Dodaj do ulubionych

praca z kobietami

IP: *.net 04.07.08, 15:24
jakie opinie na temat pracy kobiet w zakładach pracy.
mnie ich plotkowanie,gadanie,śmiech,obgadywanie,gadka szmatka -zmęczyła
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 16:25
      mozesz sie zwolnic ,nikt ci z nimi nie kaze pracowac a one tez sie
      ucieszo ze ciebie juz nie ma...i pewnie dadza na msze dziekczynna...
      • Gość: magda Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 16:46
        Zmęczony choć jestem kobietą przyznaję ci rację:)Wyjaśnię,należę do osób
        skrytych i nienawidzących plotkować .Pracuję w pokoju z trzeba kobietami,od
        niedawna,ale mam już dość.Najważniejsze jest kto z kim ,po co ,kiedy.Jestem
        postrzegana jako dziwoląg albo kabel bo nie uczestniczę w tych idiotycznych
        rozmówkach.Następny problem to namiastka fali w wojsku.Stare wyżeraczki tylko
        siedzą i pierdzielą farmazony a młode mają zapierniczać bo one się narobiły ,ale
        tylko temat poruszają jak to ona mało zarabiają i że powinny duzo więcej
        zarabiac niż młode (i bardziej wykształcone).Są dwie tak toxyczne że odechciewa
        się pracy.
    • Gość: gosc Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 16:48
      Ja pracuję z 5 kobietami i jestem sam wśród nich. Nie mogę narzekać ale jedna
      rzecz mnie drażni. Mianowicie koleżanki (dwie z pięciu) za każdym razem jak
      opuszczają biuro spryskują się obficie dezodorantem. Stosują go "na sweterek" a
      że używają kosmetyków miernej jakości mnie przyprawia to o mdłości. Próbowałem
      zwrócić im delikatnie uwage, że deo stosuje się na ciało (pod pachy) ale do nich
      niestety nie dociera. Może macie jakis pomysł na to aby zaniechały tego?
      • Gość: zmęczona30 Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 17:24
        Magdo doskonale cię rozumiem jestem w podobnej sytuacji,pracuję w szpitalu
        ,niektóre koleżanki są zajebiście leniwe i zajęte tylko obgadywaniem,wolałabym
        pracować z mężczyznami i nie słuchać że aśka ma grube nogi ,mańka źle się ubiera
        a olka zdradza chyba męża bo o siebie zadbała.......itp.Tęż nie lubię wchodzić z
        butami do czyjegoś domu i gucio mnie interesuje kto z kim i po co!!!!!!!!!
        Kobiety pilnujcie swoich tyłków i w pracy lepiej pracować ,niż siedzieć i kłapać
        dziobem.Ale to fakt magdo te stare nic nie robią.
        • Gość: gość Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 19:00
          u nas jest odwrotnie. 3 panie pracuja bardzo solidnie, bez
          żadnych zbędnych rozmów., natomiast siedzi nowy młody stażysta,
          który się przeciąga, ziewa i rusza sie jak mucha w smole.
          jest bardzo denerwujący.
          • Gość: magda Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 19:15
            Wiadomo że nie można uogólniać problemu,w każdym zkładzie ,biurze,oddziale jest
            inaczej.Może lepiej wprost komuś mówić że jest leniem i niech się weźmie za
            robotę,jak do leserów dotrzeć?????
            • Gość: Ali Baba Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 19:49
              zgadzam się,że kobitki za dużo klepią dziobami,ale to normalne ale
              nie w pracy,podam inny przykład na zachowania w pracy-strojenie się
              jedna przez drugą,do przesady rozumiem ubrać się i już ale to co się
              dzieje w biurze to horror,jedna z "pań super"codziennie przychodzi
              do pracy w w czymś innym popisując się ile to ona ma ubrań,że aż sie
              w szfach nie mieszczą.I co z tego jak jest stara i pomarszczona i w
              dodatku głupia,ale to jej zachowanie jest żenujące i cały czas gada
              wręcz paple co to jej mąż nie robi w domu,ale tego czego nie robi to
              już nie mówi uszy wiedną od tego paplania,powinno sie takie zwolnić
              z pracy psuja innym chęć do działania tym gadulstwem.A dzień zaczyna
              od opowieści co wczoraj niby robiła,stara baba a głupia.
              • Gość: ika Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 20:03
                U mnie też jest taka ,wszystko robi najlepiej i już wszystko dawno ma,najlepiej
                gotuje,najlepiej wychowuje dzieci i ma najmodniejsze ubrania ,gęba się nie
                zamyka no i do tego leser.Jak któraś z kobiet coś sobie kupi ,ona zaraz mówi że
                już dawno to miała.Stara dupa która chce dorównać młodym kobietom.Nikt jej nie
                lubi ,jest do tego agresywna i zazdrosna ,potrafi się tak nakręcić że lepiej
                wyjść z pokoju.Myślę o zmianie pracy,nie mogę jej już słuchać .
                • Gość: facet Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 20:15
                  No to już naprawdę źle się dzieje że same kobiety tak się wypowiadają.Ale tak
                  jest jesteście co niektóre kobiety bardzo męczące.Może lepiej żebyście zostały w
                  kuchniach i emancypowały się.
                  • Gość: słonko Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 20:20
                    a ja pracuje z facetami to dopiero plociuchy o niczym innym tylko kto co w nocy
                    a jak ci sie nie podoba to sie zwolnij
                    • Gość: gowsc Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 20:23
                      widac wyraźnie, że za dużo jest znudzonych urzędników, którzy
                      biorą kasę nie wiadomo za co. należaloby zwolnić kilka osób
                      dla przykładu i atmosfera sama by sie oczyściła. reszta złapałaby
                      się za robotę.
                      • Gość: zzz Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 02:20
                        w moim zakładzie pracuje bardzo dużo kobiet, a że jest głośno to ich
                        nie słychać, tylko widać jak im buzie ''chodzą'' :)
                    • Gość: księzyc Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 09:35
                      Wolałabym słuchać jak to w łóżku było:)i o nowych pozycjach ,niż plot,obmawiania
                      ,obgadywania i tej zazdrości wylewającej się z każdej niedowartościowanej
                      kobiecej gębusi.
                      • Gość: Dorcia Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 11:15
                        w mojej pracy są prawie same kobiety,plotkują co niemiara,są tez
                        takie co zazdrość wylewa im się uszami,szczególnie jedna jest taka
                        przed 50-tką a zadziera głowę jakby miała 20 lat.Strojnisia,cały
                        czas gada o sobie i swojej debilnej rodzinie,jaki to super mąż i
                        dziecko super,ale ja wiem że tak nie jest,kłamczucha i
                        zazdrośnica,męża ma chorego i leniucha córkę.Ale w pracy to jest
                        super rodzinka dla innych.Strasznie sie nakręca tylko jej coś
                        podpowiedzieć i juz temacik na swój oczywiście temat.Patrzeć na nią
                        już nie mogę do zrzygania baba.A na dodatek chwali sie jakie to ma
                        powodzenie u facetów ale twierdzi że jest wierna mężowi ale ściama z
                        niej nieprawdaż.Oczami to tylko przewala za facetami kłamczucha
                        jedna.Nieraz mam ochotę dać jej w pysk na to gadanie kłamstw i na
                        dodatek tylko ona jest super tak twierdzi,do szamba z takimi babami.
    • Gość: zmęczony Re: praca z kobietami IP: *.net 06.07.08, 20:01
      Nie mogę się zwolnić z pracy , bo jestem szefem tych kobiet.
      Szefem kobiet niekoniecznie ciagle tych samych , bo jest rotacja.
      Powiedzenie raz czy drugi ,żeby pewnych zachowań nie powtarzać to jak rzucanie grochem o ścianę.
      Ja oczywiście tak to widzę one zapewne na swoja obronę wykrakałyby cała listę usprawiedliwień.
      • Gość: pussycat Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 21:14
        zmęczony wyrażnie potrzebujesz urlopu, tak coś czuję. Wyjedź gdzieś
        daleko i zostaw tą toksyczną jaskinię na jakiś czas.
        • Gość: zmęczona Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 09:00
          praca z toxycznymi kobietami jest uciążliwa i z tego urlopu nie chciało by się
          wracać nigdy .
          • Gość: alga Re: praca z kobietami IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.08, 09:49
            ja pracuje rowniez w typowo damskim towarzystwie ale staram sie nie zwaracac
            uwagi na rozne mankamenty moich kolezanek poza jednym roznymi intensywnymi
            zapachami perfum ktore czasami sa nie do zniesienia mam wrazenie ze czym wiecej
            ich uzywaja tym bardziej czuja sie dowartosciowane
            • Gość: ja Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 13:32
              a ja zawsze pracowałam z facetami i oni tez strasznie plotkuja do tego nie
              przebieraja w słowach i mowia wszystko bez ogródek i ze szczególami (ciekawe co
              by powiedziały na to żony). Plociuchy straszne i tez słychac o czyichs grubych
              nogach, brzydkim czy ładnym ubraniu..Nie łudżcie się faceci sa nawet gorsi
              • Gość: dziewczyna Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 19:01
                Nie łudźmy się? Męska wymiana zdań a pieprzenie 8 godzin o tym samym jest
                różnicą.Zapachy perfum i dezodorantów na bluzki i swetry w porównaniu do wody na
                ciało u facetów też nie?Zjechanie z zawiści i zazdrości swojej najlepszej
                kumpeli w wykonaniu faceta jest niedopuszczalna ,u kobiet na porządku
                dziennym.Wiem bo pracowałam z kobietami a teraz w męskim towarzystwie.Nigdy
                więcej nie wrócę do ryczących czterdziestek i nastolatkowych pięćdziesiątek.
    • Gość: kolega Re: praca z kobietami IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.08, 23:23
      a u mnie r pracy jest kilka kobiet, jedna sie puszcza z kolega z
      pracy, inna jest taka suka (wredna pi..) ze mam jej czasami ochote
      w ryj zawalic a pozostalem sa ok. ale plotkowac to wszystkie lubia.
      ja to mam w d.... poprostu ich nie slucham i nie zwracam na nie
      uwagi. pozdro
      • Gość: gość Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 17:37
        ludzie , gdzie wy pracujecie? jest tam was za dużo. potem dziwicie
        się , że własciciel dokonuje redukcji.
        powinien zwolnic dla przykładu kilka osób, to skończyłyby się ploty.
        • Gość: facet Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 18:15
          Baby do garów i dzieci ,prania i sprzątania .Nie potraficie zachowywać się w
          miejscu publicznym??????? Wrócić tam gdzie jest wasze miejsce ! zmywak,szczota i
          szmata!!!! do roboty!!
          • Gość: kobieta Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 11:52
            Facet, ale się popisałeś. Kobiety nie są tylko od garów i sprzątania. Zresztą
            twoja wypowiedż świadczy o tym jaki z ciebie jest facet. Nic dodać nic ująć. A
            może to ty weż się lepiej za gary?
            • Gość: zzz Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 10:05
              ''niuniuś, zapamiętaj, że miejsce mężczyzny jest przy garach. I wbij
              to sobie do głowy, ty ździrze''
              kabarety.tworzymyhistorie.pl/053_hrabi_kobieta.php ''
              • Gość: facet Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 15:11
                niuniusia twoje miejsce te gary zmywać i wbij sobie to do tego
                ondulowano-malowanego łba:) ty ździro.
                • Gość: nina Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 19:42
                  dobre texty,ale bardzo prymitywne:(.Każdy w życiu spełnia jakąś rolę,mężczyźni
                  wywołują wojny ,bitwy,rewolucje,budują obozy koncentracyjne ....itp.ale też
                  kochają i wielbią kobiety,pomagają i wpierają je.Kobiety kochają domowe
                  krzątanie i dogadzanie swoim domownikom ,ale też uwielbiają pracować i robić
                  karierę zawodową.Nie takie proste określić gdzie jest czyjeś miejsce.Nie ma
                  definicji ,bo każdy jest inny i inne ma cele i priorytety.Mężczyźni inaczej
                  zachowują sie w pracy ,kobiety inaczej i tak było jest i będzie.Ale jedni bez
                  drugich żyć nie mogą i to jest piękne,powodzenia wszystkim.
                  • Gość: gosc Re: praca z kobietami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 18:15
                    niestety ale kobiety w pracy są solidniejsze i szybsze.
                    faceci to najlepiej jakby wszyscy byli kierownikami.obiboki.
                    • Gość: x-men Re: praca z kobietami IP: 212.160.172.* 04.08.08, 17:04
                      nie ma nic gorszego niz kobieta na kierowniczym stanowisku. i facet
                      napewno jest duzo efektywniejszym i bardziej wydajnym pracownikiem
                      niz kobieta
    • Gość: erotoman Re: praca z kobietami IP: 83.142.205.* 04.08.08, 20:00
      lubie robotę z kobietami, do pracy zdejmuję marynarkę a do roboty
      spodnie i zawsze używam prezerwatyw. A wy dziewczyny myjcie się, nie
      wiadomo kiedy i gdzie przyjdzie okazja;)
    • Gość: ppha Re: praca z kobietami IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 11.09.08, 23:27
      Ja tam mam jakby pozytywne doświadczenia w pracy z kobietami. Każde moje wakacje
      jest to samo picie, bijatyki, no i kobiety ale raczej takie niespokojne a w
      pracy poznałem bardzo wporządku dziewczynę w której się zakochałem, której nie
      mogę o tym powiedzieć bo przy niej jestem jakiś inny. Niby cierpię ale dla niej
      zmieniam sie na lepsze i kiedyś jej to na pewno powiem i będziemy razem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka