Dodaj do ulubionych

Elblag-Wejherowo

IP: *.elblag.vectranet.pl 16.05.10, 13:40
Witam mam pytanie. wybieram się do Wejherowa tylko muszę zachaczyć o Malbork.
Patrzyłem na mapie to za Malborkiem kolo Tczewa wjeżdża się na A1. I tu moje
pytanie, czy za ten odcinek tej trasy A1 pobierana jest oplata. I w ogolę czy
ta trasa jest w porządku, chodzi mi o utrudnienia w ruchu, objazdy itp.
Obserwuj wątek
    • 1lazio Re: Elblag-Wejherowo 16.05.10, 16:07
      na A1 to sie wjezdza za Tczewem i autostrada jest oczywiscie platna,chodzilo ci
      chyba o droge krajowa 1,ktora leci przez Tczew i nie jest platna,utrudnien
      wiekszych nie ma ale lecisz waska droga a wdodatku w Tczewie i Pruszczu sa
      swiatla,droga leci przez wioski a wiec sa zwezenia,ograniczenia i pelno tirow,a
      wiec jak preferujesz komfort to wskakujesz w A1,placisz pare zlotych i lecisz az
      Do Gdanska ,potem na obwodnice i dopiero w Gdyni znow sa swiatla i gorsza droga.
      • Gość: eynter Re: Elblag-Wejherowo IP: *.elblag.vectranet.pl 16.05.10, 22:58
        Przejazd kosztuje 4,90 chodzi o autostradę, droga jest równa jak stół do
        samiuśkiej Gdyni bez problemu jedziesz i co najważniejsze omijasz Trójmiasto.
        • Gość: Tyż ciekaw Re: Elblag-Wejherowo IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.10, 10:08
          A teraz nie prowadzą tam jakichś prac? Ile tam jest pasów?
          • Gość: eynter Re: Elblag-Wejherowo IP: *.elblag.vectranet.pl 18.05.10, 15:18
            ostatnio były wszystkie pasy czynne jedynie poza samą jezdnią coś kopali więc
            nie powinno być problemu z przejazdem, bynajmniej w weekend.
    • Gość: w Re: Elblag-Wejherowo IP: *.ip.netia.com.pl 17.05.10, 00:29
      Możesz jeszcze zaHaczyć o słownik ortograficzny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka