Dodaj do ulubionych

Monster Truck

IP: *.centertel.pl 24.08.09, 21:18
Gdzie się odbędą pokazy i jaka cena wejściówki
Obserwuj wątek
    • Gość: driver Re: Monster Truck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 21:19
      26,08 plac giełdy wejściówka dorośli 50
    • Gość: driver Re: Monster Truck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 21:19
      godzina 18
      • Gość: gosia Re: Monster Truck IP: *.centertel.pl 24.08.09, 21:28
        Wielkie dzięki za ekspresową odpowiedź.Czy można wejść z 6 letnim
        dzieckiem?I już nie marudzę.
        • Gość: as Re: Monster Truck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 21:30
          wejsciowka50 zł ????
      • Gość: Agnieszka Re: Monster Truck IP: *.mmpnet207.tnp.pl 26.08.09, 14:40
        a kiedy ktorego dnia bo nie wiem
    • Gość: driver Re: Monster Truck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 21:34
      nie wiem czy można pisało coś dzieci na cenach biletu i dla nich była niższa
      cena ale nie wiem czy takie dziecko może. tak wejściówka 50 zł jak na naszo duzo
      wioske pewnie za drogo będzie
      • Gość: gosia Re: Monster Truck IP: *.centertel.pl 24.08.09, 21:38
        W Katowicach cena biletu wynosiła 100 zł.Nasze miasto pewnie
        traktują ulgowo:)
      • Gość: go-go Re: Monster Truck IP: *.cdma.centertel.pl 24.08.09, 21:44
        pewnie macie racje, że bilety po 5 dyszek, monstery sporo palą a i przygotowania też nie są tanie.samochód , którym rozworzą plakaty rowzieszane na słupach , drzewach i czym popadnie to leciwy passat kombi.dzisiaj w cpn na pułtuskiej po 18-tej jeden siedział za kólkiem a drugi z trudem pchał.pewnie padła maszyna albo wachy zabrakło (załadowany po dach obwieszczeniami o pokazach)jeśli będzie taka organizacja jak passacik to nie zapowiada to rewelacji.miejmy nadzieję, że będzie na co popatrzeć za jedyne 50zł.
    • lazikamator Re: Monster Truck 24.08.09, 23:09
      jeden z trucków za darmo można oglądać na ul.Płockiej na złomowisku
      jakie jest wizytówką na trasie wlotowej z Płocka.
      i siły na przedsiębiorczego ciechanowianina nie ma
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1937420,2,7,P1010710
      • Gość: ech.. Re: Monster Truck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 01:50
        Łazik... jak Cie zwał tak zwał... ale to ze ktos sobie z tego złomu zyje, daje
        sobie radę to TObie przeszkadza. a ch** Cie to obchodzi co ma facet na swojej
        posesji. Nie śmierdzi to czego sie czepiasz? Najlepiej ku... usiąśc i na forum
        pisać. Mądry jestes jak Cie starzy utrzymują bo gó...arzem mi zalatujesz.
        • Gość: och ech Re: Monster Truck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.09, 07:49
          muszę stanąć w obronie łazika, bo urzędnicy miejscy interweniowali u gościa, by
          coś zrobił ze złomem widocznym z ulicy.
          może bogactwo facetowi uderza do głowy i czeka na lepsze czasy, by być bogatszym
          tylko,że te czasy już były, a złom leży mu od lat.
          Faktem jest,że jest tam piękniej niż kiedyś, gdyby chciał mogłoby być piękniej
          gdyby zakrył ten swój ogródek złomiarza.
          • Gość: jo-la 21 Re: Monster Truck IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.09, 20:39
            Byłem na tym w Płocku udział biorą 2 monstery warto zobaczyć.Cała grupa
            występowała w Chorzowie a teraz jest podzielona na 3 małe i jeżdżą po
            Polsce.Polecam.
    • Gość: driver Re: Monster Truck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 21:14
      cena biletu młodzież do lat 17 to 20 zł , a dzieci do lat 4 bezpłatnie. A
      dorośli 50 zł jak już wspominałam. I jeszcze jest informacja że skupują
      niezarejestrowane pojazdy zapewne do pokazów.
      • Gość: juice Re: Monster Truck IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 21:32
        wejściówka dla dorosłych 30 a nie 50 zyły
        • Gość: driver Re: Monster Truck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 21:36
          skąd taka informacja na tych informacjach co rozwieszali jest wyrażnie dorośli
          50 zł doczytaj dokładnie dopiero pisz
          • Gość: juice Re: Monster Truck IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 21:52
            chłopczyku proponuje udać się na wizytę do okulisty, na ogłoszeniach jest
            WYRAŹNIE napisane że dorośli 30 zł, chyba że mieszkasz w jakiejś zakazanej
            strefie gdzie za facjate dopłaca się 2 dyszki, doczytaj dokładnie a potem pisz.
            • Gość: Paweł Re: Monster Truck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 12:20
              Był ktoś na tym ?? Jak się podobało ?? Warto ??
              Bo zastanawiam się czy nie przejechać sie na to do Pułtuska w
              piątek ;)
              • Gość: widz Re: Monster Truck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:11
                porazka
              • Gość: gość Re: Monster Truck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:47
                Byłem - zapłaciłem za siebie 30 zł za syna 6 lat - 20 zł.
                Jak było - to zależy. Mojemu synowi się podobało choć trzeba
                przyznać, że interesowały go przede wszystkim monster tracki, a te
                były dwa przy czym jeden stał na lawecie i tyle. Po kolei -
                pojeździli na motorah poskakali na nich ( nic specjalnego )
                pojeździli quadem, samochodem ( nic specjalnego ), rozbili dwa stare
                wozy ( dachowanie itp - i to robiło trochę wrażenie ), a na koniec
                monster track pojeździł z 5 minut może, pogniótł dwa samochody
                wcześniej używane do pokazowych kraks - dachowań i zderzenia - i
                tyle tego było. Na koniec z silnika Monster Trucka o wdzięcznej
                nazwie Just Destruction ( V8 GMC - jak chełpliwie stwierdzał
                komentator )chyba zaczął cieć olej bo jakies szmaty podkładali.
                Reasumując całośc może z 50 minut do godziny, dla mnie dorosłego
                chłopa nędzą zajeżdzało ( ale jak to każdy "cyrk" ) ale mojemu
                synowi się bardzo podobało i dla jego uśmiechu, podniecenia,
                budowania z klocków toru z monster trackiem i rysowania tego
                wszystkiego - warto było wydać te 5 dych.
                Moim zdaniem jak masz więcej niż 12, no może 14 lat daruj sobie. Jak
                jesteś starszy i masz dzieci i te dzieci chcą to zobaczyć to chyba
                warto. Monster track jest duży, a dla dzieci to sie liczy przecież.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka