Dodaj do ulubionych

Od Atuni - ważne

IP: *.* 16.11.02, 12:11
Witam,Atunia prosiła o przekazanie, że jest z Agatką w szpitalu i nas razie nie jest w stanie pisać na forum. Pozdrawiam serdecznieZ. w imieniu Atuni
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Od Atuni - ważne IP: *.* 16.11.02, 22:38
      Proszę o przekazanie od nas pozdrowień. Trzymajcie się ciepło. Mam nadzieję że to nic poważnego.Serdecznie ściskamy. Trzymajcie się dzielnie.Monika i Juleńka
    • Gość: Siunia Re: Od Atuni - ważne IP: *.* 17.11.02, 03:42
      Sredeczne pozdrowionka dla Atuni i maluszka.Niech trzymają sie dzielnie i szybciutko do nas wracają - Siunia
    • Gość: OFKA Re: Od Atuni - ważne IP: *.* 17.11.02, 10:20
      Trzymajcie się dzielnie kobiety!mam nadzieję, ze to nic poważnego i że szybko wyjdziecie.Ewa z Agnieszką
    • Gość: lea Re: Od Atuni - ważne IP: *.* 17.11.02, 14:55
      Zdróweczka dla malusińskiej :) Niech szybciutko wracają do domku.całuski od lei i Bartusia :love:
    • Gość: guest Re: Od Atuni - ważne IP: *.* 17.11.02, 21:23
      Proszę o przekazanie najserdeczniejszych pozdrowień od Giny. Mam szczerą nadzieję, że to nic groźnego i wkrótce Agatka z mamusią będą w domu. :hello: Gina
      • Gość: guest Re: Od Atuni - ważne IP: *.* 21.11.02, 22:04
        Co slychac u Atuni? Czy Agatka juz zdrowa? Mam nadzieje ze wszystko w porzadku. Chwilowo nie moge nawet wyslac do Atuni meila bo mi cos sie popsulo, ale mysle co u niej. Pozdrawiam serdecznie! :hello: Gina
    • Gość: ez Re: Od Atuni - ważne IP: *.* 22.11.02, 09:39
      Przekaż pozdrowienia, ja piszę z Wrocławia może potrzebuje jakiejś pomocy lub zwykłego pójścia na kawę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka