mia_siochi 08.08.10, 11:28 o takie o: siedzę i rozwijam, bo nadziewane są, a nie lubię nadzienia. Czy to wątek dostatecznie sfeminizowany, emamowy i niedzielny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mia_siochi Re: rurki waflowe 08.08.10, 11:33 Nie nie, powinno być "rozwijam rurki DZIECKU a ono histeryzuje, drogie emamy, jak temu zaradzić " ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: rurki waflowe 08.08.10, 17:04 Teoretycznie czekoladowe, ale w smaku zupełnie nijakie Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: rurki waflowe 08.08.10, 11:39 A rozwarstwiasz wafelki przed zjedzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: rurki waflowe 08.08.10, 11:45 Chyba tylko po to, żeby zeskrobać nadzienie Nie wiem z czego oni te świństwo robią Ale Knoppersy lubię, i tak faktycznie rozdzielam, żeby dłużej się delektowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: rurki waflowe 08.08.10, 12:22 Jesz przy dziecku(zakładam, że musisz mieć dziecko skoro piszesz na ematce)takie pełne cukru i badziewia pseudo słodycze???? Co z Ciebie za matka-współczuję Twoim dziecią!! A do garów korzystając z niedzieli i upiec coś dzieciątkom smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: rurki waflowe 08.08.10, 12:28 loganmylove napisała: > Jesz przy dziecku(zakładam, że musisz mieć dziecko skoro piszesz na ematce) Wszystko robię przy dziecku, nawet sie sekszę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: rurki waflowe 08.08.10, 13:42 ja z delicji zjadam najpierw czekoladę potem biszkopta a galaretkę zostawiam na koniec Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: rurki waflowe 08.08.10, 12:23 a delicje jak jesz? najpierw obgryzasz czekoladę, żeby dobrać się do nadzienia i na końcu zjeść resztę? bo ja kiedyś tylko tak jadłam Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: rurki waflowe 08.08.10, 12:54 nigdy ich nie lubilam i nie zanosi sie na to, zeby kiedykolwiek to sie zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: rurki waflowe 08.08.10, 14:33 wolę takie nadziewane bitą śmietaną. Z drugiej strony, tych nie da się rozwijać, ale zawsze można wydmuchać śmietanę Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: rurki waflowe 08.08.10, 14:42 nadika84 napisała: > mogłaś kupić już puste rurki Wtedy nie miałaby o czym napisać ;p Odpowiedz Link Zgłoś