określić gdzie jest czyjeś miejsce.Nie ma definicji ,bo każdy jest inny i inne ma cele i priorytety.Mężczyźni inaczej zachowują sie w pracy ,kobiety inaczej i tak było jest i będzie.Ale jedni bez drugich żyć nie mogą i to jest piękne,powodzenia wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 18:15 niestety ale kobiety w pracy są solidniejsze i szybsze. faceci to najlepiej jakby wszyscy byli kierownikami.obiboki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-men Re: praca z kobietami IP: 212.160.172.* 04.08.08, 17:04 nie ma nic gorszego niz kobieta na kierowniczym stanowisku. i facet napewno jest duzo efektywniejszym i bardziej wydajnym pracownikiem niz kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erotoman Re: praca z kobietami IP: 83.142.205.* 04.08.08, 20:00 lubie robotę z kobietami, do pracy zdejmuję marynarkę a do roboty spodnie i zawsze używam prezerwatyw. A wy dziewczyny myjcie się, nie wiadomo kiedy i gdzie przyjdzie okazja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppha Re: praca z kobietami IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 11.09.08, 23:27 Ja tam mam jakby pozytywne doświadczenia w pracy z kobietami. Każde moje wakacje jest to samo picie, bijatyki, no i kobiety ale raczej takie niespokojne a w pracy poznałem bardzo wporządku dziewczynę w której się zakochałem, której nie mogę o tym powiedzieć bo przy niej jestem jakiś inny. Niby cierpię ale dla niej zmieniam sie na lepsze i kiedyś jej to na pewno powiem i będziemy razem. Odpowiedz Link Zgłoś