Gość: thella IP: *.gprs.plus.pl 21.07.08, 20:57 Witam. Może ktoś wie, gdzie w Ciechanowie mogę kupić rolety bambusowe ? Z góry dziękuje za wskazówki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: allegrowicz Re: Rolety bambusowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 21:19 poszukaj na allegroo, jest duży wybór i jak nawiążesz kontakt ze sprzedawcą to kupisz każdy wymiar na każde okno. Polecam rolety bambusowe rzymskie(ciekna listewka i gruba), od zwykłych są gęściesze i ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Rolety bambusowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 22:34 Były kiedyś w Mrówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Rolety bambusowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 23:13 widziałam w PEPKO, ale kobieta przysżła i "krzyczała" ze z nimi coś nie tak, ale to ten jej egz był wadliwy chyba wymienili na nowe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thella Re: Rolety bambusowe IP: *.gprs.plus.pl 21.07.08, 23:27 Na allegro jeszcze nic nie kupowałam, sama nie wiem dlaczego :) Dziękuje za wskazówki. Chyba jednak będzie ciężko je dostać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allegrowicz Re: Rolety bambusowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 00:19 jest tego trochę www.allegro.pl/search.php?string=bambusowe&from_showcat=1&category=15984&country=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Rolety bambusowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 00:31 Idz do PEPKO, jest tam sporo, ale aprawdzaj dokładnie zani kupisz jakiś egzemplarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx Re: Rolety bambusowe IP: 212.160.148.* 23.07.08, 16:36 Niedawno kupowałam rolety bambusowe w Farbexie. Odpowiedz Link Zgłoś